Freelancere Union

Freelancere Union


Hvis du er en freelancer og søger at bedre din livskvalitet, overveje at deltage i Freelancere Union. Selv om det kan synes som et oxymoron at være både en freelancer og en union medlem, det er faktisk en reel mulighed, og tusinder af freelance arbejdere i hele nationen er allerede medlemmer. Denne artikel vil fortælle dig alt om EU, så du kan beslutte, om det er rigtigt for dig.

Om Freelancere Union

Den Freelancere Union er landsdækkende medlemsorganisation, der har som mål at opbygge et socialt sikkerhedsnet for Amerikas freelance arbejdsstyrke. Det bedste er, at det er gratis at deltage, så hvis du er interesseret i at tjekke det ud der er intet at tabe. Fordelene ved medlemskab er mange, og de vigtigste frynsegoder er fremhævet nedenfor.

Forsikring

Sundhedspleje har helt sikkert været i nyhederne i den seneste tid, og freelancere er præcis den type arbejdstagere, der står til at drage størst fordel af mere overkommelige sundhedspleje. Ofte vil en freelance skribent gøre for meget at kvalificere sig til Medicaid, men vil ikke gøre nok til at have råd til en forsikring plan på hans eller hendes egen.

Mens det er stadig ikke sikker på, hvordan sundhedsvæsenet love vedtaget i 2010 vil påvirke freelance skribenter har Freelancere Union forsøgt at hjælpe med at løse forsikringen problem i nogen tid.

 • Sundhedsforsikring - I nogle stater, som New York, freelancere tilbydes PPO (Preferred Provider Organization) eller høje fradragsberettigede planer gennem Freelancere Insurance Company. I andre stater er forsikring tilbydes via UnitedHealthcare Gyldne Regel Insurance Company.
 • Dental forsikring - Støtteberettigede freelance fagforeningsmedlemmer kan tilmelde sig dental forsikring gennem Guardian Life Insurance Company.
 • Handicap forsikring - også tilbydes gennem Guardian vil invalideforsikring sikre, at du bliver ved med at gøre en indkomst, hvis du kommer til skade og ude af stand til at arbejde i en længere periode.
 • Livsforsikring - Guardian også tidsbegrænset livsforsikring for dig, din ægtefælle eller dine børn.
 • Mental sundhed - Et netværk af psykiske udbydere er også ydet specielt til freelance skribenter gennem fagforeningen.

For at se, hvilke typer af politikker er tilgængelige i dit område, kan du besøge forsikring og indtast dit postnummer.

401K pensionsordninger

Spare op til alderdommen kan være en reel udfordring for freelance arbejdere, og freelance union tilbyder en 401K plan, der er bedre end andre, du kunne få på egen hånd.

 • Der er ingen minimumsbeløb pr fond at komme i gang.
 • Du har en maksimal årlig bidrag på $ 16,500, plus overskudsdeling fra din virksomhed.
 • Diversificering blandt undersøgt midler er til rådighed.
 • Administration håndteres for dig.
 • Du kan bidrage enten automatisk eller med check.
 • Overvåges også IRS overholdelse for dig.

Rabatter

Medlemskab har sine privilegier, og alle medlemmer af EU er berettiget til at nyde fordelene fra forskellige forretninger rundt om i landet. Rabatter er tilgængelige for fitness og yoga studios, biografbilletter, sommerlejre, udlejningsbiler, hoteller, kontorartikler og endda arbejdsområder.

Jobs

En ting, som alle freelancere søger til enhver tid er deres næste job. Unionen opretholder en ajourført liste over jobåbninger, som medlemmerne kan browse i deres fritid.

Bliv involveret

Med et gratis medlemskab gebyr og alle disse fordele, hvad venter du på? Tilmeld dig Freelancere Union og blive involveret. Der er også forskellige politiske organisationer, som du kan blive aktiv i, der arbejder for at forbedre vilkårene for freelancere arbejdsvilkår overalt. Dette er en stor organisation med et ædelt mål om at gøre dit liv bedre. Tilmeld dig, og se, hvad de kan gøre for dig.