Frontier Outfitters Store Interview

Frontier Outfitters Store Interview

I denne Frontier Outfitters Store interview, ejer og forretningsfører Anna Berry diskuterer virksomhedens hjem katalog, som har vestlige og sydvestlige produkter til dit hjem indretning, og deres Corporate Gift Program til særlige business forfremmelser.

LoveToKnow redaktør Sally Painter nylig fanget op med denne travle iværksætter og spurgte om sengetøj sengetøj og begyndelsen af ​​virksomheden i dette eksklusive LTK interview.

Frontier Outfitters Store Interview

LoveToKnow (LTK): Hvad var inspirationen til en vestlig tema? Var visionen altid at have en strengt online detail og katalog virksomhed? Eventuelle milepæle undervejs?

Anna Berry (AB): Virksomheden blev grundlagt oprindeligt af Alexa Robison i 1997 i Medina, Texas. Alexa ønskede at give de lokale håndværkere og producenter med et mødested for fremvisning af deres arbejde til et større publikum med en online butik.

Den online tilstedeværelse startede med flere specialbutikker: Texas Frontier Store, Western Frontier Store, Native American Store, Western Art Gallery og konventionen Outfitters, som tilsammen i sidste ende flettes ind i nutidens Frontier Outfitters.

Første mursten og mørtel butik

Den første hjem for grænsespørgsmål Outfitters var en lokal ranch beliggende på bakkerne i Medina. Senere, butikken blev flyttet til den historiske Hatfield bygning i centrum af Medina fra 1898.

I 2008 Frontier Outfitters blev en del af Outfitter Stores og flyttet til Houston TX. Dette er, når det blev omdannet til kun online butik og katalog. Dens lager og kontorer er i øjeblikket placeret i Houston. I dag, med fokus på den online butik, Frontier Outfitters tilbyder de seneste e-handel løsninger til at garantere en sikker, nem og behagelig shopping oplevelse til sine kunder.

I årenes løb, strøelse blev vores speciale afdeling med fokus på vestlige og sydvestlige luksus sengetøj kollektioner.

Udfordringer for en Online Bedding Store

LTK: Hvad er nogle af de udfordringer, der er specifikke for online sengetøj og linned detailhandel?

AB: Ikke se de produkter og tekstiler i person. Kunden kan ikke røre tekstiler. Der er risiko for stof farve eller konsistens mismatch da hvad kunden ser på deres overmættede skærm kan være meget dybere end den virkelige farve. Kunden kan ikke fortælle, hvor blødt eller tykt bedspread stof føler kun baseret på billedet. Derfor nogle kunder er stadig skeptiske med at købe deres strøelse online, især for den høje ende dyrere elementer eller brugerdefinerede elementer, der ikke kan returneres.

For at løse disse problemer, tilbyder vi en 30-dages intet besvær garanti for alle "ikke-specialfremstillede" elementer. En kunde kan returnere varen eller anden grund for en fuld refusion eller ombytning inden 30 dage efter modtagelsen af ​​produktet. Vi tilbyder også gratis farveprøver for de fleste af vores luksus sengetøj poster. Vi opfordrer vores kunder til at anmode om farveprøver.

Den ledende tid for mange af vores luksus sengetøj kollektioner varierer fra 3 uger til endnu 12-16 uger. Vi bemærkede, at kunder, der køber online sommetider få bekymrede over status for deres ordre, hvis de ikke hører fra os i flere uger. Det er derfor, vi har udviklet en opfølgende kommunikation med vores kunder for disse lange tid ordrer. Hver 3. uge sender vi en opdatering e-mail med oplysninger om den resterende tid indtil forsendelse. Også, vi aldrig før opkræve indskud for ordren med leveringstid over 4 uger og vi opkræve det fulde beløb, når varen er klar til afsendelse. Vi fandt dette at være meget nyttigt da det gør kunderne mere komfortable med deres køb.

First-Time Kunder

LTK: Hvad kan en første gang kunderne forventer, når du besøger din hjemmeside, der adskiller din virksomhed fra andre online forhandlere, når du søger efter sengetøj og håndklæder?

AB: Vi har sat i en masse kreative og finansielle bestræbelser på at sikre en sikker og nem web-oplevelse gennem vores produktkatalog, ved hjælp af de nyeste e-handel løsninger til produktsøgning, site navigation, produkt kategorisering, ordrestatus opslag, og kassen processere sig selv, for at nævne et par stykker.

Kunder finde et bredt udvalg af eksklusive elementer. I den nye Forår 2011 katalog, vil vi introducere to helt nye eksklusiv luksus sengetøj kollektioner i det vestlige og sydvestlige stil, designet af Pamela Kline.

Vi definerer os selv ikke blot af de produkter vi sælger, men også af den kundeservice, vi tilbyder. Som et familiedrevet virksomhed på 13 år, vi sætter en ære i vores kundeservice. Vi finder altid tid til personlig assistance til hver kunde til at rumme alle deres behov, uanset om det behandler farveprøver og farvemuligheder, der tilbyder design råd, eller designe en brugerdefineret pude fra bunden.

Frontier Outfitters Store Interview

Bedding Samlinger

LTK: Hvad er nogle af de strøelse samlinger din virksomhed tilbyder?

AB: Vores stærkeste afdeling har altid været Bedding, især luksus vestlige og sydvestlige stilarter. Vi udfører produkter fra førende producenter, såsom Double D Ranch, Skovbevoksede River, Traditioner af Pamela Kline, Berry Creek, for at nævne et par stykker.

Kampagner og Besparelser

LTK: Eventuelle særlige funktioner og besparelser, såsom regelmæssig salg, kampagner, gratis forsendelse, eller VIP kampagner?

AB: Vi tilbyder gratis forsendelse til alle ordrer over 150 dollar (permanent forfremmelse). Vi kører også udsalg og tilbud på regelmæssig basis via vores e-mail liste. Normalt er forfremmelser sendes hver anden uge med rabattilbud mellem 15 og 25 procent på udvalgte elementer.

Go Texan Program

LTK: Hvad er Go Texan programmet?

AB: Det er et særligt program finansieret af Texas Department of Agriculture har til formål at støtte og fremme produkter fremstillet i Texas ved Texans. Som en associeret af Go Texan program, vi støtter og fremmer et bredt udvalg af produkter fremstillet i Texas.

Flere oplysninger

LoveToKnow takker Anna Berry for at tage tid ud af hendes travle tidsplan for at dele indsigt om sin virksomhed i dette interview. For mere information om virksomheden eller produkter, kan du besøge Frontier Outfitters Stor hjemmeside.