Frie udøvelse Program

Frie udøvelse Program


Mens det var engang nødvendigt at købe dyre medlemskaber til online træningsprogrammer, er det nu muligt at finde et gratis træningsprogram på internettet.

Sådan Vælg en gratis øvelse Program

Der er et utal af gratis træningsprogrammer på World Wide Web. Inden du vælger en, skal du definere en liste over kriterier. Her er nogle faktorer, der bør tages i betragtning:

  • Er programmet kræver registrering: Selvom disse programmer er gratis, kan nogle kræver en registrering og en login. Da skabe en registrering kan du gemme dit program, kan det være en gavnlig funktion. Men hvis du har problemer med privatlivets fred, kan du vælge en gratis øvelse program websted, der ikke kræver registrering.
  • Hvilken type program søger du:? Nogle gratis motion sites er rettet mod gym aktiviteter, mens andre er egnede til hjemmet motion rutiner. Du kan også finde gratis Pilates træningsprogrammer, samt gratis programmer, der bruger stabilitet bolde, bands og balance enheder.
  • Hvem har designet den gratis fitness-program: Er øvelserne designet af fitness-entusiaster eller fitness fagfolk? Mens entusiaster kan være dygtige til at udføre nogle af de øvelser, fagfolk er mere dygtige til cuing, motion beskrivelse og sikkerhedsmæssige hensyn.
  • Hvad er din læringsstil:? Nogle gratis træningsprogram sites har en skriftlig beskrivelse af øvelsen. Andre tilføje et billede eller en animation. Nogle steder omfatter video. Da tekstbaserede eneste øvelse beskrivelser er ofte vanskeligt at tyde, er det bedst at vælge en fitness hjemmeside, der i det mindste har et foto af øvelserne.
  • Har hjemmeside har hyppige opdateringer:? Burnout er en fjende af motion overholdelse. Hvis et websted ikke lejlighedsvist opdatere sine programmer, kan du få keder sig og dermed være mindre tilbøjelige til at gøre træningen.
  • Har du skader eller medicinske tilstande, der vil udelukke visse former for motion: Mens nogle frie udøvelse sites vil tilbyde retningslinjer og ændringer af øvelserne, andre gør ikke. Vær sikker på at tjekke med din læge eller fysioterapeut, før du udfører tvivlsomme øvelser.

Gratis Pilates træningsprogram websteder

Selvom Pilates er en populær metode til motion, der tager mere end én klasse om ugen kan være dyrt. Heldigvis er der en række internetsider, der tilbyder gratis Pilates øvelser. Men husk på, at Pilates øvelse er kendetegnet ved sine finesser og præcis bevægelse. Som sådan, er det bedst at fortsætte mindst en ugentlig session med en professionel, certificeret instruktør. Her er nogle af de gratis, Pilates øvelse websteder på internettet:

  • Pilates on Fifth: Pilates on Fifth tilbyder gratis Pilates podcast videoer. Du kan også abonnere på sitet gratis med iTunes og få en opdateret program hver uge.
  • Easy Vigour: Easy Vigour blev skabt af en tidligere dyrlæge vendte fitness professionel og pilates instruktør. Det er en af ​​de mest omfattende fri Pilates øvelse websteder på internettet. Webstedet har billeder af hver øvelse, samt detaljerede beskrivelser.

Gratis Vægt øvelse websteder

Hvis du planlægger at deltage i et fitness center, kan du drage fordel af den frie, indledende træning, der normalt indgår i de fleste gym medlemskaber. Men afhængigt af gymnastiksalen, kan yderligere sessioner koste et sted mellem $ 25 til $ 80 for en time. Hvis dit budget ikke tillader denne form for udgift, overveje at bruge en webbaseret vægt træningsprogram.

Ex RX, også kendt som motion recept på nettet blev oprettet som et speciale af James Griffing. Den Kansas State University student ønskede hans program for at være tilgængelige for alle. Hjemmesiden har en nybegynder yderst informativ side, med detaljerede oplysninger om vægt-uddannelsesprogrammer, træningstips, aerob træning og information om ernæring. Øvelse sider beskriver handlinger hver muskel gruppe, og omfatter en lang række øvelser med forskellige typer udstyr.

Med de mange forskellige gratis fitness-programmer på internettet, omkostningerne er ikke længere en undskyldning for ikke at udøve.