Freelance Design: Produktion Kunstnere Tips

Revisioner

Artisan Talent Tip: Revisioner kan ikke være den mest glamourøse arbejde freelance kunstner kan gøre, men gør sådanne job hurtigt - og demonstrere efterretnings- og folk færdigheder - kan være en god måde at gøre indtryk på organisationer, der har potentiale for at dreje til en kilde til det fremtidige arbejde.

Fra Freelance kunstner for produktion kunstner

Hvis du er en freelance kunstner på udkig efter et mere stabilt arbejdsmiljø, hvorfor ikke kigge efter en stilling som produktionsassistent på en virksomhed? Da jobkrav er så varieret for denne type stilling, kan kunstnere med tilhørende færdigheder og teknisk kunnen ofte finde et sted inden for et selskab i denne type entry-level design position.

Hvordan kan du vide, hvis du er kvalificeret til at gøre denne form for arbejde? Der er flere måder at evaluere, om dine evner er et godt match for virksomhedsmiljø.

 • Læs jobbeskrivelser. Tjek online jobportaler og bogføringer at se, hvad de jobbeskrivelser kræver under "produktion assistent" positioner.
 • Tjek et talent agentur. Talent agenturer kan hjælpe dig med at forstå kravene til det nuværende arbejdsmarked og se om du har nok erfaring til at få ansat.
 • Overvej skolegang. Hvis du tror en karriere i denne type felt ville være interessant, hvorfor ikke undersøge komme college kurser og grader for at se, om de kan hjælpe afrunder din nuværende videngrundlag? Tal med en erhvervsvejleder på en skole, der har relaterede programmer, såsom grafisk design eller reklame.
 • Brug dit netværk. Spørg rundt og se, om nogen du kender, er i kontakt med en person i denne type felt. Se om de ville være villige til at tale med dig i et par minutter om, hvad deres arbejde indebærer.

Proofing

Artisan Talent Tip: En freelance produktion kunstner vil være mere værdifulde for arbejdsgiverne jo mere han eller hun kender til print produktionsprocessen. Korrektur - evnen til at gå over en første kopi og fange fejl, før oplaget starter - er en af ​​de færdigheder, arbejdsgiverne søger.

Produktion Kunstnere: nødvendige færdigheder

Når du leder efter freelance kunstner job kan det være svært at vide, om du skal specialisere sig i web eller print. Produktion kunstnere er behov for begge steder, og ofte overlapper de nødvendige færdigheder. At vide, hvordan at betjene visse programmer kan hjælpe dig være mere salgbare, uanset om du vælger at gøre freelance arbejde eller søge arbejde på en virksomhed. For at være konkurrencedygtig med andre i området, hjælper det at have et praktisk kendskab til følgende:

 • . Computerprogrammer Eksempler på nogle af de programmer, som produktions- kunstnere skal kunne bruge er: Photoshop, InDesign, Dreamweaver, HTML og Illustrator.
 • Computer grafik og animation.
 • Logo design.
 • Branding.
 • Color teorier.
 • Typografi.

Disse er blot nogle områder, hvor det kan være en god idé at have erfaring. College kurser og få en grad er også ønskeligt. Mange produktionsprocesser assistenter har studeret på områder som reklame, design, grafisk design eller reklame kommunikation.

Hvad gør Produktion Artists gøre?

Artisan Talent Tip: Hvis du leder efter et job, der vil lade dig bringe dine egne kreative visioner til livet, er dette ikke det. Ofte vil du arbejde med lager kunst eller eksisterende logoer, og blive dømt mere for din opmærksomhed på detaljer end din visuelle sans. Stadig, det er værd at tage op de nødvendige færdigheder til at være en produktion kunstner, fordi sådanne koncerter kan hjælpe med at betale regningerne, mens du reservere dine kreative energier til dit eget arbejde.

At finde arbejde som freelance Production Artist

Hvis du er på udkig efter arbejde som freelance produktion kunstner, vil netværk spiller en afgørende rolle i din søgning. Jo flere mennesker, du kan forbinde med, jo bedre er dine chancer for at finde din vej ind i feltet. Disse dage, det tager mere end at sende et CV for at få ansat.

