Freelance Design: Freelance Design Jobs Tips

Corporate Identity

Artisan Talent Tip: Større organisationer søger grafiske designere til at udvikle visuelle stilarter, der vil gå igen på alle aspekter af virksomhedens arbejde. Freelance grafikere søger New York design job, eller job i andre avancerede markeder, kan blive bedt om at demonstrere færdigheder med corporate identity arbejde.

Den Freelance Livsstil

Flytning fra en corporate job i en freelance design position kan være en stor justering. Nogle mennesker har ikke noget problem at gøre ændringen, men andre finder det tager et stykke tid at strukturere tingene, så de får mest ud af deres tid og energi. Her er nogle gode tips til en smidig overgang:

 • Oprette en tidsplan. I starten vil det betale sig, hvis du styre din tid meget omhyggeligt. Det er faktisk ligegyldigt, hvad tidsplanen er, du kan justere det som du ønsker det. Det vigtige er at tænke over, hvordan du bruger din tid.
 • Opsætning grænser. Hvis du arbejder hjemmefra, er det en god idé at have en dedikeret arbejdsplads. Hvis du bor sammen med andre, kan du ønsker at bruge et rum, hvor du kan lukke døren og blokere nogen distraktioner.
 • Hold øje med spørgsmål. Hvis du opdager, at hver gang du går på posthuset du vind med at blive helt uproduktive bagefter, ændre din tidsplan. Hvis der har et tv eller radio i rummet er fristende dig, flytte den et andet sted. Som du opdage de ting, der er distraherende, så prøv at justere dem, før de bliver et reelt problem.

Logo Design

Artisan Talent Tip: En af de mest almindelige grafiske design job er at designe et logo for en klient. Mange nye designere begå den fejl at gøre logoer for kompliceret - hvirvlende bogstaver sammen, indarbejde for mange elementer eller farver. Mens nogle kunder mener, at de kan betale lave satser for begyndere for dette arbejde, at udføre en stærk og effektiv logo indebærer timers forskning, brainstorming, og eksperimenter.

Repræsenterer dig selv som freelancer

Hvis du arbejder for dig selv, chancerne er du allerede ved, at freelance design job kan være en udfordring at finde. Under nogle værktøjer for at øge din synlighed kan være meget nyttigt. Visitkort er en vigtig ting at have, og hvis du er en designer, vil du ønsker at sikre, at de er tydelige. Folk vil være at evaluere dine evner som de ser på kortet, så tag dig tid til at gøre dem skinne.

Det samme gælder for din tilstedeværelse på internettet. Uanset om du har en fuld hjemmeside eller bare en blog, skal du sørge for, at det er visuelt tiltalende og repræsenterer din stil og evner. Hvis du vælger en online portfolio, vises kun dit allerbedste arbejde.

Et værktøj, som designere ofte overser er deres biografi. Hvis du ikke er en forfatter, kan du hyre en for at sikre, at det lyder godt. Vær sikker på at medtage en smule om dit design filosofi og baggrund. Nogle mennesker begrænser biografi til skolegang og job historie, men det betyder ikke fortælle en potentiel kunde meget om, hvem du er som designer.

Logo Design

Du har sikkert allerede gjort en masse logoer i dit arbejde som designer. De er en af ​​de mest almindelige grafiske design job - hvilket betyder ikke, de er enkle.

Ud over at være let at læse i både farve og sort-hvid, bør en god logo kunne læses, straks meddele både navn og billede af virksomheden, og ikke være let forveksles med andre virksomheder på det samme marked eller den samme industri .

Alt dette betyder en "simpel" -logoet tager en stor tanke! Slutresultatet kan være en simpel tekst behandling, men en god designer vil tage sig tid til at finde ud af en hel del om kundens mål og markedet før der træffes beslutning om at behandling.

