Frisurer til teenagedrenge

Frisurer til teenagedrenge

Fra sporty til funky, er der masser af frisurer til teenagedrenge uanset hårtype og længde. Hvis du ønsker at lave et fashionabelt redegørelse med dit hår kan du finde et snit, der er perfekt til dine funktioner og personlighed. En lille ændring, såsom en ny og cool frisure kan virkelig øge din selvtillid og hjælpe dig ser godt ud.

Inspirerende frisurer til Teen Boys

Kom ideer til frisurer til teenage drenge er enkel, når man ser på pop kultur og berømthed inspiration. Populære film og musik kunstnere spiller en væsentlig rolle i mænds hår tendenser. Følgende frisurer alle drage nogle berømthed stjerne magt til at holde dem så stærke kandidater på den fede frisure listen.

Find en grundlæggende stil, der passer dig fra de få nedenfor, og har en talentfuld hår stylist genskabe en version perfekt til din hårtype og længde. For de mere dristige og mode frem, er afhængige af hårfarve eller fremhæve teknikker til at skabe endnu edgier stilarter. Der har aldrig været et bedre tidspunkt til at vokse ud af dine dreng låser ind i en kølig lodne klipning.

Bliv inspireret med følgende kølige haircut forslag:

Hovedgærdet

Uanset om du fejre bedhead stilarter for deres indie rødder eller er vokset til at sætte pris på dem fra at se din kæreste savle over Robert Pattinson hele skærmen Twilight-serien, lange og lagdelte lodne låse er altid cool. Hvis du har tekstureret eller bølget hår, denne nedskæring er for dig. Spørg din stylist (ja en stylist!) At tilføje nogle tekstur til dine ender, og stykke dem ud med en støbning voks og pomade. Dag gamle hår virker bedst, så vænne sig til roll-out-of-bed frihed denne nedskæring.

Sharp og mejslet

Skarpe og mejslet stilarter er perfekt til en fremtrædende og stærk kæbe. Hvis du har særlige kendetegn, vise dem ud i en kort og beskåret stil som berømtheder Zac Efron eller Ryan Seacrest. En let gel vil hjælpe med at kontrollere formen og samtidig tilføjer en svag glans, der udstråler elegance og prep appel.

Beskåret

Hvis du ønsker en virkelig vedligeholdelsesfri frisure, der oser tillid, hvorfor så ikke vælge en beskåret stil som fodbold superstjerne David Beckham? Buzz nedskæringer er perfekt til den atlet, der har brug for en ubekymret grooming ritual uden at ofre udseende. Vask og gå i en beskåret stil, der viser din stærke og maskuline build. For at tilføje nogle stil til dit cut, arbejder en gel pomade gennem håret du har fået, og gå til en sexet og vådt look.

Besøg Stylist

Hvis det er tid til at flytte fra barber stol som en trendy frisørsalon, sørg for at booke en aftale med en stylist, der kender trendy mænds nedskæringer for de bedste resultater. Sørg for at bringe masser af ideer til din udnævnelse, og vær ikke genert. Hvis du ønsker at efterligne din foretrukne mandlige berømthed eller atlet, sige op! Kommunikere med din frisør og være sikker på at tage hans råd om dine grooming behov og selv hans styling produkt anbefalinger. Efter din klippe, skal du sørge for at bestille din næste aftale seks ugers varsel for at bevare din form, samtidig med at en aftale med din yndlings stylist.

Teenagedrenge har masser af frisurer, der kan hjælpe med at definere deres personlige stil, mens du arbejder inden for deres behov for vedligeholdelse. Uanset om du går trendy og berømthed inspireret og endda vælge nogle højdepunkter eller holde tingene enkle og grundlæggende med en traditionel beskåret snit, er det ikke længere usædvanligt, at unge mænd til at tage interesse i deres stil. Mens mange mænd stadig bære konservative korte Herre stilarter, andre vover sig ind i en verden af ​​stilfulde grooming. Brug denne ændring i hår tendenser til at eksperimentere med forskellige stilarter og produkter til at skabe et cool look på din egen.