Freelance Design: At blive en Freelancer Tips

Din Freelance portefølje

Artisan Talent Tip: Læs jobbet omhyggeligt notering. Bemærk slags arbejde arbejdsgiveren ønsker, og det format, som prøverne skal leveres - så vise, at du kan følge retninger! Din freelance design CV bør ideelt set være let at læse et overblik (papir er stadig en af ​​de bedre måder at gøre dette), hvilket viser kendskab til de nødvendige færdigheder til at gøre, hvad arbejdsgiveren ønsker gjort. Det betyder, at foretage tilpasninger til din standard portefølje, hver gang du søge arbejde. Arbejdsgiverne er mere tilbøjelige til at være imponeret, når du være opmærksom på deres særlige behov.

Freelance Tjekliste

Er du interesseret i at blive en freelance kreativ professionel? Før du tage springet ind i en freelance livsstil, skal du sørge for denne type karriere er et match til din dygtighed sæt. Spørg dig selv nogle svære spørgsmål, så du kan vurdere, om du vil nyde denne type arbejde.

Her er nogle ting at overveje:

 • Er jeg i stand til at arbejde med lidt at ingen kontrol? Hvis du kommer til at arbejde fra hjemmet, skal du motivere dig selv til at gøre arbejdet. Hvis du har tendens til at få et sidespor, kan denne type arbejde være en udfordring.
 • Er jeg komfortable interagere med nye mennesker? Når du gør freelance arbejde, skal du være i stand til at arbejde med en bred vifte af mennesker fra opgave til opgave. Hvis du nyder at møde nye mennesker, kan dette være et godt valg.
 • Er jeg i stand til at håndtere en vis usikkerhed? Arbejdet som freelancer betyder mindre stabilitet end at arbejde en corporate job. Dette betyder ikke nødvendigvis, at du ikke gør godt, men du skal være forberedt på, at det kan være mindre konsekvent.
 • Kan jeg få op i fart på projekter hurtigt? Hvis du freelance for et firma, kan du afvikle slutte sig til holdet i midten af et projekt. I dette tilfælde er en hurtig undersøgelse er vigtig.

Ta-da! Du er en Freelancer

Artisan Talent Tip: En CV for en freelance grafisk designer er en del af pakken bruges til at markedsføre dit arbejde og få job. Hvis skriften er ikke din stærke side, kan du overveje at handle design arbejde til en forfatter ven, der kan hjælpe dig med at fremhæve dine mest relevante kvalifikationer og erfaring.

Freelancing som et karrierevalg

Hvis du tror, ​​du gerne vil slutte sig til rækken af ​​freelance kreative direktører i stedet arbejde for et selskab, overveje fordelene ved denne type livsstil. Som freelance professionel, vil du have en mere fleksibel karriere, og du vil være i stand til at ringe til dine egne billeder. Dette er appellerer til mange mennesker, og det er en af ​​de vigtigste årsager til, at folk forfølger freelance livsstil. Desuden kan de forskellige arbejdet stimulerende.

Gøre springet til freelance arbejde kan gøre nogle mennesker nervøse, men hvis du gør det ordentligt, er der ingen grund til alarm. Tag dig tid til at få en god genoptage sammen og derefter logge på med et talent agentur, der vil hjælpe dig med at finde gode freelance positioner. Dette kan være en stor hjælp, da du ikke behøver at foretage din søgning alene. Talent agenturer har relationer med mange virksomheder, der bruger freelancere på en regelmæssig basis, så de kan nå ud på dine vegne.

Konkurrerende for freelance arbejde

Artisan Talent Tip: En New York grafisk design job lagt ud på internettet, kan modtage flere hundrede eller endda tusindvis af ansøgere inden for 24 timer. Netværk inden for en bestemt branche eller udelader en unik niche er afgørende for at skille sig ud fra flokken.

Er jeg en freelancer eller en erhvervsdrivende?

