Fungerende: Stedfortrædende Talent agenturer Tips

Undgå Shady agenturer

Når det kommer til at vurdere organer, er det klogt at være opmærksom på dine instinkter. Hvis du er usikker på, om et agentur er på up-and-up, her er en generel regel at følge: Agenturer og administrationsselskaber bør aldrig opkræve et gebyr for at repræsentere dig. (Det omfatter forsendelser!) Deres opgave er at finde dig auditions og få betalt i en procentdel (normalt 10%) fra din indtjening. Også vogte os for pres for at underskrive en kontrakt med det samme. Må ikke blive påvirket af billeder af berømtheder på kontor vægge; bare fordi de hænger der ikke betyder dette agentur repræsenterer dem! Endelig søge på Better Business Bureau (BBB) ​​for at se, om det organ, du er interesseret i at underskrive med har nogen rapporter indsendt imod.

Stedfortrædende Agenter og din karriere

En effektiv virkende middel bør have en klar idé om, hvilke roller du leder efter. For at udvikle denne rapport, skal du hjælpe ham / hende med at få en bedre forståelse af, hvem du er. Spørg agenten, hvordan han / hun ser din karriere lige nu, og hvor det kunne stå i spidsen, realistisk. Find ud af hvad agenten forventer, at du skal gøre. S / han normalt ikke vil have en pat svar, men det vil være med til at starte en samtale, der vil tillade dig at finde ud af grænserne for dit forhold.

Skuespiller Pas

Desværre er der mange svindelnumre rettet mod sårbare begynder aktører. I større byer, er du mere tilbøjelige til at finde scam agenturer eller administrationsselskaber, der tilbyder repræsentation for et gebyr. Husk: Du skal aldrig betale for repræsentation. Nogensinde. En god agent eller manager tjener hans / hendes løn ved at finde du arbejde og tager en procentdel (normalt 10%) af din indtjening for dette projekt. Det eneste, du skal bruge er din tid på at udvikle dit håndværk. Enhver agent værd at hans / hendes salt vil erkende, at når han / hun ser dig.

Skuespiller Pas på, Take 2

Hold øje med en potentiel agent eller manager, der kræver, at du går til en bestemt fotograf at få headshots taget før han / hun vil repræsentere dig. Bestemt det mening, at en agent har et forslag eller to gode fotografer, der har gjort godt for deres kunder i fortiden. Den giveaway er, hvis dit signering med at manager eller agent afhænger af, om du bruger hans / hendes foreslåede fotograf. Giv ikke ind i pres, hvis du har en anden fotograf i tankerne eller endda hvis du ønsker at gøre nogle af din egen forskning. Din agent skal ikke bekymre, så længe du se dine bedste i dine fotos!

Stedfortrædende Agenter og ærlighed

Ærlighed er en vigtig del i opbygningen af ​​et forhold med din skuespil agent. Det hjælper til at skabe en følelse af gensidig respekt, der vil sikre, at din agent forfølger aggressivt dine interesser i fremtiden. Vær ærlig om de roller, som du føler er de mest interessante. Må ikke føler sig dårligt om at skrue ned en rolle, der ikke passer dig. Men husk på, at din agent arbejder for dig. S / han vil, hvad der er bedst for dig så godt; det er derfor, du har besluttet at arbejde sammen. Vær tålmodig. Et godt forhold til din agent er noget, der er optjent over tid.

Er den fungerende agent for dig?

Forskning, hvilke typer af klienter bliver repræsenteret af den fungerende agenturer, du kigger på. Er de repræsenterede aktører ligner dig i typen, mål og ambitioner? Hvis ja, så agenturet kan være en god pasform til dig. Sørg dog, at din agent ikke repræsenterer for mange aktører, der deler din "type". Se på, hvor meget konkurrence der er inden den fungerende agentur. Et agentur med en tage nogen fanger holdning kan frembringe solide nettoresultatet, men de kan ikke repræsentere dig retfærdigt.

Er din Fungerende Agent tilsluttet?

Du har brug for at få en perle på et fungerende agent tilslutningsmuligheder. Enhver succesfuld agent er godt forbundet til industrien, og du, som en potentiel kunde, har ret til at vide, med hvem de arbejder. Spørg hvor mange støbning direktører, de kender personligt, og hvilke de gør mest arbejde med. Det gør ikke ondt at spørge, om den fungerende agent er tilsluttet nogen producenter, instruktører og forfattere. Hvis din agent er meget godt forbundet, er det en god chance han / hun vil sende dig til auditions eller interviews, der vil lande dig et job lettere.

Find en god Fungerende Agent

Når du ser for potentielle virkende midler, finde ud af, hvor mange kunder, de repræsenterer. Dette vil give dig en idé om størrelsen af ​​deres virksomhed. Det vil også give dig en idé om, hvor meget arbejde, de bliver nødt til at gøre, mens de repræsenterer dig (og deres andre klienter). Hvis et fungerende agentur håndterer mange aktører, så kan du kun udgør en lille del af deres forretning. Med store og velrenommerede agenturer, dette er ikke nødvendigvis en dårlig ting, som topnavne i branchen har ofte høj status knyttet til dem. Bare sørg for den agent, der repræsenterer dig, er ikke så reserveret han / hun ikke kan huske dit navn!

Respekt virkende midler

Altid være venlig og respektfuld til agenter. Industrien er ikke så stor, og agenter er godt forbundet. Forlader et dårligt indtryk med en virkende middel kan ødelægge dine chancer med andre. Hvis du imponere en agent, kan hun eller han anbefale dig til deres kolleger. Husk, at mange virkende midler var engang skuespillere som dig selv. De er kreative mennesker, og de arbejder i samme branche, som du gør. Også huske på, at jo mere du respekterer dem og arbejde hårdt for dem, jo ​​mere vil de arbejde for dig. Respekt dig selv og dine revisorer afspejler godt på agent; det vil gøre ham / hende vil sende dig ud for flere auditions og interviews.

Ross Rapporter og skuespil agenturer

Rossreports.com er et godt sted at få begyndt på udkig efter handler agenturer. Hjemmesiden viser medlemmer af industrien efter område, medium og genre. Du har brug for en god idé om, hvad dine interesseområder er, før du begynder. Start med dit område, og begynde at forske virkende organer, der repræsenterer aktører i din type. Lav en liste over mulige kandidater, og gør dig klar til at gøre din forskning og derefter. Spørg dine kontakter, hvis nogen de kender har arbejdet med agenturerne på din liste. Intet slår faktisk dunkende fortovet og besøger hvert agentur på egen hånd.

Måling en Potentielle Fungerende Agent Business

Spørg din potentielle virkende middel, hvor mange kunder de indgiver hver dag eller uge. Dette svar er ikke altid nøjagtige, men du får en idé om, hvor hårdt den fungerende agentur arbejder for sine kunder. Før du vælger et fungerende agentur, forhøre sig om, hvor mange kunder modtager tilbagekald og bookinger. Dette, sammenholdt med den første statistik, lader dig vide, hvor vellykket agentens lobbyvirksomhed er. Det giver dig også en idé om de færdigheder af deres kundegrundlag.