Jobsøgning Tips til Freelancere

Hvis du er en af ​​de mange freelance kunstnere derude søger arbejde, så prøv at nærme søgningen i en organiseret, metodisk. Først registrere eventuelle talent agenturer, der repræsenterer din karriere felt. Dernæst deltage i nogle netværksarrangementer i området for at se, om du kan gøre nogen tilslutninger. Sørg for at bringe masser af visitkort og videregive dem ud til alle, du møder. Dette er faktisk en god praksis i almen man ved aldrig, når nogen er på udkig efter en designer.

En anden måde at finde kunder er at anvende freelance jobportaler. Det kan tage lidt tid at finkæmme gennem dem derude, men når du tilslutter med en god en, kan det give dig en masse arbejde. Du kan også vælge at tilmelde din lokale handelskammer og eventuelle brancherelaterede grupper i området. Dette kan være en god måde at udvide din rækkevidde og møde nye mennesker. Med freelance arbejde, kan du ofte finde kunder bare ved at spørge rundt, så de flere forbindelser, du foretager, jo bedre er dine chancer for at finde arbejde.

Emballage Design

Stor emballage kan ikke lave et dårligt produkt bedre - men det kan gøre flere mennesker køber det, i hvert fald første gang. Det er derfor, emballage design er en stor del af mange forbrugsgoder selskabernes design budgetter.

Emballage design dækker tasker, kasser, indpakning og etiketter. Det omfatter også beslutninger som "hvor meget af produktet går i en retssag størrelse pakke?« og "hvad er de relative omkostninger ved denne kasse vs den kasse?" Emballage kan være en af ​​de mere interessante freelance projekter, men det kræver også en god bid af viden og en grundig forståelse af kunden, produktet og markedet.

Et par regler for god emballage:

 • Kunderne ønsker pakker, der er nem at åbne.
 • Forhandlere vil have pakker, der ser attraktive på hylderne og er nemme at lager.
 • Kunderne ønsker pakker, der passer den måde, de lever - for eksempel nok pasta til en eller to personer i stedet for ni.
 • Mens bekvemmelighed er konge, behøver kunderne bekymrer sig om grøn (genbruges) emballage.
 • Forbrugsvarer produkter - fødevarer, piller, etc. - muligvis skal emballeres på måder, der afskrækker produkt manipulation.
 • De fleste forhandlere kræver stregkoder egnet til scanning på al emballage.

Integreret Media

For mange freelance job, "integreret media" bare betyder "vi vil have et websted og nogle print ting at gå med det." En dygtig designer og en kreativ marketing team kan gå langt ud over dette i forhold til at få kundens budskab og temaer over til et publikum. Nogle ideer til at få dig i gang:

 • Design skabeloner til klient blogs.
 • Design og udførelse af opmærksomhed-få videoer og lægge dem til websteder som YouTube.
 • Design online spil, der formidler en kundes budskab samtidig fokusere på at holde publikum engageret og morede.

En vellykket integreret mediekampagne inkorporerer elementer af publikum forskning og public relations-strategier sammen med traditionel reklame og markedsføring.

Corporate Identity

Næste gang du besøger en fastfood-restaurant, se dig omkring for at se, hvor mange visuelle elementer i dit miljø er mærkevarer med virksomhedens identitet. Dette arbejde kan omfatte:

 • Brevpapir og visitkort
 • Retningslinjer for brug af virksomhedernes logoer
 • Web skabeloner
 • Medarbejder uniformer
 • Skilte og interiør design
 • Corporate rapporter
 • Menuer, brochurer eller andre kundevendte litteratur
 • E-mail-nyhedsbreve
 • Medarbejder kommunikation

Designing for Video

Designing for video præsenterer nogle interessante udfordringer til dem vant til grafisk design job til print eller web.

Først skal du nødt til at tænke bevægelse. Selv baggrunde har ofte enten blid bevægelse eller design, der tyder bevægelse. Grafik transportanlæg komplekse ideer vil være mere værdifuldt, hvis de bevæger sig.

