Frogs Leap Winery

Frogs Leap Winery


Selvom Frogs Leap Winery tager vinfremstilling alvorligt, ville du aldrig vide det ved deres lunefulde etiket, farverig historie og off-the-wall signatur slogan, "Tiden er sjovt, når du har fluer." Napa Valley Winery er også enestående i udvalg af vine, den producerer.

Label

The Frog Leap etiket er en tegning af en frø springer gennem luften med sin krop fuldt udtrukket som en akrobat flyver mellem høje ledninger. Den blev oprettet i 1981 af grafisk designer Chuck House, der udveksles sine talenter i et par tilfælde af vin og 200 dollars. Etiketten vandt Design of Excellence Award fra American Institute of Graphic Design i samme år det blev oprettet, og gik på at blive hædret med optagelse i den permanente samling på Smithsonian Institute.

Oprindelse af navn

I slutningen af ​​1800-tallet var der en kommerciel frog gård i St. Helena, Californien ligger på bredden af ​​Mill Creek. Vintner John Williams lavede en af ​​sine første partier af vin på stedet i 1981 og døbt den californiske vinland placering Frogs Leap.

The Frog Leap Facility

I centrum af den Frogs Leap operationer er en historisk rød lade kendt som "spøgelse vingård." Bygningen blev bygget i 1884 og husede Adamson Winery grundlagt af tyske vintner Christian Pugh Adamson. Tretten år efter grundlæggelsen af ​​Frogs Leap Winery, laden, den ældste bord og lægte struktur i Napa Valley, blev renoveret og fungerer som vingården hjem base. Restaureringen projekt brugte næsten 85 procent af den oprindelige træ og modtog 1995 Tildeling af Merit for Restoration fra Napa Valley Landmark Inc. Vingården er omgivet af 40 hektar af økologisk dyrkede druer.

Kontrast til den historiske bygninger og sagaer gårdens fortid er Frog Leap innovative valg til at konvertere sine operationer til solenergi. I 2005 vingården blev 100 procent soldrevne i et forsøg på at mindske virkningerne af traditionelle energikilder miljøet.

Vinproduktionen

De første 700 tilfælde af vin produceret på Frogs Leap i 1981 omfattede kun Zinfandel og Sauvignon Blanc. Vingården producerer nu mellem 50.000 og 60.000 sager om året, som nu omfatter Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Merlot, Rutherford, Petite Sirah, Pink og Frögenbeerenauslese samt den originale Sauvignon Blanc og Zinfandel. Omkring halvdelen af ​​Frogs Leap årlige produktion er dedikeret til Sauvignon Blanc.

Hvad er Frögenbeerenauslese?

I overensstemmelse med deres munter tilgang til vinfremstilling, Frögenbeerenauslese er en original skabelse af Frogs Leap, en falsk tysk vin, som er deres version af en populær tysk dessert vin kaldet Trockenbeerenauslese. Kun omkring 200 tilfælde af denne vin produceres hvert år.

Ture og seværdigheder

For $ 20, kan du tour Frogs Leap Winery og vinmarker som helst dag fra 10:00 til 04:00. Turen tager omkring en time at gennemføre. Siddende smagninger er også tilgængelige i disse timer og omfatter fire vine til en $ 20 gebyr. Da smagsprøver er begrænset til ti personer, ring for ledighed og reservere så lang tid i forvejen som muligt. Frogs Leap har også en klub kaldet Eventyret om Frog, som giver medlemmerne med årstidens vin forsendelser, eksklusiv adgang til særlige begivenheder, gratis smagninger, rabat vin prissætning og insiderhandel oplysninger om den hemmelige FrogFellow håndtryk.

Tage springet

Hvis du touring Napa Valley eller blot ønsker at besøge Frogs Leap Winery for sjov, kan deres hjemmeside give dig retninger og masser af detaljer om selskabets rødder, grundlæggere og operationer. Baseret på deres munter tilgang til vinfremstilling, turen er sikker på at være en mindeværdig.