Frotox Er New Botox

Efter at have taget stilling til kosmetiske marked i årevis, Botox er nu i fare for at blive jaget væk fra sin trone med den nyeste ord i kosmetiske teknologi. Den seneste ord, Frotox, viser hver løfte om at være en mere effektiv og sundere procedure!

Frotox Er New Botox

Faktisk Frotox er et kælenavn (eller anden måde fremkalde lækre lækkerier som frossen yoghurt), er de ting virkelig kaldet Iovera. Udviklet af nogle californiske boffins er det rapporteret at være en meget innovativ ansigt fryseanlæg sans den sædvanlige renset botulinum toxin. Fremgangsmåden involverer injektion af flydende nitrogen i nerverne, der fører til musklerne omkring rynker. Det forårsager to "forfrysninger" i ansigtet, der fryser ansigtets nerver i lang lang tid, så længe fire måneder. De frosne muskler slappe forårsager rynker til at forsvinde sporløst - næsten med det samme, hvilket placerer Frotox måde forud for Botox som er ude af stand til en sådan præstation.

Skuespillere og skuespillerinder er sikker på at tage til det på ingen tid, som den nye fryser kan påvirke bestemte muskler og derved skabe ansigt udtryk.

Desuden vores kroppe indeholde noget nitrogen, og de er tilbøjelige til at acceptere injektionerne som noget helt naturligt, så mindre forventes bivirkninger.

Af en eller anden grund, kan Iovera nu kun opnås i Storbritannien.