For det andet, har du en forholdsvis lille, lav opløsning miljø at arbejde med. Hold dig til en design idé per scene eller grafik - for meget information vil ikke blive behandlet af seeren.

Video designere også nødt til at være opmærksom på farven begrænsninger standard video. Adobe Photoshop har en NTSC-filter, der vil bringe dine farver på linje med dem, der er sikkert at bruge skærmen.

Også være opmærksom på "Title sikre" områder, der udgør blot 80% af tv-skærmen. Hvis du forsøger at bruge hver pixel i rummet, skal du oprette grafik, der ikke kan ses på alle tv-apparater. Efterlad en margen for at være sikker.

Freelance "Bibelen"

Længe betragtede "Bibelen" af freelance industrien, "Writers marked" betragtes som en vigtig freelance guidebog for at sælge skrivning. En ny udgave af denne freelance brochuren er kommet ud hvert år i næsten et århundrede. Bogen indeholder mere end 4.000 kontakter til bogforlag, ugeblade, fagblade, litterære agenter og konkurrencer. Med et abonnement på WritersMarket.com, har du adgang til mere end 2.000 kontakter til aviser, syndikater, lykønskningskort selskaber, script agenter og forlæggere og online publikationer. Inde i bogen, får utallige tips skriver fra succesfulde forfattere om emner som at skrive en forespørgsel brev, overvinde skriveblokering, hvordan du indstiller din satser og hvordan man overlever og trives i freelance verden. Du en afhente denne tykke freelance vejledning på de fleste boghandlere for omkring $ 50.

Butik Design

Katalog design er en af ​​de større typer af grafisk design job, og ofte flere designere vil arbejde på en enkelt katalog, med en art director fastsættelse af standarder. Mindre virksomheder kan påberåbe sig en enkelt designer. Vær opmærksom på at freelance projekter af denne art er tidskrævende, og budget i overensstemmelse hermed.

Grundlæggende regler for katalog design omfatter:

 • Den øverste højre hjørne af hvert spread bør have en bestseller produkt i det.
 • Typografi skal kunne læses og konsekvent.
 • Vær opmærksom på bestillingssedlen - en dårligt designet kan man slukke kunder eller forhindre kunden i at få brug for kundeoplysninger.
 • Hold dine sider i overensstemmelse med virksomhedens image og produkt linje, men alligevel varieret nok til at interessere læseren.
 • Kend standard katalog formater og størrelser, og vær opmærksom på porto satser for forskellige vægte og størrelser af materiale.
 • I tvivlstilfælde, tilbyder hvert produkt for sig i stedet for at fotografere dem i en gruppe.
 • Vær opmærksom på at hvert element i dit katalog vil blive bedømt af kunden baseret på, hvor mange varer der er solgt. Modstå fristelsen til at tilføje "kunstnerisk" hånd, der ikke føjer nyt til omsætningen.

Ad Design

Reklamer er en kunst og en videnskab, og meget kunne være skrevet om, hvordan man designer en god annonce. Her er nogle spørgsmål at stille, før du går i gang:

 • Hvad er mit produkt? Det kan ikke være så nemt som det ser ud. Du kan få en opgave at fremme en TV-stationens fredag-aften lineup, blot for at opdage, at klienten virkelig ønskede at fremme 08:00 show. Stil gode spørgsmål.
 • Hvad er mit marked? Bed klienten om så mange oplysninger som du kan få om, hvem deres nuværende kunder er, hvem de er rettet mod, og hvad de ved om disse kundegrupper.
 • Hvad er mit medie? En Los Angeles grafisk design freelancer kan afvikle gøre mere tv-arbejde, mens freelance projekter i andre markeder kan have tendens mere mod print.

