Fri indvandring Records

Fri indvandring Records


Søgning fri indvandring optegnelser kan give nogle spændende indblik i historien om din familie. Du kan bruge disse registre til at lære om dine forfædres fødesteder og deres rejser til Nordamerika.

Hvad er Immigration Records?

Nogle gange kaldes "indfødsret optegnelser," indvandring optegnelser kan omfatte skibe passagerlister, registreringer af grænseovergange, oplysninger, der registreres på havnen i indrejse, og andre nyttige fakta om dine forfædre. For mange slægtsforskere, indvandring optegnelser giver fingerpeg du skal fortsætte forske dine indvandrede forfædre i deres hjemlande.

Immigration til USA og Canada

Før 1. januar 1820, blev der kaptajner ikke forpligtet til at give passagerlister til embedsmænd, så der er meget få offentlige indvandring optegnelser fra før dette tidspunkt. Nogle virksomheder holdes private registre, og mange af disse er tilgængelige for slægtsforskere. Offentlige indvandring optegnelser, især dem fra 1820 til 1959, er tilgængelige for søgninger. Ofte kan du endda søge disse optegnelser gratis.

Den canadiske regering begyndte ikke at kræve registrering af skibe passagerlister indtil 1865. sporadiske registreringer blev holdt forud for denne dato, og nogle er søgbare online. Hvis dine forfædre ankom i Canada efter 1865, vil du sandsynligvis at finde et væld af oplysninger.

Ressourcer til fri indvandring Records

Uanset om dine forfædre kom til Canada eller USA, vil du sandsynligvis være i stand til at finde dem noteret på indvandring og indfødsret optegnelser. Denne information er en integreret del af at udfylde dit stamtræ, og heldigvis, vil du være i stand til at udfylde en masse af emnerne gratis!

Søg USA Immigration Records

Hvis dine forfædre emigrerede til USA, kan disse ressourcer hjælpe dig med at finde ud af mere information om dem:

  • Ellis Island var den primære indlæsningsmulighed amerikanske indvandrere for 1892-1954, og 12 millioner immigranter passerede gennem inspektioner der. Registreringerne fra Ellis Island er nu online og gratis for offentligheden.
  • Før Ellis Island åbnede, Castle Garden var den vigtigste post facilitet amerikanske indvandrere til. Du kan udføre en fri søgning af poster 1820-1892.
  • For mere officielle oplysninger om dine forfædres indvandring, The National Archives er en anden stor ressource. Du kan bruge hjemmesiden til at indsnævre din søgning, men de fleste poster er ikke tilgængelige online. Du bliver nødt til at besøge din nærmeste Landsarkivet kontor for at fuldføre din gratis søgning.
  • OliveTreeGenealogy.com har en række ressourcer til at forske amerikanske indvandring optegnelser. Dette er den ultimative site for gratis passagerskibe lister og andre oplysninger indvandring.
  • Hvis du kan spore din slægt tilbage til Mayflower, kan du finde masser af oplysninger om passagererne på skibet på MayflowerHistory.com.

Søg Canadian Immigration Records

Mange indvandrere også rejste til Canada i det 18., 19., og 20. århundrede. Du kan finde oplysninger om dine indvandrede pårørende på følgende websteder:

  • Skibene List indeholder databaser og fantastisk ressourcer til at finde forfædre, der kan have indvandret til eller gennem Canada.
  • OliveTreeGenealogy.com er også en glimrende kilde til canadiske slægtsforskere. Du kan finde masser af information om canadiske indfødsret optegnelser og skibe passagerlister.
  • Biblioteket og Arkiv Canada har nogle store ressourcer til at hjælpe dig med at finde ud af mere om dine indvandrede forfædre.

En vigtig del af din families historie

Ingen stamtræ er virkelig komplet uden indvandring optegnelser. For næsten alle familier i Nordamerika, var der en individuel frygtløs nok til at gøre rejsen fra sit hjemland. Disse indvandrere tog en chance og lavede en ny start i den nye verden. Som slægtsforskere, kan vi søge fri indvandring data til at dokumentere disse indvandrede forfædre som en vigtig del af vores familie træer.