Frygten for at bruge potte: Interview med Karen Deerwester

Frygten for at bruge potte: Interview med Karen Deerwester
Den Pottetræning facitliste

Karen Deerwester, forfatter til The Pottetræning facitliste, for nylig tog tid til at besvare LoveToKnow Baby spørgsmål om potte træning problemer.

Hvad kan du gøre, hvis dit barn har frygt forbundet med pooping i toilettet?

Nogle gange et barn vil have alle de andre potte uddannelse, kvalifikationer, men stadig bede om en ble eller en pull-up til agterstavn. Bleen eller pull-up giver dit barn til at slappe af, at følelsesmæssig sikkerhed er afgørende, når pooping. Dit barn kan være "følelsesmæssigt klar" til at tisse i en potte eller endda til at forblive tør gennem natten, men stadig har brug for mere tid til at føle sig "følelsesmæssigt klar" til at poop i et toilet.

Hvis det er tilfældet, skal du sørge for at tømme overbygning fra bleen i toilettet og lad dit barn deltage i resten af ​​potte rutine - aftørring, rødmen, håndvask. Berolige dit barn med et positivt budskab, at "hun en dag vil være klar til at poop i toilettet ligesom mor og far", og for at lade dig vide, når hun ønsker at prøve.

Hvis dit barn ikke beder om en ble eller pull-up, skal du bruge ABC svar til at hjælpe dit barn føler sig sikker "give slip" på toilettet.

  • En cknowledge situationen. Start med en generel beskrivelse som "Jeg kan se du ikke kan lide pooping på toilettet." Vent med at høre, om dit barn kan sige, hvad du kan gøre for at hjælpe ham til at føle bedre.
  • B alance din støtte ved at lytte til de dybere følelsesmæssige frygt og tilbyde blide løsninger. Hvis dit barn at føle sig som en del af hendes krop er afsporet eller bliver taget væk til et mystisk sted, hun har brug for tid til at forstå processen. Her er hvor skylle poop fra en ble eller potte stol hjælper hende efterhånden acceptere den nye potte virkelighed. En afbalanceret svar giver dig mulighed for at respektere dit barns følelser, mens du stadig tager baby-skridt fremad.
  • C onquer frygten ved at fortælle dit barn, at du kan finde ud af dette sammen. Sid med hende, lave et spil af at lytte til agterstavn at falde i vandet, skal du bruge dine andre "potte spil" - ligesom at fortælle historier.

Selvfølgelig kan årsagen til problemet være en fysisk vanskelighed med pooping mens du sidder på toilettet. Vær sikker på din barn kan plante fødderne solidt plantet på jorden - ellers kan hun være at have svært ved at skubbe agterstavn ud.

Hvad kan du gøre, hvis dit barn er "tilbageholdelse" overbygning?

Ligesom barnet i det sidste spørgsmål, nogle børn får "fast" -de ved, at de ikke ønsker at poop i pull-up, men de er stadig skræmt af alternativerne. Desværre bliver følelsesmæssigt "stak" kan føre til at få fysisk "hængende".

Frygten for at bruge potte: Interview med Karen Deerwester
Karen Deerwester, forfatter og inspirerende taler / konsulent

Potte uddannelse er ikke sjovt eller nemt, når dit barn er forstoppet. Hvis du har gjort alle de proaktive strategier for en sund fiberrig kost med masser af væske, har fysisk aktive timers musik, og du bemærker dit barn ikke pooping regelmæssigt, tjekke med din børnelæge. Giv ikke dit barn over-the-counter afføringsmidler eller medicin uden godkendelse fra din børnelæge.

Tillid til, at i en positiv potte miljø uden medicinske tilstande, vil dit barns krop fungerer som det skal. Små børn bør ikke afhænge af laksantia og afføring blødgørere. Brug ABC svar til at hjælpe dit barn få "galt".

Pooping er 100% dit barns domæne. Du kan ikke tvinge ham. Han kan endda afgøre din "blid opmuntring" er for stor. Derfor:

  • En cknowledge at han styrer da han poops. Han skal eje sin potte oplevelse. Tilbageholdelse situationer kan være meget følelsesladet for forældre og barn. Anerkend dine egne følelser af frustration og hjælpeløshed med din børnelæge eller med en ikke-stikpille anbefale pottetræning kammerat.
  • B alance dit svar ved at opgive din kontrol over dit barns pooping som du hjælpe ham med at finde passende måder at udøve kontrol i hans verden. Vis dit barn alle de måder, han har konstruktiv kontrol ved at give ham flere valgmuligheder: hvad han bærer, hvilke bøger han læser, hvilke tegn er på badeværelse håndklæder. Gør dit svar så usynlig som muligt. Hold potte erfaringer positivt, mens du forsøger at skabe mere afslappende betingelser: tilføje poop-venlige fødevarer, forenkle dit barns daglige tidsplan, gøre potte ture let og unthreatening, og afslutte hver dag med en stille putte tid, når du genetablere en ubetinget forbindelse med dit barn.
  • C onquer problemet. Udtryk din tro på dit barns evne til at gøre, hvad der er sundt for kroppen. Forklar, at du ikke vil have ham til at holde i overbygning, fordi det kan gøre ham syg og det gør ondt hans krop. Med positive potte forhold og din afslappede support, kan dit barn nyde sin krop igen.

