Fried Chicken

Fried Chicken

Stegt kylling er en sommer tid favorit, og det er let at lave.

Det er alle i Pan

Når du foretager stegt kylling, jeg kan lide at bruge min 12-tommer støbejern pan. Støbejern holder varmen bedre end andre typer af metal, således at olien vil opretholde sin stegetemperatur bedre. Dette er vigtigt, fordi når man tilføjer kylling til olien, vil temperaturen af ​​olien falde. Støbejern hjælper med at få denne olie tilbage op til temperatur hurtigt, og som vil hjælpe din kylling udseende og smager bedre.

Hvis du steger en masse kylling og er interesseret i friturestegning det er der specielt fremstillet støbejern pander kaldet kylling frituregryder, der er dybere end de sædvanlige støbejern steger pan. Siderne på en standard FRJ pan er normalt 2 inches dyb, men en kylling friture har sider, der er 3-1 / 4 tomme dyb. Det ville give dig en friturestegning effekt. Jeg kan godt lide den standard pan fordi jeg foretrækker at panorere steger min stegt kylling.

Stegt kylling opskrift

Der er dem, der kan lide at suge deres kylling natten over i kærnemælk. Jeg gør ikke dette, men hvis du vil du kan. Grunden til at suge chilcken er fordi enzymerne i kærnemælk nedbryde kylling med til at gøre det bud. Den kærnemælk tilføjer også til smag af kylling. Grunden til jeg ikke gør dette er fordi jeg normalt glemmer at afhente kærnemælk, når jeg er i butikken. Hvis du er så tilbøjelige, kan du tage din kylling, vask det godt, læg dem i en skål, og dække det med kærnemælk. Lad det trække natten over eller i mindst 12 timer. Hvis du vil, kan du springe dette trin over og gå lige til madlavning din kylling.

Ingredienser

For at gøre 6 portioner af stegt kylling, du skal bruge:

 • 2 stegning kyllinger, skåret i stykker
 • 2 æg
 • 2 kopper mælk
 • 6 kopper mel
 • 1 spsk paprika
 • En streg cayennepeber
 • 1 spsk salt
 • 1 spsk peber
 • Vegetabilsk olie

Vejledning

 1. Vask og tør kylling.
 2. Hvis du har dyppet det i kærnemælk, lad det dryppe lidt.
 3. Bland mel, paprika, cayennepeber, salt og peber sammen og derefter adskille i to skåle eller plader.
 4. Bland æg og mælk.
 5. Line up dine ingredienser på din counter i denne rækkefølge: Rå kylling, plade af mel, skål af æg / mælk blanding, den anden plade af mel, og en plade som at placere den coatede kylling.
 6. Coat kylling i mel, derefter i æg blandingen, og derefter igen i mel, og endelig anbringe den på pladen til at hvile. Kyllingen skal bevæge sig i én retning.
 7. Hæld nok vegetabilsk olie i gryden til at komme op omkring en fjerdedel af en tomme. Lidt mere er ok, men ikke mindre.
 8. Varm olien over medium flamme til omkring 350 grader Fahrenheit. Hvis du ikke har et termometer handy, kan du tage en smule af melet og fugte det med nogle æg. Drop dejen i olien. Hvis det syder og begynder at stege, du er god til at gå.
 9. Placer kyllingen i olien, og sørg for du giver den stykker masser af plads.
 10. Kog skindsiden nedad først. Kog omkring 12 minutter pr side. Du leder efter en indre temperatur på 180 grader.
 11. Lad kyllingen cool og dræn på en rist inden servering.

En opskrift Worth Saving

.every Kok skal mestre kunsten at lave stegt kylling, og denne opskrift vil hjælpe dig med at træffe en lækker middag for familie og venner. Hold det praktisk, fordi når du prøver det, vil du ønsker at gøre det igen og igen.