Web Site Design

Mange af de principper for god design er de samme uanset om du designe et skilt, en cocktail serviet eller en webside. Alligevel websteder også følge nogle forskellige regler. Denne liste kan være nyttige som et genopfriskningskursus for erfarne webdesignere og et udgangspunkt for begyndere gør deres første freelance job:

 • Websider ser forskellige afhængigt af hvilken browser, computer og skærm du bruger for at se dem. Gode ​​webdesignere ikke forsøger at tvinge deres sider til at se det samme i alle konfigurationer, men søger at gøre deres sider ser attraktivt og læsbar for alle brugere.
 • Websider tage længere tid at indlæse, når de har mere tekst, billeder eller andre medier på dem. Gode ​​webdesignere tænke grundigt over, hvad en given element kommer til at opnå, før du tilføjer sin vægt til siden.
 • Stort set alle ved, hvordan man læser en bog eller et skilt. The Web er anderledes. Brugere gøre mere for at beslutte, hvad de ønsker at se. Dit job som designer, er at gøre det nemt for dem at vælge dit websted og få, hvad de ønsker der.
 • Web-brugere generelt ikke kan lide ting, der bare ser cool. De er der søger en bestemt oplevelse eller oplysning. Medmindre din cool trick giver dem også, hvad de ønsker, vil de hader det.

Freelance programmering Jobs

En karriere i freelance programmering kan være en meget givende én. Men som programmør, er det bedst at tage på arbejde, der afspejler dine bedste talenter. Prøv at skabe en niche for dig selv. Annoncer dine talenter ved at perfektionere en stil af programmeringen. Arbejde med lignende virksomheder og opbygge en stærk portefølje.

Elektroniske Kolde opkald

Hvis du virkelig ønsker at bevise over for potentielle kunder, at du er web-kyndige, søge om freelance Web udvikling jobs Online. Dette kaldes en elektronisk kolde opkald, som er ens i koncept til den typiske kolde opkald foretaget via telefon. En elektronisk kolde opkald sker ved e-mail. Da du søger online arbejde, gør det fuldstændig mening. Også, det gør det lettere for din potentielle kunde at få adgang til links til dit online portfolio eller website.

Priser og kontrakter for freelancere

Både arbejdsgivere og freelancere nødt til at etablere en lønsats og kontrakten, før arbejde sammen. Sørg for at du er på samme side, når det gælder tilbud, standardformularer, fakturering procedurer og betalingsmetoder. Hold dig til priser og kontrakter, der er aftalt! Faktum er, at vi alle får travlt og information kan glide vores sind. Det er bedst at have alt skriftligt i forvejen.

The Big Red Pen

Ønsker du dit lejede korrekturlæser til at redigere kopien samt læse korrektur det? Typisk en freelance korrekturlæsning job indebærer kun grammatik og stavning rettelser (og ofte med en stor rød pen!). Nogle korrekturlæsere er glade for at forpligte og foretage korrektioner af faktiske tekst så godt. Du vil bare nødt til at give en blød kopi, som regel på disken, og er enige om at betale et ekstra gebyr.

Undgå Burnout

Det er en almindelig fejl freelancere til at acceptere for mange freelance job på en gang. Det ser ud som det rigtige at gøre i første omgang (lidt ligesom lagre op nødder til vinteren). Men alt for mange opgaver kan resultere i ufuldstændig eller halvhjertet arbejde, som du febrilsk kæmper for at opfylde de forskellige tidsfrister. En klient bestemt ikke lyst til at føle sig som en del af en enhed-line tilgang. Så tag færre job og gøre dem godt. Dette vil sikre mere arbejde i fremtiden.

Freelance DTP Work

Gennem det seneste årti, har freelance computer jobs blevet meget populære. Mange fagfolk har henvendt sig til desktop publishing arbejde. Der er en række små publikationer behov for layout og design arbejde. Du ville blive overrasket over hvor mange små byer er afhængige af talenter freelance desktop udgivere til at skabe alt fra supermarkedernes flyers på aviser. Hvis du har en evne til computere og en god sans for print design, kan dette være en perfekt mulighed for dig.