Da der er en hel del konkurrence om arbejde i kreative job, der kommer ind og arbejder din vej op er en god måde at komme i gang. Produktion assistenter anses generelt for "entry-level", så denne type job kan tjene som igangsættende stedet for en karriere i reklamer eller beslægtede områder. Finde arbejde kan tage et stykke tid, hvis du lige er begyndt din søgning, men forbinder med en god talent agentur kan hjælpe dig med at finde noget nemmere.

Sørg for at drage fordel af sociale medier. Som Facebook og LinkedIn kan være godt for at lade folk vide, at du er på udkig efter arbejde. De kan også være et sted at sende oplysninger om din baggrund og erfaring.

Proofing

Printere giver beviser på papir (undertiden kaldet "bluelines") eller i digital form. Dit job som imprægnering er at se på både detaljer og det store billede. Gør ikke unødvendige ændringer - på nuværende tidspunkt, kan enhver ændring koster penge. Her er nogle af de spørgsmål, du kan stille som du bevis et dokument:

 • Er alle kopien der? Er det, hvor det er meningen at være?
 • Er siderne i den rigtige rækkefølge?
 • Er alle grafik og fotos på plads?
 • Er der nogen pletter eller støvpletter i beviset? Bemærk dem - de kan være mindre, men de kan afspejle fejl i filmen fra som vil blive produceret den sidste brik.
 • Dette er ikke tidspunktet for mindre omskrivninger, men med alle midler note og løse eventuelle større tekst mangler - stavefejl i overskrifter, den slags ting.

Adobe Photoshop

Photoshop er en vigtig færdighed for et print eller web-produktion kunstner. Som navnet antyder, er det bedst, når du arbejder med fotografier, og har sine begrænsninger, når det kommer til at skabe originale grafik.

For at bekæmpe udbredt piratkopiering af software, Adobe sælger også en reduceret version af Photoshop kaldet Photoshop Elements. Det er betydeligt billigere end den fulde version, og er passende for web grafik, men indeholder ikke mange af de prepress funktioner, der er nødvendige for professionel kvalitet print arbejde.

Et centralt element i Photoshop er dets "filtre" i menuen, der giver let manipulation af et fotografi til at ligne en akvarel maleri, en forblæste landskab, en farvet glas vindue, og så videre. Beyond filtrene pakket med programmet, en række tredjeparts "plugins" er til rådighed for at hjælpe dig med at opnå et bestemt udseende.

Adobe Illustrator

Illustrator er en standard i print Grafisk produktion, og er en nyttig færdighed for en freelance produktion kunstner. Dens kraftfulde værktøjer kan tage lidt tid at lære.

En af dens fordele er ved at blive opløsning-uafhængig. Det gør det muligt for kunstnere at arbejde i forholdsvis små filer (reduktion computer går ned og vente tider), men stadig være i stand til at eksportere dem i store størrelser og fremragende opløsning.

Illustrator er mest værdifulde i printmiljøer, så hvis din design fokus er på nettet, du kan være i stand til at klare sig uden at lære det. Stadig, det er et nyttigt værktøj til at tilføje til dit CV.

Tryk Kontrol

Designet industrien har mange standarder, edb farve kontrol, elektronisk overførsel af filer til presser. Alligevel udskrivning er stadig en upræcis videnskab. Farver, der matcher perfekt i computeren stadig komme ud bare en lille smule off - og så din CEO næse ser rødt, din smukke grønne græs ser sygelig gul, eller farveseparationer ikke helt linje lige op.

Et job en produktion kunstner kan blive bedt om at gøre, er at trykke på kontrol - at gå over et produkt som det kommer ud i pressen, hvilket tyder på farvekorrektioner og leder for trykfejl. Dette er ikke tid til at ordne overskriften eller erstatte et nyt foto - du er kun på udkig efter ting pressen operatøren kan kontrollere.

