Frysning kvinder lever længere

Amerikanske forskere har fundet, at piger, der lider af en næsten konstant følelse af kulde og er tvunget til at ombryde op i varmt tøj eller sove under et varmt tæppe, selv om sommeren, bør ikke bekymre fordi ironien i de omgivende mennesker og ubehag, der denne funktion giver dem.

Frysning kvinder lever længere

Faktum er, at denne kategori af kvinder, som det fremgår af den seneste undersøgelse, har de største chancer for at leve et langt liv.

Ifølge eksperter fra Washington University i St. Louis, denne situation er en følge af visse hormonelle forandringer, der bidrager til langsommere metabolisme for at bevare den største mængde varme og energi. Der observeres en lignende virkning, for eksempel i tilfælde af et lavt kalorieindhold kost. Således med et fald på 30% i den daglige mængde kalorier opnået med fødevarer til rotter, har de konstateret en stigning i den forventede levetid med gennemsnitligt 50%.

I sin side er begrænsningen kalorieindhold kost direkte relateret til sænkning temperaturen af en womanâ € ™ s krop og forårsager en følelse af kulde. Men som understreget af Dr. Luigi Fontana, under hvis ledelse er gennemført den 15-årige forskning, processen skal nødvendigvis være lang og for eksempel en engangs-tager af en isnende brusebad eller åbne vinduerne i rummet, som også fremkalder følelsen af ​​kulde, er det usandsynligt, at bringe den samme positive effekt.