Er potte frygt normalt?

Frygten er en normal del af barndommen. Frygten kan være små isolerede øjeblikke, hvor dit barn er ansigt til ansigt med noget uvant. En simpel forklaring, en hjælpsom forslag, eller en hånd til at holde kan være alt dit barn har brug for at bevæge sig fremad. Nogle gange dit barn har brug for, er en velkendt sammenhæng - "Hey, dette toilet ser anderledes end vores Kig på alle de måder, det er det samme som den i vores badeværelse.". Grundlag støtte kan hjælpe i situationer, hvor frygten er specifikke og klart.

Andre gange, frygt er dyb og udviklingsmæssige. Potte uddannelse år falder sammen med en tid på fejende følelsesmæssige vækst. Den dybeste frygt er måske ikke toilettet på alle - det kan være mere udviklingsmæssige kamp med separation. Separation kampe igen gennem hele barndommen som dit barn vokser langsomt og støt ind i en person - sove, kravle, gå, pottying, skole, kammerater, osv

Små børn kan ofte ikke udtrykke nye komplekse følelser verbalt og rationelt. Dit barn kan ikke roligt sige "Jeg er bange for, hvis jeg falder i det store toilet, vil jeg smutte ind i afløbet og aldrig se dig igen". Eller som et tre år gamle fortalte sin mor efter ugers nød, "Jeg ønsker at bære mit ble i seng, fordi jeg ikke ønsker at få gamle og dø."

Før du kan berolige dit barns frygt, skal du vokse komfortabel med din egen. Børn skal stå over for nogle frygt for at vokse følelsesmæssigt. Hvis du ikke er intimideret af dit barns frygt, dit barn har en bedre chance for at erobre dem.

Skulle du altid fjerne kilden til dit barns potte frygt?

Hvis der er en enkel løsning på en frygtindgydende situation med alle midler tage det. Men du kan ikke og bør ikke fjerne alle kilder til frygt. Frygten kan have lidt at gøre med den særlige situation og alt at gøre med dit barns følelse af magt og kontrol. Bedre at lære dit barn, han kan håndtere situationen - han er stærk, smart og i stand. Selvfølgelig fortæller ham så gør det ikke så. Du skal give ham redskaber til at klare disse alderssvarende problemer.

Når rationel forklaring mislykkes, kan du oprette rutiner, pumpe op dit barns kraftreserver. Rutiner og ritualer omdanne det ukendte til noget sikkert og forudsigeligt. Dit barn er ikke længere en lille person i en ud-af-kontrol situation. Dit barn er herre over sin verden.

I pottetræning, at problemet med at fjerne frygten uden at opbygge dit barns følelse af kompetence er, at dit barn bliver potte dygtige med en smal vifte af kompetencer. Han lærer at potte på et toilet, i hjemmet, med en rutine. Adressering frygt, når de opstår, vil lære dit barn potte fleksibilitet og alle vigtige tilpasningsevne. Det er store verden derude, og det er fuld af potties.

Hvordan skal du reagere på potte frygt i almindelighed?

Som svar på dit barns potte frygt er så let som A, B, C.

  • A cknowledge. Afskedige aldrig en frygt som triviel eller nonsens. Dit barns frygt kan ikke være rationelt for dig som en voksen, men det altid følger standarder for børn logik. Du kan ikke vide, hvor det stammer fra. Det er måske imod sund fornuft. Men det er "rigtige" til dit barn. Respekter hvad dit barn føler med en medfølende voksen perspektiv.
  • B alance dit svar mellem komfort og magt. Dit barn har en voksen partner ved hendes side, en person, der oprigtigt kan berolige hende, at hun er sikker og i stand. Det er en fin balance: for meget "sikker", og du glide ind overbeskyttende tilstand berøver dit barn af hendes færdigheder-bygning; for meget "stand", og du røve dit barn af den følelsesmæssige vækst, der løber parallelt med adfærdsmæssige vækst.
  • C onquer sammen eller alene. Enhver frygt er en mulighed. Løsninger vil være personlig, men der skal være en form for opløsning. Når det er muligt, så lad dit barn beslutte, hvad de skal gøre. Præsenter dit barn med et par muligheder - nogle gange hun bare har brug for hjælp at vide, hvad de skal gøre næste. Derefter kan hun erobre frygt "alene". Nogle gange, hun er villig til at handle, men har brug for din hånd eller den fysiske sikkerhed for, at hun ikke er alene. Andre gange, vil du nødt til at handle "alene", men med sin ser som du fungere som en modig og opfindsom rollemodel.

Mere info

  • Pottetræning: Interview med Karen Deerwester