Fri sikkerhed Plakater

Fri sikkerhed Plakater


Staying sikker er lidt lettere, når der er påmindelser bogført i nærheden. Brug sikkerhedsbriller plakater til at fungere som visuelle prompter, ser for farer kan hjælpe med at holde alle sunde og glade.

Gratis print Sikkerhedsplakater

Disse sikkerhedsforanstaltninger plakater er gratis at hente og alle giver gode råd til at undgå forskellige typer af skader og sygdomme. Hvis du har brug for hjælp at hente disse printbare plakater, tjek disse nyttige tips.

Søvnighed

Søvnighed er en sikkerhedsrisiko. Faktisk National Sleep Foundation advarer om, at søvnige folk måske tror, ​​at de ikke bremset af deres mangel på søvn, men sandheden er, at søvn-berøvet folk simpelthen ikke fungerer så godt. Du er meget mere tilbøjelige til at have en ulykke eller komme til skade, hvis du ikke får nok søvn.

Sikkerheden plakat Ovenstående minder folk at søvnighed kan forårsage problemer og understreger vigtigheden af ​​at få en god nats søvn hver aften.

Fødevaresikkerhed

Fri sikkerhed Plakater

Download en fødevaresikkerhed plakat.

Sikker behandling af fødevarer er ikke noget, der kun kokke burde bekymre sig om. Uanset om du vist denne plakat i en delt pause rum, hvor der tilberedes eller hvis du bruger denne plakat som en påmindelse til hjemmet, er det en god påmindelse om, at uretmæssigt opbevaring og tilberedning af mad kan forårsage sygdom.

Ifølge FoodSafety.gov, vil man i seks amerikanere sandsynligvis blive ramt med fødevareforgiftning i år. Undgå sygdom ved at følge de gode råd, der er fastsat i plakaten.

Brandsikkerhed

USA Fire Administration rapporterer, at den hyppigste årsag til brande i både hjemmet og ikke-beboelsesbygninger er madlavning, efterfulgt af opvarmning og skødesløshed for beboelsesejendomme. Brand kan i høj grad undgås ved at tage nogle enkle sikkerhedsforanstaltninger.

Hent og sende nogle af disse gratis brandsikkerhed plakater i fremtrædende steder at minde alle om at bo sikkert og undgå de mest almindelige brandfare.

Sikker Lifting

Fri sikkerhed Plakater

Download en sikker løft plakat.

Ifølge American Chiropractic Association, rygskader er den mest almindelige årsag til manglende arbejde og er den førende årsag til invaliditet på verdensplan. Mange rygskader er helt undgås ved at bruge de rigtige teknikker til løft.

Løfte tunge genstande uden hjælp er en hurtig måde til at lide en rygskade. Løfte- sikkerhed plakat forudsat her minder folk til aldrig hente en tung post på deres egne, fordi det er langt bedre at få hjælp og elevator som et team.

Elektricitet Sikkerhed

OSHA rådgiver alle at bruge forsigtighed, når du arbejder med elektricitet, og med god grund - elektriske skader kan forårsage forbrændinger, skader på indre organer, eller endda døden. Hvad enten på arbejde eller derhjemme, er det vigtigt at holde sig sikker omkring elektricitet.

Download disse gratis el sikkerhed plakater til at tjene som påmindelser at undgå at tage nogen chancer, når der beskæftiger sig med el og aldrig overbelaste forretninger.

Sikkerhed på arbejdspladsen

Millioner af arbejdsskader sker hvert år, i henhold til Bureau of Labor Statistics. Det er vigtigt at minde arbejdstagere altid være opmærksom og forsigtig, uanset hvilken linje arbejde, de er i.

Download disse gratis arbejdspladsen sikkerhed plakater minde arbejdstagere til at blive opmærksomme og tage forholdsregler for at undgå skader.

Flere Plakat Options

Der er gratis plakater tilgængelige online, der dækker alle typer af sikkerhedsspørgsmål i forskellige brancher og virksomheder.

  • OSHA tilbyder en bred vifte af arbejdspladsen sikkerhed plakater til download uden omkostninger.
  • Sikkerhed Awakenings tilbyder et katalog på over 600 gratis downloades sikkerhed plakater.
  • New York State hjemmeside giver gratis sikkerhed plakater, der er passende til både arbejde og hjem.

Gode ​​Påmindelser

Ulykker sker, når folk glemmer grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger. Det er, hvad der gør sikkerhedsmæssige plakater så gode værktøjer til at vise - nogle gange en simpel visuel påmindelse kan hjælpe folk undgå unødvendige skader og sygdomme.