Frynsede Bangs frisurer

Frynsede Bangs frisurer
Frynsede pandehår er enkle og stilfulde.

Frynsede pandehår frisurer er på højden af ​​popularitet i Hollywood. En god måde at ændre dit udseende uden en stor indsats, pandehår ser godt ud på næsten alle.

History of Bangs

Hår stilarter med pandehår har været hos os i årtier, konstant skiftende tekstur og form. Ligegyldigt hvilken form de har valgt, har de altid været et dagligt syn i amerikansk hår samt lande i udlandet. Simply defineret som ansigt indramning hår arbejde ned eller på tværs af panden, fik pandehår deres navn fra ideen om at være pludselig eller brat, som en pludselig eksplosion af et par inches af hår.

Bangs i 1940'erne og 1950'erne blev båret som en stump klippe, tyk og lige på tværs af panden. Dette var især populær på børn, når flere mødre gav hjem hår nedskæringer. Som tiden gik, 1980'erne nydt den berygtede bang "puf", opnås ved at drille håret med en pick eller kam og holde den opad med hårspray eller hår gel. I denne æra, de større og højere pandehår, jo bedre. Mange er enige det er en fashion statement, der er død i graven og bør ikke genopstå!

I dag er pandehår oftest bæres som sideswiped på tværs af panden, mens andre sport tjavsede lige pandehår minder om deres tykkere og fladere barndom version. Disse er kendt som frynsede pandehår frisurer, og er perfekt til både dag og aften slid.

Typer af frynsede Bangs frisurer

Frynsede pandehår frisurer kan tage på et par forskellige former, afhængigt af ansigtsform og personlige stil. Den gode nyhed er personalegoder pandehår tendens til at se fantastisk på nogen, når du opnår den rigtige stil for dig.

Lige Fringe

Lige nicheaktørerne pandehår er ekstremt lav vedligeholdelse og ideel til dem, der har fint hår, der ofte ser flad. Fringe pandehår kan tilføje dimension og stil til ellers vaklende frisurer. For look, bære din pandehår i en subtilt ujævn snit lige over øjenbrynene. Dette kan ramme et rundt ansigt og forårsage en slankende effekt, men det kan også bare tilføje lidt stil og glamour til en ellers verdslige hår dag.

Kontrasterende Straight Fringe

Hvis du har bølget eller let krøllet hår, kan kontrasterende lige pandehår tilføje et nyt niveau af dimension til dit look. Skær et lille stump og kortere end den traditionelle lige pandehår, denne stil af pandehår fungerer godt med en bred vifte af ansigts former og hårfarver. Hvis du er fair flået, vil du finde kontrasterende lige frynser pandehår, især multi-tonet dem, vil belyse dine funktioner og få din hud til "glød". Berømtheder som Mischa Barton ofte bære kontrasterende lige frynsede pandehår på tilskyndelsesforanstaltninger og prisuddelinger, giver denne stil et ry for chic trendiness.

Puffy Fringe

I stedet for udrettet frynser, puffy frynser involverer lidt volumen. De pandehår er let krøllet at give tykkelse og højde til håret dækker panden. Især populær som tilbehør til updos, denne version af frynser slog frisurer vil tilføje en vintage twist til dit hverdagslook og vil fremhæve dine øjne.

Andre indstillinger

Hvis du er bekymret en frynsede pandehår frisure er ikke udseendet for dig, er der masser af andre variationer af pandehår for dig at prøve. Urolig pandehår er fantastisk til gals med korte frisurer. Deres varieret længde og tilfældige layout tilføje sjov og liv til kort og mellemlangt hår.

Urolig pandehår er en fantastisk måde at omfavne din indre punk uden at blive fyret fra dit job. Wild alligevel professionelt acceptabelt, denne stil af ansigt accentuering er bedst snit og stylet af en professionel, indtil du lærer at styre ser dig selv.

Endelig side fejet pandehår er almindelig i dag. Skær i en vinkel, kan disse bæres lang eller kort, og mange mennesker blande dem ind i deres frisure, hvilket giver dem et ansigt-indramning look, der er aldrig barsk og altid smuk. Perfekt til ovale eller hjerteformede ansigter, side fejet pandehår er så populære som frynser pandehår, hvis ikke mere.Uanset hvilken stil du vælger, er der er en ideel type pandehår derude bare venter på at blive en del af din nye og forbedrede look.