Ifølge amerikanske arbejdsret, hver freelancer er en "uafhængig leverandør," det er, en person, der udfører en bestemt tjeneste snarere end at være ansat i den ansættende virksomhed.

Men i mange virksomheder, "entreprenør" eller "freelance" henviser til en professionel, der kommer til klienten stedet for at udføre en specifik, tidsbegrænset projekt, mens en "freelancer" udfører arbejde offsite. Mange freelancere betjene begge veje, afhængig af arbejde til rådighed, og deres egne faglige mål.

Hvis du arbejder offsite, ved hjælp af dit eget udstyr, er der ingen tvivl om din status. Men en virksomhed, der beskæftiger dig onsite skal skelne mellem entreprenører og fuldtidsansatte skattemæssigt, og den amerikanske lovgivning søger at straffe arbejdsgivere, der bruger "entreprenør" status til at ansætte fastansatte uden at gøre krævede Social Security, Medicare og arbejdsløshed bidrag.

Ta-da! Du er en Freelancer

At blive en freelancer er nemt. Kom arbejde som freelancer er meget sværere. Især hvis du lige er startet ud, vil du ønsker at gøre alt, hvad du kan for at oprette dig selv som en professionel, pålidelig, talentfulde arbejder med up-to-date færdigheder og en grundig forståelse af markedet og kundernes behov.

Start med en freelance CV. Du ønsker at omskrive din eksisterende CV afspejler din nye freelance karriere, understreger dine færdigheder, enhver relevant erfaring, og din evne til at arbejde godt selvstændigt. En freelance grafisk designer CV, for eksempel, vil fremhæve konkrete projekter snarere end stillingsbetegnelser eller organisation navne - medmindre navne er meget velkendt og prestigefyldt.

At udfylde hullerne i din portefølje

Som du ser over jobannoncer for freelancere inden for dit område, kan du få øje et job, der synes godt for dig - bortset fra arbejdsgiveren ønsker et stykke af erfaring, du ikke har. Måske du har designet websider og bannerreklamer, men har aldrig udviklet en e-mail nyhedsbrev. Eller måske har du en masse gode ideer til emballage, men er aldrig blevet hyret til at gøre sådan et job på grund af din manglende erfaring.

Du må ikke lade dig blive begrænset af de projekter, du har gjort i fortiden. Giv dig selv en opgave! Opret en fiktiv kunde og udfylde hullerne i dit freelance design portefølje ved at give kunden med dit bedste arbejde. Du kan have det sjovt med dette - måske skabe en falsk band, der har brug CD covers, præget disk design og et websted - men ikke glemme dit publikum. Du gør dette projekt til gratis at vise en arbejdsgiver kan du gøre arbejdet, der bliver betalt.

Effektive Elektroniske Portfolios

Nogle kunder og kundeemner ønsker at være i stand til at udskrive dit arbejde. Andre ønsker at spare toner og se på det på en skærm. Atter andre er ligeglad med hvad du gør, så længe det ikke gå ned deres mindre end moderne computere. Hvordan til at klare?

PDF-porteføljen er dit svar. Adobes Portable Document Format har eksisteret i mange år, kan læses af stort set enhver computer, og tillader skaberen stor fleksibilitet i sidelayout og display. Som skaberen af ​​dette dokument, styrer du, hvad kunden ser og ikke ser. Dit design niche og målgruppe vil diktere den stil - moderne, traditionelle, sød, Goth, uanset hvad.

Mange fagfolk anbefaler en to eller tre side portefølje vedhæftet en e-mail-svar på en jobannonce, med et løfte om en mere omfattende version, hvis det er nødvendigt. Selv denne version bør ikke være mere end 10 eller 12 sider, med et projekt om side, viser dit bedste arbejde og de relevante kompetencer til at opfylde kundens behov.

Oprettelse denne markedsføringsredskab er en masse arbejde. En af fordelene side, hvis du vælger at acceptere det, er muligheden for at gå gennem din tidligere arbejde og indsende det hele i en tankevækkende system. (Åh, og husk, at sikkerhedskopiere at harddisk, OK?)

