Frosty snemanden Costume

Frosty snemanden Costume


Hvad kunne være mere muntre kommer ferien end en Frosty den Snemand kostume? Den elskede snemand, der erobrede hjerter voksne og børn først kom til livet i 1950 i sangtekst for en munter sang udført af Gene Autry og Cass Country Boys. Snart efter blev Frosty genopfundet i en børns ferie klassiske kortfilm. I dag er denne ferie karakter lover børn hvert eneste år gennem festlige ferie jingler og ferie tegnefilm, at han "vil være tilbage igen en dag!"

Frosty Costume Essentials

Hvis du ønsker at være glæde for en ferie fest eller blot ønsker at prøve en munter alternativ til en ferie kostume, en Frosty den Snemand kostume er nemt at lave med blot et par væsentlige. Saml følgende stykker tøj og tilbehør, og du vil snart være at danse til tonerne!

  • Hvidt sweatshirt eller hvid tunika
  • Hvid sweatpants eller kjole bukser
  • Hvide sko
  • 3 til 4 store 2 "diameter sorte pomponer (køb til et håndværk eller stof butik)
  • 3-4 store sikkerhedsnåle
  • Rød klovn næse malet sort, hvis det ønskes
  • Rødt tørklæde
  • Top hat

Sæt din Frosty Snemanden Costume Together

Når du har dine Frosty væsentlige, vil du ønsker at sætte dit look sammen. Denne kostume idé er perfekt til både børn og voksne og kan oprettes på et stramt budget. Husk alle leveringer kan ændres efter ønske.

Hvide bukser

Hvide bukser er det første element i kostume idé. Mens bukser ville arbejde i et dilemma, vil lommer og skræddersyet form tilføje for meget distraktion til dit kostume. Prøv at vælge komfortable hvid fleece eller bomuld sweatpants. For at holde den linje flyder, parre dine bukser med hvide sportssko sokker og sko.

White Sweatshirt eller Tunika

Når du har lagdelt den nederste halvdel, vil du ønsker at konstruere din øverste halvdel. Start med en hvid sweatshirt, bomuld tunika eller rullekrave. Med nogle få store sikkerhedsnåle, anbringer 3-4 store sorte pomponer i en lodret linje ned foran på trøjen. Afhængigt af torso længde, skal du muligvis mere eller mindre pomponer.

Rød Tørklæde

Du kan ikke emulere Frosty uden sine klassiske koldt vejr tilbehør! En rød bomuld eller uld tørklæde bundet om halsen er afgørende. Hvis du er i et dilemma, vil en lang stribe af rød fleece tilstrækkeligt for et tørklæde.

Red Nose

Mens Frosty er opfundet iført en knap næse, vil du ønsker at shoppe for en klovn næse, der nemt kan fastgøres til din egen. Du kan male næsen sort, hvis det ønskes. I et hurtigt fix, kan du bruge sort ansigtsmaling snarere end en bøjelig næse.

Top Hat

Afslut din Frosty den Snemand kostume med sin underskrift sort hat. Du kan købe en klassisk hat eller vælge en sort top hat findes på kostume og tilbehør butikker. Du er velkommen til at tilføje en orange eller gul blomst til randen for at tilføje en velkommen dosis juble! Hvis du føler dig stemningen, kan du endda tilføje et træ rør og et kosteskaft til din ensemble.

Go solo eller med venner

Mens en Frosty kostume er et fantastisk valg for en solo kostume idé, kan du oprette en gruppe kostume tema ved at klæde dine venner som Santa, Mrs Claus og parre dem med en trio af finurlige nisser!