French Country Balkon Options

French Country Balkon Options

Romantisk elementer kommer til at tænke, når et fransk land altan er nævnt. Farve og blomster er et must for dette design.

Indvendig og udvendig French Country Altaner

Du har måske et ydre eller indre balkon i dit hjem eller måske begge dele. Mange gange det store soveværelse har en arbejdsnedlæggelse balkon, der er den perfekte mulighed for at skabe en fransk look. Udvendige altaner kan være lige ud af det store soveværelse eller i ægte fransk arkitektonisk design, over den vigtigste hoveddøren indgangen. Nogle hjem design har et unikt design funktion med det, der kaldes en Juliet balkon med udsigt over en foyer eller en stor hule område.

Juliet balkoner

En af de mest populære fransk altan stilarter er, hvad der er kendt som Julie. Den Juliet balkon er en dramatisk arkitektonisk træk, der typisk er meget smal og kort, omtrent på størrelse med en enkelt dør eller dobbelt fransk dør.

Formålet med en Juliet balkon er at fungere som en beskyttende barriere for lange franske vinduer eller døre. Disse altaner er meget populære i Frankrig og andre europæiske lande, hvor pladsen er begrænset. Altanerne tillader de høje døre og vinduer skal åbnes for cross-ventilation i et hjem eller lejlighed uden bekymring for at falde ud af det åbne rum.

Den Juliet balkon er lige stor nok til at give dig mulighed for at kigge ud på scenen nedenfor. Authentic Juliet balkoner har ikke en gulvoverflade eller rager ud fra bygningen. Denne type faux altan er meget populær sammen kystregioner, hvor fantastisk udsigt og hav briser gør det en velkommen design funktion.

Front Door Balkoner

Mange gange finder du fransk-stil balkoner over en hoveddør indgang. Denne type altan gør en fremragende arkitektonisk udsagn. Altanen er lige bred nok til potteplanter pelargonier og blomsterkasser med cascading blomster, der falder over jern rækværk.

Andre fransk altan Styles

De fleste andre franske altaner er smalle og ikke meget bredt. Gulvene er som regel lavet af sten og alle har smedejern rækværk. Hvis du beslutter, at en bredere altan er mere din stil, kan du stadig give det, at særlige fransk look. Du skal bruge de samme grundlæggende designelementer findes i landet altaner.

Arkitektoniske træk

Fransk arkitektoniske funktioner, der findes i en balkon design er også fremtrædende dem, der anvendes i den samlede hjem design. En buegang fører ud til balkonen er ret almindelige og er et design element findes i hele hjemmet.

Stuk og sten

Franske land arkitektur udnytter stuk og sten i bygningskonstruktionen. En buff eller vaskes ud farve er en ideel farve behandling for din altan væg. Farven skal passe til resten af ​​ydre, men du kan bruge en accent farve langs vægtykkelse i vigen af ​​altanen. For eksempel, hvis du bruger en buegang, der har lidt af et udhæng, kan du male undersiden af ​​buegang en mørkere nuance eller endda en kontrasterende farvetone for at gøre området balkon skiller sig ud.

Altankasser

Det ville ikke være en fransk altan uden blomsterkasser. Du kan hænge disse fra rækværket eller placere dem på balkonen gulvet. Vælg levende blomst farver, der vil kaskade over boksene for en farverig visuel effekt.

Skodder

Lange høje skodder er et klassisk look til enhver altan design. Delphinium blå, ligesom blomsten, er en af ​​de mest populære farver, der anvendes til skodder og døre. Hvis du ønsker at låne ægthed til altan døre og skodder, kan du give dem en used-look.

Stone Floor

En fransk altan typisk har en sten gulv. Dette kan være ud af enhver type af sten, du bruger i opbygningen af ​​dit hjem. Hvis der er en terrasse på jordoverfladen eller stentrappe, der fører ind i dit hjem, vil du ønsker at være sikker på balkonen sten matcher disse, så det ikke skiller sig ud fra huset, som om det ikke hører eller var et design eftertanke .

Lampetter

For en udvendig balkon, kan du drage fordel af lysarmaturer med smedejern valg at gentage jern grillwork af altanen rækværket.

Iron Grill og gelændere

Jern grillwork er et vigtigt element for enhver fransk land altan design. Hvorvidt din altan er et ydre eller indre en, kan du gøre det autentisk med en fransk-stil jern grillwork. Du har mange valgmuligheder, når det kommer det jern grill til en balkon. Mange moderne, hånd-smedede, smedejern grill er mønstret efter antikke fransk altan grill.

Farverige blomster

Nogle af blomsterne, du finder i Frankrig i potter og altankasser placeret på altanen er pelargonier, delphiniums og urten, lavendel. Andre planter omfatter kornblomster (Echinacea), sennep planter, valmuer og rosmarin.

Vælg dine møbler

Afhængig af størrelsen på din altan, kan du have plads til at placere en bistro stol og to stole. Hvis din altan ikke er bred nok til denne meget møbler, kan du bruge en malet stige tilbage stol eller en rund taburet stol med en buet ryg. Nogle mennesker vælger en smedejern stol, mens andre går til en flotte malet træ stol i et nødlidende finish.

Finpudsning til din altan

For en indvendig balkon, kan du ønsker at hænge et par smedejern væg Sconces ideel til at placere stearinlys til at give din altan en romantisk touch. Hvis din altan er stor nok til at holde en bistro bord og stole, ikke forsømme dugen. Placer en vase med friske afskårne blomster til en centerpiece. Du kan være nødt til at bruge stolehynder, som tilbyder dig endnu et design element for at indføre mønstre og farver. De små detaljer er, hvad der vil være afgørende for succes i dit franske land altan design.