Fungerende: Fungerende Jobs Tips

Stedfortrædende Job og Industri Connections

Hold kontakten med branchen samfund. De vil være dine kammerater, din støtte gruppe og forhåbentlig dine forbindelser til bedre virkende gigs. Gå til spiller af dine venner og få at vide den støbte, besætning og enhver ledelse. Se nye film og tv-shows for at se, hvilken vej branchen ledes. Hvis du kan lide et show, finde ud af, hvem kaster det. Der er flere seminarer i større byer, du kan deltage og mødes agenter, støbning direktører og ledere. Gå til så mange som du kan, for at netværke og lære navnene på vigtige aktører i filmen og / eller teater samfund.

Gendannelse fra at handle Job Afvisning

Du må ikke tage afvisninger fra at handle job personligt. Hvis du har en dårlig audition, eller hvis du botch en ydelse, ikke får deprimeret, bare gå videre til næste audition. Hvis du ikke får et job, det er ikke noget personligt. Ikke at få en del bare betyder, at du ikke får et job, betyder det ikke, at du er et dårligt menneske. Husk, at alle har en langsom periode i hans eller hendes fungerende liv. Under en hård plet, holde dig fokuseret, og husk din passion for din kunst (grunden til at du er i branchen i første omgang).

Stedfortrædende Jobs i Pilot Season

Pilot sæson løber fra januar til marts hvert år i Los Angeles og New York. Hvis du ønsker at komme ind på det, bør du planlægger at ankomme i december, så du kan oprette en base af støtte. Kom til New York i december, og begynde at gøre monologer til støbning direktører og agenter. Spørg om generelle auditions. Udsend headshot postkort minde dine kontakter, som du er stadig i erhvervslivet, aktiv og tilgængelig.

Betale dine Dues i Fungerende Jobs

Du skal betale din amter i branchen, før du lander den ultimative virkende job. Ja, du kan tro, at du kommer til at lande job efter job, men den virkelige historie er dette: Der er ikke sådan noget som en overnight succes. Du skal være omkring et stykke tid, og vise, at du er villig til at arbejde, før du begynde at få rimelige pauser. Så arbejde på, at filmen gratis. Har nogle favoriserer. Folk vil huske dig, og så vil de være mere tilbøjelige til at ansætte dig senere.

Fremme ved at optræde Jobs

Når man starter ud i en skuespillerkarriere, tage så meget arbejde som du kan. Ja, du skal skyde for fremragende roller fra starten, men forventer at blive afvist i begyndelsen. Gør ekstra arbejde, gør favoriserer, og gør ikke-fagligt arbejde, indtil du er i stand til at deltage SAG, AFTRA, og / eller egenkapital. Hvis du kun kan få i til studerende film end at gøre så mange som muligt. Så længe du arbejder, læring, at skabe forbindelse, og få eksponering, er det ikke en spildt oplevelse. De gode virkende job vil komme med tiden, og når du støder på dem, vil du være en mere erfaren skuespiller.

Stedfortrædende Job og Persistens

Når søger handler job, vedholdenhed tæller. Først og fremmest bør du få vist vedholdenhed i din træning. Giv aldrig op honing dit håndværk. For det andet, er du nødt til at vise vedholdenhed i dine kontakter. Markedsføre dig selv altid, ser at foretage tilslutninger. Endelig viser vedholdenhed i dit program. Når mailing støbning direktører, kalde for at bekræfte, at de har modtaget din ansøgning. Bagefter sende i en headshot postkort hver sjette uge.

Professionalisme i Fungerende Jobs

En af dine største aktiver i handler job er professionalisme. Du viser professionalisme gennem både dine holdninger og dine handlinger. Altid være høflig, uanset hvor du behandles. Altid ankommer til et sæt eller generalprøve (eller ydelse!) Til tiden. Holde gode noter på dine forbindelser til at gøre forholdet mere personlige. Altid opfølgning; det viser, at du pleje. Vær respektfuld til både dine kammerater og de branchefolk, som du møder.

Denne cyklus af fungerende Jobs

Der er en naturlig cyklus i processen med at bevæge sig gennem virkende job. Det begynder med en undersøgelse af dig. Du skal vide, hvad din motivation er, hvor der er sat dine mål, og hvad dine relative styrker og svagheder er. Du skal også vide, hvad industrien ønsker: hvad slags roller er til rådighed, og hvilke former for aktører er i efterspørgslen. Næsten altid, sommertiden rammer et fald i auditions. Må ikke miste håbet; business begynder igen i efteråret!