Ad Design

Artisan Talent Tip: Udover at kende dit produkt og dit marked, du også nødt til at kunne udmærke sig i medierne, at der er mest efterspurgt i dit område. En Los Angeles grafisk design professionelle vil gøre godt noget om tv og film, for at vide, hvor en freelancer i en anden by kan arbejde primært på tryk.

Freelance "Bibelen"

Længe betragtede "Bibelen" af freelance industrien, "Writers marked" betragtes som en vigtig freelance guidebog for at sælge skrivning. En ny udgave af denne freelance brochuren er kommet ud hvert år i næsten et århundrede. Bogen indeholder mere end 4.000 kontakter til bogforlag, ugeblade, fagblade, litterære agenter og konkurrencer. Med et abonnement på WritersMarket.com, har du adgang til mere end 2.000 kontakter til aviser, syndikater, lykønskningskort selskaber, script agenter og forlæggere og online publikationer. Inde i bogen, får utallige tips skriver fra succesfulde forfattere om emner som at skrive en forespørgsel brev, overvinde skriveblokering, hvordan du indstiller din satser og hvordan man overlever og trives i freelance verden. Du en afhente denne tykke freelance vejledning på de fleste boghandlere for omkring $ 50.

Årsrapporter

Årsrapporter er blandt de mere udfordrende grafisk design job. Designeren skal vælge layout og skrifttyper, der klart formidler vigtige oplysninger og samtidig repræsenterer en virksomheds unikke temaer og image.

Når du arbejder på en årsrapport, vil du højst sandsynligt være et tæt samarbejde med foreningens topledere og marketing team. De vil være mere behageligt, hvis du præsenterer dig selv professionelt.

Årsrapport ekspert Sid Cato siger en god rapport opfylder disse design:

 • En overbevisende dæksel, der kræver at blive åbnet og læst.
 • Et fotografi af den administrerende direktør med hans eller hendes brev.
 • Undgåelse af storhedsvanvid i brugen af ​​CEO billeder - to eller tre i en rapport er fint, 10 er for mange.
 • Brug af høj kvalitet papir.
 • Fotografier, der viser foreningens produkt bliver brugt - ikke en dåse sodavand, men nogen drikke det.
 • Læsbare typen størrelser, herunder fodnoter.

Freelance "Bibelen"

Længe betragtede "Bibelen" af freelance industrien, "Writers marked" betragtes som en vigtig freelance guidebog for at sælge skrivning. En ny udgave af denne freelance brochuren er kommet ud hvert år i næsten et århundrede. Bogen indeholder mere end 4.000 kontakter til bogforlag, ugeblade, fagblade, litterære agenter og konkurrencer. Med et abonnement på WritersMarket.com, har du adgang til mere end 2.000 kontakter til aviser, syndikater, lykønskningskort selskaber, script agenter og forlæggere og online publikationer. Inde i bogen, får utallige tips skriver fra succesfulde forfattere om emner som at skrive en forespørgsel brev, overvinde skriveblokering, hvordan du indstiller din satser og hvordan man overlever og trives i freelance verden. Du en afhente denne tykke freelance vejledning på de fleste boghandlere for omkring $ 50.

Freelance "Bibelen"

Længe betragtede "Bibelen" af freelance industrien, "Writers marked" betragtes som en vigtig freelance guidebog for at sælge skrivning. En ny udgave af denne freelance brochuren er kommet ud hvert år i næsten et århundrede. Bogen indeholder mere end 4.000 kontakter til bogforlag, ugeblade, fagblade, litterære agenter og konkurrencer. Med et abonnement på WritersMarket.com, har du adgang til mere end 2.000 kontakter til aviser, syndikater, lykønskningskort selskaber, script agenter og forlæggere og online publikationer. Inde i bogen, får utallige tips skriver fra succesfulde forfattere om emner som at skrive en forespørgsel brev, overvinde skriveblokering, hvordan du indstiller din satser og hvordan man overlever og trives i freelance verden. Du en afhente denne tykke freelance vejledning på de fleste boghandlere for omkring $ 50.