Fransk Vanilla Ice Cream Opskrifter

Fransk Vanilla Ice Cream Opskrifter

Leder du efter gode franske vanille is opskrifter? Se ikke yderligere.

Hvad er forskellen mellem franske Vanilla og Vanilla?

Forskellen mellem vanille og fransk vanilje i præparatet. Fransk vanilleis tendens til at være rigere og mere cremet end traditionelle vanilleis. Dette skyldes, fransk vanille er lavet som et æg vanillecreme før frysning, mens traditionelle vanilleis indeholder typisk ingen æg. På grund af dette, vil fransk vanilleis opskrifter ofte resultere i en svag gylden farvetone til is, mens traditionelle vanille er en hvidlig farve, undertiden med pletter af vanille bønne.

Fransk Vanilla Ice Cream Opskrifter

Alle franske vanille is opskrifter kan fryses i en traditionel is fryser. Enhver form du vælger, er fint. Der er mange iscremefrysere rådighed - fra hånd forkrøppet gammeldags frysere, der bruger is og stensalt til de elektriske versioner, der kræver, at du holde skålen i fryseren indtil du er klar til at gøre is.

Opskrift # 1

Denne opskrift er ekstremt tykt og cremet.

Ingredienser

 • 8 æggeblommer
 • 1 kop sukker
 • 2-1 / 2 kopper tunge fløde
 • 1-1 / 2 kop halvt eller sødmælk
 • knivspids salt
 • 1 vanille bønne, flækkes på langs eller 1 spsk ren vanille ekstrakt

Kørselsvejledning

 1. I en varmebestandig skål, piskeris sammen æggeblommer, sukker og ½ kop mælk. Sæt blanding til side.
 2. I et ikke-reaktivt gryde, kombinere tunge fløde, salt og en kop mælk. Split vanille bønne, og med spidsen af ​​en kniv, skrab frøene fra midten af ​​hver halvdel af bønne i mælken / fløde.
 3. Varm mælk / fløde blandingen over lav varme under konstant omrøring. Når blandingen er netop kommet i kog, fjerne det fra varmen.
 4. Tilsæt fløde blandingen til ægget blanding, et par spiseskefulde ad gangen, røre konstant. Du ønsker at tilføje den varme væske til æggene meget gradvist, så du ikke uforvarende koge æggene. Denne proces kaldes temperering.
 5. Når alle cremen blandingen er blevet indarbejdet i æggemassen, returnere den i gryden og læg den over medium-lav varme under konstant omrøring med en træske i en figur-otte bevægelse.
 6. Kog cremen indtil blandingen frakker bagsiden af ​​skeen. Du kan fortælle det har nået den ønskede konsistens, når du stryge fingeren i en linje tværs over bagsiden af ​​skeen og en meget klar linje tilbage. Det tager typisk omkring otte til 12 minutter.
 7. Tag cremen fra varmen og stamme det gennem en wire-mesh sigte eller ostelærred i skålen af ​​is fryseren.
 8. Frys is i henhold til producentens anvisninger.
 9. Når is er frosset, placere den i fryseren i mindst en time for at gøre det muligt for is til indstillet korrekt.

Opskrift # 2

Leder du efter en lighter opskrift? Prøv denne ene.

Ingredienser

 • 4 kopper fedtfri halv-og halvt
 • ¾ kop sukker eller ækvivalent Splenda
 • 3 spsk majsstivelse
 • 2 æggeblommer
 • 1 spsk ren vanille ekstrakt
 • knivspids salt

Kørselsvejledning

 1. I et ildfast skål, piskeris sammen ½ kop halv-og halvt med majsstivelse, indtil det er godt blandet. Pisk i æggeblommerne og der er afsat.
 2. I et ikke-reaktivt gryde, kombinere 3-1 / 2 kopper af den halve og halvt, sukker og salt.
 3. Varm cremen over medium lav varme under konstant omrøring, indtil det halv-og halvt kommer til en småkoge. Lad ikke blandingen koge. Tag det fra varmen.
 4. Tilsæt halv-og halvt blandingen til æggemassen, en spiseskefuld ad gangen, røre konstant, indtil du har tilføjet omkring en kop af den halv-og halvt til æggene. Vær sikker på at tilføje den varme blanding til æggene meget langsomt for at undgå madlavning æggene med den varme væske.
 5. Når du har tilføjet omkring en kop af den halv-og halvt, piskeris æg blandingen tilbage i den resterende halvdel og halvt blandingen og returnere det til medium varme.
 6. Cook, omrøring med en træske i en figur-8 bevægelse, indtil vanillecreme frakker bagsiden af ​​en ske. Denne proces vil tage omkring 10 til 15 minutter.
 7. Når cremen er blevet tyk, fjerne det fra varmen og pisk i vanille.
 8. Si cremen i en ren skål ved hjælp af en wire-mesh sigte eller ost klud. Dæk cremen med plastfolie. For at forhindre en hud fra dannes på toppen af ​​creme, let tryk wrap direkte ned på overfladen af ​​cremen. Køleskab cremen.
 9. Når cremen er helt afkølet, overføre det til en is fryser og følg producentens anvisninger.

Uanset om du ønsker en lysere is eller fuldfed udgave, ved hjælp af opskrifter ovenfor vil give dig en rig, lækker frossen dessert.