Fransk Satin Knickers

Fransk Satin Knickers
Satin knickers har et retro-romantisk udseende.

Franskmændene har altid haft en ophøjede position i verden af ​​lingeri design, og franske satin trusser står højt på echelon af fine stykker undertøj. Men de behøver ikke at være lige for glamour slid. Knickers plejede at være, hvad alle kvinder bar under deres nederdele og da de kan være sundere og at du føler dig mere sexet, er der ingen god grund til ikke at integrere dem mere helt ind din almindelige garderobe.

Oprindelse af fransk Satin Knickers

Knickers som vi kender dem - wide-legged trusser, der ligner shorts - var meget populære i 1930'erne og 1940'erne. De går tilbage længere, som det var en version af trusser, der kan-kan dansere bar at pirre deres lykkelige publikum. Traditionelt er de lavet med ekstra dekoration. Broderier, kniplinger eller andre dekorative føje til appel og charme, samt sexiness. De trusser båret af Can-Can dansere blev trimmet med mange lag af blonder, men for de fleste kvinder, en lille smule af flæse omkring hvert ben var alle, der var nødvendig for at forbedre kvindelighed.

Hvorfor Wear Knickers?

Med så meget sexet lingeri til rådighed stort set overalt, man ser, hvorfor vælge noget, der skjuler så meget mere end den afslører? Svaret går tilbage til Can-Can dansere. Mænd kan lide at bruge deres fantasi. De fleste mænd sætter pris på noget blødt og smuk, tilføjer til charme. Når du bærer franske satin trusser, som de oprindeligt var bestemt til - med en matchende bh, bustier, korset eller Camisole, kombineret med et strømpebånd bælte og strømper - du opretter en klassisk vision om kvindelighed, der aldrig mister sin appel.

Derudover blød satin føles vidunderligt at have på, så du automatisk føle sig mere sensuel når du lægger den på. Husk, at være sexet er lige så meget om, hvordan du føler, og projicere dig selv, i stedet for udseendet af hvad du er iført. Når du føler blød og romantisk, folk samle op på det!

Følelse vidunderlige handler om mere end bare forkælelse din hud. Den løshed af trusser betyder, at din hud kan ånde mere naturligt, som holder dig sundere generelt. Du kan helt sikkert opnå samme effekt ved at bære trusser lavet af organiske fibre, men du kan ikke være i stand til at kombinere det med den samme følelse af romantik.

Shopping for Knickers

De bedste franske satin trusser behøver ikke at komme fra Frankrig, men det gør ikke ondt. Mange britiske lingeri purveyors bære smukke franske trusser, og du kan som regel finde dem i high-end butikker så godt. Hvis du virkelig ønsker at fange den vintage vibe, er der en række online-butikker, der specialiserer sig i retro lingeri og trusser er meget populære.

  • Satin og Spice, en britisk butik, har et lille udvalg af trusser i fem farver. De kommer i tre størrelser og butikken vil hjælpe dig med at konvertere en britisk størrelse til amerikansk for shopping lethed.
  • Boutique befordrer flere udførlige knickers med frilly trim i enten blonder eller nylon. Styles spænder fra det rent retro til den nyligt turde (tror open-sidet).
  • Søde Nothings Lingerie har kun én stil af franske trusser, men det er baseret på den klassiske 1930'erne design, kantet med blonder og kommer i otte farver og fem størrelser. Det har også en valgfri matchende cami top.
  • Dollhouse Bettie, der er specialiseret i vintage-stil pin-up og burlesk lingeri, har en lav talje par silke satin trusser, der kombinerer et moderne og retro look.
  • Forførelse Lingerie har et par polka-prikket trusser, der kombinerer en sød og sexet look. De er nogle af de billigste trusser til rådighed, så du kan forkæle dig selv med flere par.

Lav din egen

Selvom det ikke er det samme som lingeri fra Paris, hvis du har nogle grundlæggende syning færdigheder og ønsker at gøre noget, der er udpræget dit, franske trusser er ikke svært at lave. Du kan endda bruge en vintage mønster og virkelig har nogle sjove!