Frosne Skuldre: bare tø det

Frossen skulder er en tilstand som følge af betændelse i skulderen kapsel. Dette forårsager bånd af væv (sammenvoksninger) at udvikle mellem ledfladerne. Ledvæske, som hjælper smøre leddet for at holde det bevæger sig jævnt, kan også falde og dermed bidrage til stivhed. Dull eller smertende smerter i den ydre del af skulderen, der forværres med forsøg bevægelse af leddet (ofte med bevægelser som kæmning hår, børste tænder, og nåede til tegnebogen i baglommen) er karakteristisk for frossen skulder. Sommetider smerte er også til stede i den øvre arm. For nogle mennesker, smerten forværres om natten, nogle gange forstyrre normale søvnmønster.

Frossen skulder udvikler typisk gradvist, og i tre faser. Hver af disse faser kan vare et par måneder

Trin 1 (Pain) - I denne fase sker smerter med de fleste bevægelser din skulder

Trin 2 (frosne) - Under den frosne scene, bliver skulderleddet mere stiv og vifte af bevægelse falder især. Smerter kan falde.

Trin 3 (Optøning) - Under optøningen fase tilstanden begynder at forbedre, hvilket resulterer i nedsat smerte og øget vifte af bevægelse.

Da aggressiv intervention på det tidligst mulige stadium af frossen skulder kan forhindre progression til en fuldt udviklet frossen skulder, er det vigtigt at søge rådgivning hos en fysioterapeut snarest muligt. Behandlinger er baseret på individuelle sager, men generelt involverer bevægelse, udspænding og styrke skulder muskler. Fysioterapi behandlinger kan falde sammen med din læge foreskrevne medicin til at lindre smerter. I ekstreme tilfælde forskellige kirurgiske procedurer kan være en mulighed.

Efter en skulderskade, er det vigtigt at indarbejde vifte af bevægelse øvelser ind i dit rehabiliteringsprogram (som foreskrevet af din læge eller fysioterapeut) for at forhindre adhæsion mellem fælles strukturer udvikle sig. \ Hvis der er mistanke udvikling af frossen skulder, kan tidlig indgriben hjælpe langsom eller forhindre et fuldt frossen skulder.

Disse oplysninger bør kun bruges som en guide og erstatter ikke vurderingen af ​​en professionel læge.
Tez er et registreret fysioterapeut med Pinnacle Sports Fysioterapi Centers. For mere info besøg www.pinnaclephysio.com eller ring (250) 762 3322.