Gag Gaver til en Bachelor Party

Gag Gaver til en Bachelor Party


Når fejrer din vens "Sidste nat i frihed" være sikker på at have masser af gag gaver til en polterabend på hånden.

Gear til Wear

Det er din vens sidste nat som en enkelt mand, og du vil være sikker på, at hvert organ ved, at han er æresgæst. For at skelne ham fra resten af ​​mængden, er det en god idé at få ham til at bære noget sjovt. Lidt søgning vil hjælpe dig med at finde nogle hatte til at have den nette slid. De over store sort top hat med ordene "Groom at være" er en fantastisk måde at udpege den stjerne om natten. For en mere underspillet hat, en baseball cap broderet med ordene "bachelor sidste aften" eller broderet med en lyserød bh vil få budskabet igennem lige så godt. Disse er sjove gag gaver til en polterabend og plast bold og kæde. Denne gag er let nok og har nok længde til at tillade ham at bevæge sig rundt, men vil minde ham om, at den "gamle kugle og kæde" snart vil være der. Selvfølgelig, hvad bachelor ønsker at bære en hat uden en matchende skjorte? En tee-shirt med teksten "Big Mistake" ville fuldføre outfit.

Stuff at spise

Hvis du er på en kulinarisk hældning, så få det booby kage pan eller Booby cup kage pan. Den Booby kage pan, som jeg fandt lavet en kage op til 36 DDD størrelse. Det burde være nok kage til at få fyre opmærksomhed. Hvis bagning ikke er din stil, se om din lokale bager kan gøre en brugerdefineret kage til dig. Et andet alternativ er at få et sæt af Booby stearinlys, der kan gå på en almindelig flad kage. Hvis du bruger en flad kage kan du overveje at gå med et spiseligt foto til din kage. Der er hjemmesider, der giver denne tjeneste, eller du kan bestille kits og printe det ud selv på din hjemmecomputer på den måde kan du få et billede du kan lide på hans kage. Andre spiselige gag gaver til en polterabend er gummy boobies og Booby formet ånde møntanstalter. Sørg for at tjene den nette sin øl i et bryst formet krus. Disse krus er udformet således, at drikkevaren kan drikkes fra brystvorten.

Traditionelle Gags

Tidligere var der meget få "Oppustelig Companion" gag gaver at vælge imellem, men i dag er der en forbløffende vifte af muligheder. Du kan vælge hårfarve og kropsform samt højde. Når du køber din oppustelige ven være sikker på at få et par fuzzy håndjern så godt. På den måde kan du aflevere manchet gommen til sin "Dato". Bestemt, hvis du kan tænke på det er der sandsynligvis en oppustelig udgave af det et eller andet sted. En sjov og sjov variation af dette gag er den oppustelige får. Mens vi er ved emnet oppustelige emner, skal du sørge for at kigge efter beskidte balloner, balloner trykt med forskellige frække billeder og oppustelige bryster.

Gag Gaver til en bachelor part

En anden mulighed er hængende kop eller hængende shot glas. Dette er et glas, der er hængt om halsen på den nette normalt med ordene "Min sidste aften" trykt på den. Dette er meget praktisk faktisk for i midten af ​​en stor polterabend er det ikke sjovt at miste din shot glas. Fås også er skudt glas brystvorte caps. Disse små gummi toppe til dig shot glas slå din glas i en meget lille bryst. Din lokale voksen underholdning butik vil være i stand til at levere en endeløs forsyning af gag gaver til en polterabend. Eller for de mere diskrete der er internettet. Bachelor partier er et godt tidspunkt for fyre at få lidt amok med deres venner. Et godt udbud af gag gaver vil hjælpe genere din ven samt gøre hans "Sidste nat" så mindeværdigt som muligt.