Når du laver en presse check, respekterer dit tryk operatør. Spørg eller foreslå i stedet for, og lytte, når pressen operatøren forklarer kompromiser, der kan have der skal foretages - at ofre den troskab af et foto for ikke at smide en anden for langt væk, f.eks.

Tid er penge, både for din arbejdsgiver og for pressen operatør. Så vær grundig, men være hurtig. Når produktet er næsten højre, gå videre og lad pressen operatøren starte kørslen. Mindre korrektioner kan foretages som pressen kører.

Revisioner

Designprocessen for ethvert produkt, fra en simpel brochure til en fuld-længde film, involverer flere runder af revisioner i mellem den første henrettelse af et koncept og det færdige produkt. Mange organisationer vil bringe i en freelance kunstner at håndtere disse ændringer og lade deres eksisterende kreative teams arbejde på det næste projekt.

Disse typer af job kræver evnen til at komme om bord med et projekt hurtigt, skal du følge detaljerede anvisninger, og få mening ud af undertiden modstridende instruktioner. Du skal bruge et solidt kendskab til et program, du arbejder i, herunder genveje til at få revisionerne gjort i en fart. (Det er altid travlt.)

Forhåndskontrol

Forhåndskontrol er en specialiseret færdighed, der indebærer kontrol af dine grafikfiler at være sikker på de ligger inden for specifikationerne for trykning udstyr, du planlægger at bruge.

Mens en stor del forhåndskontrol i dag er automatiseret, printere stadig nødt til at gøre tidskrævende og dyre korrektioner oftere, end de (og deres klienter) ønsker. Det er derfor, en viden om forhåndskontrol er en værdifuld færdighed for en freelance kunstner.

En af de måder at udvikle denne færdighed er at arbejde tæt sammen med en printer. Det er i printerens bedste interesse at uddanne en regelmæssig klient om begrænsningerne i den tilgængelige udstyr, så en god printer kan være villig til at tage sig tid til at lære dig, hvordan du gør dette godt.

Typografi

En af de nemmeste måder at skabe et "look" for en trykt stykke er med rette typografi. Produktion kunstnere, der normalt arbejder på korte tidsfrister, har brug for et solidt kendskab til skrifttyper, skrifttyper og design spørgsmål, der involverer type.

Det går langt ud over at beslutte, om at bruge Times eller Arial. God typografi omfatter vide, hvor mange skrifter til brug i et enkelt dokument (ikke mere end fire, to er bedre) og hvordan man Kern et display overskrift, så ikke to breve er for tæt eller for langt fra hinanden.

Det hjælper også at være i stand til at stave (undskyld, er en designer ikke fritager dig!) Og korrekturlæst.

Hvad gør Produktion Artists gøre?

Produktion kunstnere er afgørende for enhver industri, der involverer visuel arbejde. De er de mennesker, der får jobbet gjort, layoute sider, adskille billeder til trykning, idet designerens tegning af Evil Elf karakter og indsætte det i fire forskellige syn på video game box.

Mange kunstnere starter ud i produktionen job. Hvis du er hurtig, dedikeret og lærer hurtigt, er det muligt at bo i denne rolle og tjene ordentlige penge. Design butikker vil ofte bringe i en freelance produktion kunstner til at udfylde, når de er overbooket, eller at frigøre fuld tid stabsmedlemmer for flere kreative roller.

QuarkXpress

QuarkXpress har været en standard i side design software i designbranchen i mere end et årti. Mens konkurrenter, navnlig Adobe InDesign, er dukket, Quark er stadig en vital stykke software til en freelance kunstner at vide.

Quark er mest almindeligt anvendte på Macintosh-computere, selv om selskabet har udgive en Windows-version. Hvis du er studerende, kan du købe en akademisk version for en reduceret pris, selv om det anses for uetisk at bruge dette til kommerciel arbejde.

Hvis du er fortrolig med ældre versioner af QuarkXPress, kan det være en god idé at få noget tid i at bruge QuarkXpress 7, der har en række nye funktioner. Quark har også udgivet QID (Quark Interactive Designer), som gør det muligt for designeren at tilføje Flash-animationer til Xpress projekter.