Fremtiden for Online Fitness

Med hensyn til servicering den gennemsnitlige kunde søger fitness, er personlig træning virkelig en tjeneste, der effektivt kan udbydes via internettet? Spurgte en anden måde, hvad attribut (s) Har personligt personlig træning tilbud, online personlig træning ikke kan. Svaret er realtid ansigt-til-ansigt interaktion. Nu, hvor vi forstår én reel begrænsning af online-undervisning, det næste spørgsmål er, om denne ene attribut virkelig værd at præmien session priser, personligt personlige fitness-instruktører efterspørgsel, især når du faktor i, at en online træner kan behandle henvendelser via e-mail , fora eller telefon om nødvendigt inden for 24 timer. Svaret på dette spørgsmål er det afhænger i høj grad af, om en klient har råd til at betale højere priser. Chancerne er, at som følge af inflationen, vil mange opsøge et effektivt og bæredygtigt alternativ.

Derfor er det meget sandsynligt, at der vil være en efterspørgsel og dermed et marked for online fitness-instruktører og programmer. ITA er bare et spørgsmål om, hvorvidt en virksomhed eller træner kan designe og levere et program, der giver resultater. Naturligvis skal programmet give: 1) Gode instruktioner og øvelser, der kan sikkert udføres, 2) et middel til at kontakte og interagere med fitness træner, 3) Levering af up-to-date information om nye fitness data og tendenser , 4) Coaching og støtte og 5) Ernæringsmæssige information og høring.

Tro det eller ej, kan der skabes et fællesskab af kunder, der forfølger de samme mål via et medlemskab site og et online fitness-program består af alt det foregående attributter kan gives til dem, der søger at komme i form ved at gøre sikre og effektive øvelser på en pris, der er 75-90% billigere end hvad man ville betale for en personligt personlig træner.

laonline