Gæld afregning Betingede

Gæld afregning Betingede


Det kan være nødvendigt at acceptere en gældssanering bestemmelse med din långiver. En gældssanering er et arrangement mellem debitor og kreditor. Kreditor accepterer at modtage en betaling, der er mindre end det, som debitor skylder som fuld betaling.

Hvad er en gældssanering Betingede

I situationer, hvor en person er bagud i deres gæld, kan långiver sende et brev til bestemmelse. Hvis du har modtaget denne form for brev, læse den grundigt. Det kan endda være tilrådeligt at rådføre sig med din advokat, inden underskrivelsen af ​​aftalen. Det er dog ikke altid en dårlig ting at acceptere en gældssanering. Enighed til forliget betyder, at ved at underskrive bestemmelse du vil gøre en engangs engangsbeløb til kreditor til at afbetale gæld, normalt mindre end det skyldige beløb. Inden underskrivelsen skrivelse af bestemmelse eller gældssanering tilbud du har modtaget fra en långiver, stille et par spørgsmål.

 • Hvem er kreditor og hvad gæld er de indsamler? Det er bydende nødvendigt at vide dette, især hvis den oprindelige långiver solgte gælden til inkasso. Tjek dine optegnelser til at finde den gæld og til at gøre opmærksom på eventuelle forskelle i balance.
 • Hvad er den særlige tilbud? Fleste gældssanering tilbud er sat op, så du betaler en engangs betaling til kreditor. Nogle vil give dig mulighed for at betale mere end én betaling, men betalingen vil sandsynligvis være mere end dit månedlige minimum betaling. Tilbuddet skal oplyse, hvor mange betalinger er nødvendige. Det skal også udtrykkeligt, at betalingen vil betale gælden fuldt ud.
 • Er der nogen bestemmelser inkluderet? I nogle situationer kan gældssanering bestemmelser medtages. Et eksempel på dette er, når långiveren placerer en specifik dato, hvor låntager skal foretage den endelige betaling. Hvis du undlader at foretage betalingen, kan gældssanering tilbuddet gå væk.
 • Er der andre retssager? Med bogstavet af bestemmelsen, skal det fremgå, at til gengæld for betaling, kreditor og alle de arbejder på vegne af ikke længere at forfølge enhver form for retsforfølgning, så længe betalingen finder sted.
 • Er der underskrifter og datoer inkluderet? Gældssanering tilbuddet skal indeholde underskrifter og datoer for de, der er i stand til at træffe sådanne beslutninger. Hvis du er mistænksom over, hvem underskrevet dokumentet, skal du kontakte selskabet direkte og anmode om oplysninger.
 • Er der nogen anden formulering, der er bekymrende? Inden for gældssanering bestemmelse brev, kan der være andre formulering, der kan vedrøre dig. Hvis nogen formulering synes i modsætning til hvad du måske har drøftet med kreditor eller med andre oplysninger i tilbuddet, ikke underskrive brevet. Kontakt din advokat først.

Skal du betale din gæld

En gældssanering kan være en positiv ting for mange mennesker. Det kan hjælpe at lukke gæld, som du ikke er i stand til at betale andet. Dog kan gældssanering, krav aftaler være en vanskelig opgave. Før du tilmelder dem, skal du vide, hvad der er inkluderet.

Gæld afregning Betingede

 • Er forliget lukke gælden for dig og din ægtefælle, eller nogen anden noteret på kontoen?
 • Vil kreditor fortsat rapportere gælden på din kredit rapport?
 • Har den oprindelige kreditor solgte kontoen og har aftalt ikke længere at samle på det?
 • Vil betale forliget hjælpe med at forbedre din finansielle formåen?
 • Er du i stand til at betale det faste beløb, som långiver anmoder eller vil långiver acceptere flere betalinger? Hvis ja, får dette skitseret i dokumentationen forliget.

Gældssanering kan være en positiv mulighed for dem, der har brug for en hurtig måde at afbetale deres gæld, og som har midlerne til at gøre det. Hvis du har disse midler, men har endnu ikke modtaget en gældssanering tilbud fra din långiver, kontakte dem og bede om en løsning. De kan overveje det, hvis du er flere måneder bagud på din gæld betalinger.