Funny Story. Nigeria Airways

Funny Story.  Nigeria Airways
Jeg har for nylig fundet en sjov historie, som gjorde mig grine. Jeg har aldrig læst det før. Jeg håber, det vil bringe dig nogle positive følelser og optimisme og forlænge dit liv For dem, der ikke har nogen idé om, hvad jeg taler om, tage et kig på den tidligere artikel med navnet "10 trin til Longevity". Men nu nyde sjov historie.

God morgen, mine damer og herrer.

Dette er din kaptajn byde dig velkommen om bord på Nigeria Airway s. Vi undskylder for forsinkelsen i at tage off fire dage, var det på grund af dårligt vejr og nogle overtid måtte jeg sætte i hos bageren. Dette er fly 126 til Lagos.

Landing i Lagos er ikke garanteret, men vi vil ende et sted i syd. Hvis lykke er i vores favør, kan vi endda landing på din landsby!

Nigeria Airways har en fremragende sikkerhed-rekord. Faktisk vores sikkerhedsstandarder er så høje, at selv terrorister er bange for at flyve med os! Det er med glæde, jeg meddele, at fra i år over 50% af vores passagerer har nået deres destination.

Hvis vores motorer er også støjende for dig, på anmodning passager, kan vi arrangere at slå dem ud!

For at gøre din frit fald til jorden behageligt og mindeværdigt, vi serverer gratis Bongo te og Okin kiks!

For vores ikke-så-religiøse passagerer, er vi det eneste flyselskab, der kan hjælpe dig med at finde ud af, om der virkelig er en Gud!

Vi beklager at måtte meddele dig, at dagens in-flight film ikke vil blive vist som vi har glemt at registrere det fra fjernsynet. Men for vores film buffs, vil vi flyve lige ved siden af ​​Air Barka, hvor deres film vil være synlig fra højre side af kabinen vinduet.

Der er ingen rygning tilladt i denne flyvemaskine. Enhver røg, du ser i kabinen er kun varslingssystemet på motorerne fortæller os at sætte farten ned!

For at fange vigtige vartegn, vi forsøger at flyve så tæt som muligt for den bedste udsigt. Men hvis vi går lidt for tæt på, lad os vide.

Vores entusiastiske andenpilot til tider flyver lige gennem skelsættende!

Kindly blive siddende, holde din plads i en oprejst position for start og fastgør din set-bælte. For dem af jer, der ikke kan finde en sikkerhedssele venligt fastgøre din egen bælte til armen af ​​din plads ... og for dem af jer, der ikke kan finde en plads, skal du ikke tøve med at komme i kontakt med en stewardesse, der vil forklare hvordan man fastgøre dig selv til din kuffert.

NYD Nigeria Airways!