Gadget til Detect dårlig ånde

Gadget til Detect dårlig ånde
Valentinsdag er hurtigt nærmer med hæren elskende farende fra butik til butik for nice gaver. Uanset hvad din gave eller romantisk aften ideer vil være, så sørg for at du ikke overse dit kissability. Det har altid været den dag kys - så lad ikke dårlig ånde ødelægge din indsats for at skabe stor Valentinsdag.

Glem alt om at trække vejret i dine cupped hænder foran din næse og mund for at tjekke vejret. Du har brug for noget mere pålidelige. Du har brug for noget videnskabeligt. The Kiss-o-meter er et mærkeligt nyttig gadget, som fortæller med sikkerhed, om du har en lige til at kysse ånde.

Alt du skal gøre er at slette enheden ud og trække vejret ind i det. Den hjerteformede indikator vil derefter vurdere din ånde på en fem point skala: Kys mig, det er muligt, måske, Risky, og Aldrig. Jeg har ingen idé om, hvordan Kiss-o-meter gør sin måling, men designerne krav på deres gadget er 80% mere effektiv end at trække vejret ind cupped hænder.

Gadget til Detect dårlig ånde

Det er klart, det er den værste Valentine gave idé du kan tænke på - "Hej, skat, jeg har dårlig ånde detektor for dig". Men det lyder som en god aftale om at købe 30 dollars værd gadget til altid vide, hvis du er god til at gå.