Fruit Tree Beskæring Vejledning

Fruit Tree Beskæring Vejledning


Frugttræ beskæring instruktioner hjælpe nybegyndere gartnere i en af ​​de vigtigste opgaver i relation til frugtproduktion. Beskæring gør et træ ser visuelt tiltrækkende, hjælper sollys at nå nye frugt og kan bidrage til at øge frugt størrelse. At vide, hvornår og hvordan man kan beskære dit træ kan hjælpe med at holde dine træer sunde og bærer frugt år efter år.

Beskæring Guide til forskellige frugttræer

Den hyppighed, hvormed der er behov for beskæring på frugttræer varierer med alderen af ​​træet. Unge træer kan have brug for mere aggressiv beskæring, mens dværg og ældre træer brug for mindre hyppig beskæring.

Når du køber nye træer fra en børnehave, anmode om, at træerne skal beskæres før køb. Der kan være en ekstra omkostning involveret, men det vil spare tid, når plantning dine nye træer. Hvis træerne allerede er beskåret, vil ingen yderligere beskæring være nødvendigt indtil næste år.

Apple Trees

Æbletræer kræver beskæring i det tidlige forår. Fjern beskadigede grene, rodskud og vertikalt voksende grene. Beskære horisontale grene i den øvre del af træet til at opretholde formen (lidt afrundet).

Abrikostræerne

Abrikostræer kræver tungt beskæring i det tidlige forår. Skær tilbage lodret voksende grene og centrale lemmer, for at sollys at nå frugten nemt.

Ferskentræer

Ferskentræer skal beskæres i det tidlige forår. Beskær en tredjedel af det foregående års vækst fra hele træet. Hvis et træ oplevet kraftig vækst året før, kan op til halvdelen af ​​den nye vækst beskæres tilbage.

Pæretræer

Pæretræer kan beskæres i slutningen af ​​vinteren eller det tidlige forår. De skal være uddannet til at vokse med en central kuffert. På etablerede træer, fjerne gamle og døde lemmer for at hjælpe sollys rækkevidde frugt i det indre af træet. Den øverste halvdel af træet kan også beskæres for at forme (lidt oval).

Avocado træer

Avocado træer kan beskæres på ethvert tidspunkt af året, men for optimal vækst stimulering, beskære i foråret. Træet bør holdes beskæres for at holde det ønskede størrelse (de kan vokse fra 20 til 60 meter høj og op til 35 meter bred). Fjern så lidt som muligt, da hyppige og tung beskæring vil i høj grad reducere størrelsen af ​​træet. Eventuelle nedskæringer større end tre inches tværs bør behandles med vand emulsion maling. Avocado træer har en uregelmæssig form naturligt.

Cherry Trees

Kirsebærtræer skal beskæres sparsomt om sommeren. Dette gøres med henblik på at reducere risikoen for Silver Leaf sygdom. Det er kun nødvendigt at beskære tilbage forstyrrende grene eller vand spirer. Derudover bør alle døde grene fjernes. Behandl alle udskæringer beskæring pasta. Træet skal beskæres i en vase form, således at sollys nemt kan nå alle af frugten.

Citrustræer

Citrus træer, såsom citron, lime og appelsintræer er normalt ikke beskæres indtil anlægget har nået en højde på tre til fire meter høj. Den vigtigste ting at huske om citrustræer er, at de har brug for stærke grene for at støtte vægten af ​​frugt. For det andet, vent frugt har modnet før beskæring det hvert år. Når du er klar til at beskære træerne, beskære de døde eller beskadigede grene først. Dernæst beskære tilbage enhver lange og slanke stængler (mindre end en blyant). Endelig skæres alle grene, der krydser hinanden. Citrustræer kan beskæres til enhver form; bare huske at huske på, at solen skal nå frugten i orden for dem at modnes.

Rådfør dig med din lokale planteskole for Mere Beskæring Info

Yderligere frugttræer beskæring vejledning kan være til rådighed fra din lokale Cooperative Extension eller planteskole. Ring eller besøge dem, hvis du er usikker på, hvordan du beskære din særlige frugttræ.