Din Freelance portefølje

Mens et CV er et vigtigt første skridt i at markedsføre dig selv som freelancer, er del arbejdsgiverne sandsynligvis vil værdsætter mest er din portefølje. Potentielle arbejdsgivere vil se, hvad du kan gøre, og om du kan gøre deres arbejde. Hvordan overbevise dem, du kan? Ved at vise dem dit bedste arbejde.

Mange begyndere i freelance design gør den fejl at forsøge at pad deres porteføljer med så meget som arbejde som muligt, selv om det måske ikke er deres bedste arbejde. Nogle vise deres højteknologiske færdigheder med dvd'er og Web diasshow. Men husk, at arbejdsgiverne ikke har en masse tid, og de ville meget hellere se et par velvalgte stykker i en let at læse format, der viser færdigheder, der er relevante for jobbet i hånd.

Verden er dit marked

Uanset om du er i Manhattan eller Montana, internettet giver mulighed for at nå ud til potentielle kunder overalt. Især hvis du ikke bor i en større design hub, såsom New York, er det vigtigt at sætte lidt ekstra kræfter ind på dit websted. Her er nogle ideer.

 • Gør dig bekendt med søgemaskine optimering (SEO), og sørg for dit websted indeholder korrekt kode og søgeord for at være synlig på Google og andre søgemaskiner.
 • List alle de tjenester, du kan give, ikke kun dem, du har været hyret til sidst.
 • Overvej en formel eller uformel kreativ konsortium med venner, der er freelancere. For eksempel, hvis du er først og fremmest en designer, men du kender nogen, der er en stor forfatter eller skarp korrekturlæser, så lad dine kunder ved, at du kan arrangere disse tjenester.
 • Kategoriser din portefølje tilbud i en let at forstå måde, med navigation links, så en person, der ønsker at vide om din point-of-sale har display arbejde ikke behøver at vade gennem sider af trykte annoncer.
 • Stol ikke på kundernes it-afdelinger til at kunne modtage store filer. Indstil din egen FTP-server eller andet system for at gøre dit arbejde til rådighed pålideligt.
 • Brug veldesignede og velskrevne postkort til at målrette potentielle kunder og derefter følge op med individuelle e-mails til beslutningstagerne. Ja, det kræver en masse forskning. Ja, det er stadig værd at gøre.
 • Design en klar, attraktiv visitkort og bestille en masse af dem. Giv dem til alle du kender. Selv i en lille by, er der freelance arbejde, der skal havde - hvis folk ved, at du er der.

Health Insurance for freelancere

Traditionelt en af ​​de vigtigste årsager fagfolk har undgået at skifte til fuld tid freelance arbejde er fraværet af sundhedsmæssige fordele. Dog kan i dag freelance arbejdere får sygesikring ganske nemt. Mange freelancere tiltræde Freelancere Union, et sted, hvor freelancere kan betale for at nyde anstændigt satser på sundhedsydelser planer kan sammenlignes med, hvad de ville finde gennem store virksomheder.

History of Freelance

Har du nogensinde spekuleret over, hvor ordet freelance kom fra? Dens oprindelse stammer fra middelalderens historie. Når alle de andre riddere var ansat eller ud rejste, konger af middelalderlige lander bruges til at ansætte lejesoldater i nærliggende lande. De udskiftede mænd alle gennemført deres egne lanser. Derfor blev de omtalt som frie lanser. De arbejdede for kongen, så længe det var nødvendigt, meget det samme som freelance arbejdere gør for kunder i dag!

