Freelancing Tidsplaner

Freelancing Tidsplaner


Der er så mange forskellige freelancing tidsplaner, som der er freelance skribenter. Mens nogle forfattere foretrækker at sætte en stiv tidsplan time, andre bruger en løsere tilgang til styring af deres tid. Det er ligegyldigt, hvilken type tidsplan, du sætter for dig selv, så længe det virker til at holde dig motiveret og på opgaven.

Vigtigheden af ​​en tidsplan

En del af grunden til, at mange mennesker er tiltrukket af freelance skriftligt er fordi de forestiller det som en måde at komme til at sove i sent hver dag, arbejder i deres pyjamas, og tage den fridag, når de har lyst til det. Men denne metode til at styre din karriere er en garanteret måde at sikre, du sidder fast på udkig efter et job flippe burgere inden for et par måneder.

Hvorfor freelancing tidsplaner vigtigt?

 • En tidsplan med til at sikre, at fristerne for alle projekter er opfyldt.
 • En tidsplan hjælper med at holde dig fra at blive distraheret af husarbejde, Facebook eller andre ikke-væsentlige opgaver.
 • En tidsplan gør det klart for de mennesker omkring dig, at du overveje din skrive en "rigtig" job, uanset det faktum, at du arbejder hjemme.

En tidsplan kan være en time-for-time plan for, hvordan du vil bruge din tid eller en liste over mål, som du bare må udføre i en bestemt dag. Din tidsplan kan være den samme fra dag eller dag eller det kan være noget, der skal hele tiden revideres afhængigt af de ikke-skrivning forpligtelser i dit liv.

Faktorer at overveje, når Indstilling Freelancing Tidsplaner

Ved udvikling freelancing tidsplaner, der er flere forskellige faktorer, man skal overveje.

Indkomst Goals

Hvis du er en deltid freelance skribent med en fuldtids dag job eller en person, der blot håb om at supplere et ægtefællens indkomst, kan du ikke have særlige indtjeningsmuligheder mål for din virksomhed. Men hvis freelance skriftligt er din eneste kilde til støtte, vil du sikkert gerne basere din tidsplan på hvor mange penge du har brug for at tjene hver dag. Hvis du vurderer du får brug for 3000 dollars om måneden til at dække alle dine regninger, for eksempel, bliver du nødt til at tjene omkring $ 700 per uge eller $ 140 per dag. Freelance forfattere generelt få betalt med antallet af artikler, de skriver, ikke det antal timer, de arbejder. Du kan få brug for at arbejde mere eller mindre end en standard otte-timers arbejdsdag at opnå dit mål.

Ved fastsættelse indkomst mål for dig selv, skal du ikke glemme, at freelancere har forskellige månedlige udgifter end medarbejdere, der arbejder på et kontor. Du vil sikkert spare penge ved ikke at skulle pendle, købe en professionelt arbejde garderobe, eller spise på Corner Deli til frokost hver dag. Selvstændig erhvervsvirksomhed skatter og erhvervsmæssige udgifter såsom udgifter til internetadgang og computer software, kan dog spise en stor luns af dit overskud.

Personlig Temperament

En af de bedste ting ved at være en freelance skribent er, at du kan indstille din tidsplan at arbejde, når du føler dig mest alarm. Hvis du er en morgen person, kan du skrive dine artikler, så snart du står op og gemme dine mindre mentalt krævende opgaver til senere på dagen. Hvis du er en nat ugle, ingen har at vide, at du var på hårdt arbejde på 2:00 am men sov indtil middag.

Andre ansvarsområder

Det er klart, er en freelance skribent, der har små børn derhjemme kommer til at have problemer med at holde sig til en stiv tidsplan time. Hun kan være i stand til at skrive uafbrudt for de to eller tre timer børnene er i børnehaven, men hun bliver nødt til at være fleksible i løbet af resten af ​​ugen. Mange forfattere finder det virker bedst at komme op en time eller to tidligt eller bo op efter resten af ​​familien er gået til at sove, men det er helt en måde om personlig præference.

En Sample Skrivning Skema

Jill Anderson, en deltids-webindhold forfatter, der foretrækker at holde sine dage ret fleksible, kan sætte hendes freelance skriftligt tidsplan for at se noget som dette:

 • Skriv to artikler til webindhold skriftligt klient betaler $ 20 per 650 ord
 • Skriv 150 ord blogindlæg for kunden betaler i andel af indtægterne (projekt genererer et gennemsnit på $ 100 per måned)
 • Hvis tiden arbejder på indhold til personlig hjemmeside om sparsommelig levende.

Jills ven Tiffany Redding, en fuldtidsansat forfatter, der forsøger at skifte fra webindhold skriftligt til mere lukrative magasin arbejde, kan sætte sin tidsplan for at se sådan ud:

 • 09:00 til 10:00 - Forbered forespørgsel brev til forældrerollen tidsskriftsartikel idé om håndværk projekter for førskolebørn
 • 10:00 til 11:30 - Skriv kolonnen for lokale avis, betaler $ 30 per 500 ord artikel
 • 11:30 til 12:00 - Finish redigerer på en tidligere tildelt artikel for rejsemagasin betale $ 1 pr ord
 • 12:00 til 13:30 - frokostpause og korte træning
 • 13:30 til 02:00 - telefonmøde med klienten
 • 14:00 til 03:30 - Forskning autisme terapier for potentiel artiklen idé om forældrerollen et særligt behov barn
 • 3:30 til 05:30 - Skriv tre artikler om yoga rutiner for webindhold klient betaler $ 20 for 500 ord
 • 5:30 til 06:00 - Svar emails, organisere projekter for følgende morgen