Frigørelse Mobiltelefoner: Unlocked Cell Phone Koder

De fleste mobiltelefoner er købt fra en udbyder, og er en del af en serviceaftale, der kan binde dig ned og tvinge dig til at fortsætte med at bruge deres service. Hvis du ønsker at skifte udbyder, du typisk nødt til at ændre telefoner som udbyderne kan låse din telefon til deres særlige netværk. Mobiltelefoner kan også have en personlig låsefunktion. Uanset årsagen, kan det låses op, hvis du følger disse trin.

Sådan låser en mobiltelefon:

  1. Indtast din personlige kode. Hvis du har låst din telefon til at sætte den i lommen, skal du være i stand til at indtaste din personlige kode og låse den op. Oplåsningskoder til mobiltelefoner betyder ofte et hemmeligt kodeord brugeren har programmeret.
  2. Kontakt din oprindelige tjenesteudbyder eller besøge en af deres detail steder, som vil låse Frigørelse Mobiltelefoner: Unlocked Cell Phone Koder
    telefoner. Hvis du har glemt din personlige kode, skal du kontakte din tjenesteudbyder, og de bør være i stand til at hjælpe. Hvis du har brug oplåsningskoden skifte udbyder, bør den oprindelige udbyder være dit første opkald. Nyere lovgivning har skubbet mange udbydere at give dig den oplåsningskode efter anmodning. Vær opmærksom på, at hvis du ikke har opfyldt din kontrakt, er de ikke forpligtet til at give koden. Der kan også være et gebyr for at få koden.
  3. Søg på internettet. Der er flere gratis hjemmesider, der giver tips til at frigøre din mobiltelefon. De steder er rettet mod bestemte mærker eller endda specifikke telefonmodeller Ved åbning telefoner. Skriv "Lås Cell Phone for Free", og brandet (Nokia, Samsung, Blackberry, etc.) og søg. Flere steder til oplåsning mobiltelefoner skulle komme op, der kan hjælpe. Har din telefon med dig, fordi du kan få brug for at åbne den op for at få noget kode information.
  4. Kontakt en oplåsning service. Internettet er fuld af virksomheder, der kan låse telefonen. Vær opmærksom på der er et gebyr. Omkostningerne varierer efter type telefon, så shoppe rundt til et par steder for at få den bedste deal.
  5. Prøv gratis oplåsning software. Telefon unlock software som www.filefactory.com/file/35182a, er, hvor du kan downloade File Factory Basic. Dette er et gratis program. Følg instruktionerne for at downloade programmet. En skærm åbnes, der viser TUGA-GSM.com på toppen. Du skal indtaste mærke, model, dit land placering, tjenesteyderen og IMEI af telefonen. Når du indtaster oplysningerne, og klik på beregn knappen, til den kode træde i telefonen vil blive vist.
  6. Følg de specifikke til telefonen instruktioner. Uanset om du finder en gratis hjemmeside med anvisninger til at frigøre din telefon, eller du bruger en betalt service at låse mobiltelefoner, skal du følge anvisningerne til punkt og prikke. Nogle telefoner kun tillade et begrænset antal forsøg på at låse før de låses permanent.
  7. Hvis alt andet fejler, udskifte SIM-kortet. Køb et nyt SIM-kort Ikkefastgjorte til cellen udbyder. Du kan miste nogle af dine gemte kontaktoplysninger og ringetoner så bruge denne mulighed som en sidste udvej.

Frigørelse er bestemt muligt, men der er måder at købe en ulåst mobiltelefon og ikke gå gennem besværet med koder og udbydere. Dette giver dig mulighed for at vælge en leverandør, der ikke vil tvinge dig til at finde måder at frigøre mobiltelefoner. Det er noget at overveje at undgå kontrakter. Jeg mener virkelig, bør du har til at gå gennem mobiltelefon oplåsning, når du er den ene betaler regningen?