Vær med Freelance Fællesskaber

Hvis du er interesseret i at blive en freelance skribent, tøv ikke med at slutte sig til freelance samfund til at føle et slægtskab med andre forfattere og holde strøm på dit område. Tilmeld dig i online communities som mediabistro.com, som vil sende dig media nyheder hver dag samt jobannoncer og klasser, som kan forbedre dit håndværk. Dette site har også et særligt område kaldet Freelance Marketplace, hvor freelancere kan sende deres tilgængelighed og oplevelse for potentielle arbejdsgivere og løbende diskussioner om feltet finde sted.

Skal du arbejde gratis?

Generelt er det en dårlig idé at give væk dit arbejde. Det lærer arbejdsgiverne ikke at værdsætte, hvad du gør. Men som en nybegynder - eller endda som en erfaren freelancer - du kan opleve, at der er situationer, hvor man udlede nok fordel at gøre det værd at din tid.

For din allerførste professionelle projekt, kan du ønsker at gøre noget arbejde for en ven eller et familiemedlem bare for at have noget at sætte i din portefølje - og ofte at få nogle erfaringer at forstå, hvordan kunders sind fungerer, og hvordan man laver dem lykkelig.

Når du er i en fase med at opbygge relationer og et omdømme, kan du ønsker at arbejde frivilligt dine ydelser til en nonprofit eller samfund organisation som en måde at bygge kontakter og en portefølje. Det er klogt at melde sig frivilligt til specifikke, tidsbegrænsede projekter, såsom en hjemmeside for en velgørende auktion eller plakater for en public service-kampagne.

Når du gør et gratis projekt, bede kunden om en udtalelse, du kan bruge i din portefølje eller på dit websted, og sørg for at bruge den erfaring til at opbygge dit netværk af professionelle kontakter.

Prisfastsættelse dit arbejde

En af de mest almindelige forhindringer for mennesker begynder freelance karriere er manglen på en almindelig lønseddel. Der er ikke sådan noget som freelance løn - det hele er et spørgsmål om at få arbejdet og få det gjort godt. Jo mere arbejde, du får, og jo bedre du gør det, jo mere vil du gøre.

Det er den teori, alligevel. I virkeligheden er mange kunder søger blot at få arbejdet gjort så billigt som muligt, uden megen hensyntagen til kvalitet. Det er meget svært at konkurrere baseret på pris - der er altid nogen 14-årige nevø, der vil gøre arbejdet billigere.

Her er en grov retningslinje: Få en idé om, hvad en fuldtids professionel
ville gøre gør din slags arbejde. Så fordoble det - trods alt, som en
freelancer du skal betale for din egen forsikring, sundhedspleje,
edb-udstyr og andre omkostninger, en fuldtids arbejdsgiver ville
dækning for dig.

Selvom det er vigtigt at vide, hvad dine konkurrenter opladning, er det
også vigtigt at have et godt udformet marketing budskab, der gør en
tilfældet for værdien af ​​en højere priser freelancer.

Beskatning og freelance arbejde

Hvis du er en freelancer, er du overvejet eneejer. Andre udtryk almindeligvis anvendes, selvstændig, uafhængig entreprenør og freelancer. Indtægter og udgifter i forbindelse med din selvstændig rapporteres på dine 1040 Schedule C. Dine kunder kan sende dig en formular 1099-MISC i januar eller februar at rapportere samlede betalinger for det foregående år. Form 1099-MISC er som en W-2. Det bruges til at rapportere indkomst, du har modtaget for freelance arbejde. IRS også får en kopi af dine 1099s.

* Det er en god idé at holde nogen indkomst ikke er relateret til din freelance arbejde adskilt, så der er ingen forvirring under skat tid.

Den Ups & Downs af Freelancing

Før du forgrene sig ud i en verden af ​​freelancing, der er et spørgsmål, du skal spørge dig selv: har jeg selvdisciplin? Det er fordi der ikke er tid ur eller supervisor kontrollere dit arbejde. For nogle freelancing er en umulig vej til arbejde. For andre er det bliss. Kun du kan beslutte, hvad metode til produktivitet passer dig bedst.

