Fransk indledende lektion Planer

Fransk indledende lektion Planer

Når det kommer til at designe franske indledende lektionsplaner, husk det kommer til at tage dig meget mere tid til at forberede lektionen, end det vil tage dig at undervise i det. Dette er grunden til at komme i vane med at holde alle dine materialer organiseret er en god idé; vil du uden tvivl vil bruge din undervisning igen og igen, og hvis du laver noter på lektionsplaner lige efter du har lært dem, du ved, hvad små ændringer der skal foretages, næste gang du underviser den samme lektion.

Fokus på Ordforråd

Begynderbøger franske elever brug for masser af ordforråd. Uden at kende de ord for ting, lære sprogets struktur er ubrugelig. Dette er grunden Begynder franske klasser normalt har en tung ordforråd komponent. Når det kommer til undervisning ordforråd, nogle metoder være mere effektiv.

Oversættelse

Den traditionelle måde at undervise ordforråd var at lære de oversættelser af ord og udtryk fra modersmål til fremmedsprog. Dette resulterede i elevernes gå hjem til »lære« (huske) ordlister, kiggede noget som dette:

 • Cykling: faire du vélo
 • Shopping: faire du shopping
 • Gør fotografering: faire de la Photographie
 • Bage en kage: faire un gateau
 • Laver lektier: faire des øvelser
 • At være fjollet: faire des bétises
 • Spille guitar: jouer de la guitare
 • Spille tennis: jouer au tennis
 • Afspilning bold: jouer à la balle

Hvis du er noget som de fleste elever, du stoppede huske oversættelserne sted omkring "bage en kage '. Derfor den nye måde at undervise ordforråd er gennem billeder.

Læring med Billeder

Sprogindlæring forskning viser, at folk husker mange flere gloser, når de knytter nye franske ord med et begreb (f.eks et billede af aktiviteten). Ofte, når de studerende forsøger at knytte den nye franske ord med et ord på deres modersmål, de ikke kan huske den nye ordforråd så længe.


Fransk indledende lektion Planer
faire du vélo

Fransk indledende lektion Planer
faire du shopping

Fransk indledende lektion Planer
faire de la Photographie

Fransk indledende lektion Planer
jouer de la guitare

Fransk indledende lektion Planer
jouer au tennis

Fransk indledende lektion Planer
jouer à la balle

Fransk indledende lektion Planer
faire un gateau

Fransk indledende lektion Planer
faire des øvelser

Fransk indledende lektion Planer
faire des bétises

Fordelen ved at undervise ordforråd gennem billeder, er, at de studerende har en højere sandsynlighed for at huske de nye ord. Ulempen er, at det tager læreren en lang tid til at forberede hver lektion, fordi ikke kun er én forberede lektionen selv, men også søge gennem magasiner, aviser flyers og internettet for at finde en illustration for hver ny ordforråd element.

Fransk indledende lektion Planer

Når du har besluttet at undervise et ordforråd lektion gennem billeder og fundet billeder af, hvad ordforråd du gerne vil undervise, her er et eksempel lektion plan for undervisning og styrkelse ordforråd:

 • Tag hvert billede og lim det til en tykkere stykke papir (så den ikke folde over, når du holder den op af bunden)
 • Præsenter hvert billede til klassen flere gange, taler på fransk, der beskriver hver aktivitet to til tre gange i træk med forskellige former ('elle fait du vélo «,» la femme fait du vélo', 'elle aime faire du vélo' etc ).
 • Stil simple spørgsmål 'est-ce qu'elle fait du vélo? " (Med ja / nej svar) om hvert billede til hele klassen, som går gennem billederne mindst to gange.
 • Spørg klassens Qu'est-ce qu'elle fait? '/' Qu'est-ce qu'elle aime faire? " type spørgsmål
 • Spørg enkelte studerende ja / nej spørgsmål
 • Hvis du har studerende, der er overbevist om, spørg den enkelte studerendes Qu'est-ce qu'elle fait? " type spørgsmål

Når du har været igennem hele denne rutine, vil langt de fleste af dine elever har lært ordforråd ord, du har lært. Efter dette, kan du ty til mere traditionelle aktiviteter i klasseværelset, såsom franske regneark, der styrker det ordforråd, at de studerende har lært mundtligt. Ideelt i slutningen af ​​klassen, kan du bringe klassen sammen igen og sætte de studerende på stedet lidt, stille individuelle studerende spørgsmål, der kræver en hel sætning respons (det sidste trin i ovenstående liste), da de studerende bør alle vide alt af ordforråd ved nu.

Den næste dag, begynder din klasse med en slags lyn runde gennemgang af gårsdagens ordforråd, før du går ind i det nye lektie for dagen.

Online Ressourcer

Følgende hjemmesider er fremragende til ressourcer på at lære fransk. Studerende kan finde online (gratis!) Franske kurser og lærere kan finde alt fra fransk indledende lektionsplaner til avancerede læsning aktiviteter, der er færdige til klasseværelset.

 • Bonjour de France
 • The Language Guide
 • About.com French
 • Quia

Internettet bringer et væld af materialer, ideer og andre ressourcer ind i dit hjem eller skole. Uanset om du er en begynder lærer på udkig efter materialer, en erfaren lærer, der ønsker at bringe din undervisning ind i computeren alder, eller en studerende er interesseret i at lære mere, online ressourcer ovenfor, er kun toppen af ​​isbjerget. Hvem siger, at du nødt til at gå til Frankrig for at lære fransk ?! Selvfølgelig, du engang har lært fransk og fået en smag af fransk kultur, kan du gå på opdagelse i Frankrig for dig selv!