The Power of Networking

Hvis du er interesseret i at markedsføre dig selv rundt i byen som freelance skribent, der fyldes op visitkort med dine kontaktoplysninger og distribuere dem ved hver begivenhed, du deltager. Skriv dine oplysninger op om lokalsamfundet opslagstavler og tilbyde at skrive gratis historier til din ugentlige papir eller community nyhedsbreve. Et par offentliggjorte historier, selv om du ikke bliver betalt, gå langt i begyndelsen en portefølje af dit arbejde. Disse er alle gode måder at sætte følere ud og få dine fødder våd i freelance branchen.

Konkurrerende for freelance arbejde

Den form for markedsføring, du skal gøre afhænger til dels af, hvor du er. I et lille samfund, kan det ikke står meget konkurrence, men du kan få brug for at uddanne lokale virksomhedsejere om, hvorfor de skal betale for dine tjenester. Du konkurrerer med alle kundens andre leverandører for at få adgang til begrænsede dollars, og det vil tage salg færdigheder og viden om erhvervslivet at argumentere for værdien af ​​dit arbejde.

I en stor by, på den anden side, kan du finde dig selv i en stram, konkurrencepræget marked med mange andre kvalificerede freelancere. En New York grafisk design job lagt ud på internettet, kan modtage flere hundrede eller endda tusindvis af ansøgere inden for 24 timer. I denne situation er afgørende for at skille sig ud fra flokken netværkssamarbejde inden for en bestemt branche eller udelader en unik niche.

Vær med Freelance Fællesskaber

Hvis du er interesseret i at blive en freelance skribent, tøv ikke med at slutte sig til freelance samfund til at føle et slægtskab med andre forfattere og holde strøm på dit område. Tilmeld dig i online communities som mediabistro.com, som vil sende dig media nyheder hver dag samt jobannoncer og klasser, som kan forbedre dit håndværk. Dette site har også et særligt område kaldet Freelance Marketplace, hvor freelancere kan sende deres tilgængelighed og oplevelse for potentielle arbejdsgivere og løbende diskussioner om feltet finde sted.

Ghost Skrivning: En kreativ måde at tjene penge Freelancing

En kreativ måde at tjene penge fra freelance skriftligt er at være en ghost writer. Dette kunne åbne mulighed for at få freelancing fødder våd som en forfatter eller mens du gør en anden type skrive du gerne vil bryde ind. Hvad sker der i et spøgelse skriftligt aftale betyder, at du vil tjene penge til Ghost skrivning, men hvem beskæftiger du vil ejer alle ophavsrettigheder til det materiale, der produceres.

Overgang fra In-house til Freelance

Det er en vanskelig beslutning at gøre: holder du din nice comfy kontor job eller skifte til en freelance karriere og arbejde fra hjemmet? De fleste af os elsker tanken om at være vores egen chef, at gøre vores egen tidsplan, og få betalt for at gøre arbejdet, vi elsker. Men hvis en redical skift i beskæftigelsen gør dig nervøs, så prøv skiftes ind i freelancing verden ved at tage på freelance job, mens du stadig er ansat i en virksomhed. Det er ekstra arbejde, men du vil opbygge et godt ry og en kundebase, der kan støtte dig, når du beslutter dig for at tage springet ind i fuldtids freelancing.

Word of Mouth

Byg dit omdømme som en god freelancer. Efter et projekt er afsluttet, bede imponeret kunder til at henvise kolleger. Forklar, at dit arbejde kunne gavne dem så godt. Hvis din klient accepterer at henvisninger, skal du sørge for at kontakte de henvisninger omgående. Glem ikke at nævne, hvor du har modtaget deres navne, når crafting at følgebrev eller gøre denne telefonopkald. Og glem ikke at takke din oprindelige klient!

Arbejde i Media Betyder fortærer Media

Som freelancer, opholder strøm eller frisk på dit område betyder læsning alt, hvad du kan få dine hænder på. Læs magasin, avis, handel og Web publikationer. Tænk over, hvordan hver gjorde du føler som forfatter. Har forfatteren forbinde med dig? Kig på det visuelle. Har den grafiske designer ramte sit varemærke? Er design originalen? Iørefaldende? Har producenten af ​​det pågældende websted holde oplysninger velordnet, men alligevel interessant? Tænk på de valg, der ligger bag alt, hvad du se og læse. Dette vil hjælpe dig til at tænke over, hvordan dit eget arbejde vil blive fortolket af andre.

The Power of Networking

Hvis du er interesseret i at markedsføre dig selv rundt i byen som freelance skribent, der fyldes op visitkort med dine kontaktoplysninger og distribuere dem ved hver begivenhed, du deltager. Skriv dine oplysninger op om lokalsamfundet opslagstavler og tilbyde at skrive gratis historier til din ugentlige papir eller community nyhedsbreve. Et par offentliggjorte historier, selv om du ikke bliver betalt, gå langt i begyndelsen en portefølje af dit arbejde. Disse er alle gode måder at sætte følere ud og få dine fødder våd i freelance branchen.

Blive involveret i din branche

For dem, der kategoriserer sig selv som "magtsyge", slutter en organisation af dine faglige kammerater kan pumpe op din karriere. Der er en organisation kaldet The Graphic Artists Guild for grafiske kunstnere og andre emballagetyper. Grafikerne Guild er en national forening af illustratorer, designere, web skabere, produktions- kunstnere, overflade designere og andre kreative, der er gået sammen for at forfølge fælles mål, dele deres erfaringer, hæve industristandarder, og forbedre muligheden for visuelle skaberne at opnå tilfredsstillende og givende karriere.

The Guild giver direkte forbindelse til en designer jævnaldrende. Workshops og arrangementer sponsoreret på lokalt kapitel niveauer giver kollegaer mulighed for at mødes i en ikke-kompetitiv miljø, netværk, og handle på problemområder. Medlemmerne sætter pris et samfund, hvor information om forretningspraksis, beskæftigelsesmuligheder, kunder, leverandører og teknologi er delt.

Ghost Skrivning: En kreativ måde at tjene penge Freelancing

En kreativ måde at tjene penge fra freelance skriftligt er at være en ghost writer. Dette kunne åbne mulighed for at få freelancing fødder våd som en forfatter eller mens du gør en anden type skrive du gerne vil bryde ind. Hvad sker der i et spøgelse skriftligt aftale betyder, at du vil tjene penge til Ghost skrivning, men du vil ikke modtage kredit og hvem beskæftiger du vil ejer alle ophavsrettigheder til det materiale, der produceres.

Arbejde i Media Betyder fortærer Media

Som freelancer, opholder strøm eller frisk på dit område betyder læsning alt, hvad du kan få dine hænder på. Læs magasin, avis, handel og Web publikationer. Tænk over, hvordan hver gjorde du føler som forfatter. Har forfatteren forbinde med dig? Kig på det visuelle. Har den grafiske designer ramte sit varemærke? Er design originalen? Iørefaldende? Har producenten af ​​det pågældende websted holde oplysninger velordnet, men alligevel interessant? Tænk på de valg, der ligger bag alt, hvad du se og læse. Dette vil hjælpe dig til at tænke over, hvordan dit eget arbejde vil blive fortolket af andre.

Vær med Freelance Fællesskaber

Hvis du er interesseret i at blive en freelance skribent, tøv ikke med at slutte sig til freelance samfund til at føle et slægtskab med andre forfattere og holde strøm på dit område. Tilmeld dig i online communities som mediabistro.com, som vil sende dig media nyheder hver dag samt jobannoncer og klasser, som kan forbedre dit håndværk. Dette site har også et særligt område kaldet Freelance Marketplace, hvor freelancere kan sende deres tilgængelighed og oplevelse for potentielle arbejdsgivere og løbende diskussioner om feltet finde sted.