Fransk CD Kurser

Fransk CD Kurser

Fransksprogede CD kurser kan hjælpe dig med at lære fransk, om du starter som en nybegynder eller har haft flere års franske klasser allerede.

Learning Modes

At lære et fremmedsprog fra en lærer i et klasseværelse har mange fordele; Men at lære på egen hånd med cd'er har også fordele. Nogle studerende, der deltager franske klasser deltage i klassen hver uge, men aldrig åbne deres bøger i mellem klasser. Hvis dette lyder som dig, kan en cd naturligvis være en god mulighed for dig. Desuden, hvis du ikke har tid (eller penge) for en fransk kursus i første omgang, kan en cd naturligvis være en stor mulighed. Mens nogle cd kurser er ret dyrt, kan en generel kursus køre forholdsvis lav i pris.

En anden fordel ved en CD sprogkursus er, at du kan få anmeldelser af kurset online, før du køber et kursus; Der er skrevet Jo flere anmeldelser om et bestemt produkt, jo mere pålidelig ratingen af ​​produktet være. Selvfølgelig franske lærere ofte bliver evalueret af deres elever; men disse evalueringer offentliggøres ikke, og betragtes ikke som en strategi til at vælge en fransk kursus. Når du køber en fransk CD kursus, du ved præcis, hvad du køber. Tilmelding og betale for en traditionel fremmedsprog klasse tilbyder betydelig plads for dig at blive overrasket over, hvad kurset i sidste ende viser sig at være.

Endelig hjælp af et fremmedsprog CD kursus er langt mere fleksibel end deltage i en klasse. For eksempel kan dem med små børn derhjemme kunne arbejde i en times studie hver dag derhjemme, men være ude af stand til at deltage i en klasse uden for hjemmet. CD kurser kan også nogle gange bruges i bilen, hvilket giver mulighed for timers eksponering til franske lyde i en passiv læring mode. Denne fleksibilitet, med hensyn til hvor og hvornår du studerer fransk med dine cd'er er en stor fordel for mange elever.

Fransk CD Kurser

Flere forskellige cd kurser kan købes online. Du kan også besøge en lokal boghandel for at lede efter en, men være parat til at finde færre muligheder at vælge imellem, hvis du køber i person. Mens en boghandel kan have fem til ti muligheder, Amazon.com har hundredvis af muligheder. Disse kurser varierer meget i pris; CD kurserne også varierer i kvalitet, men nogle elever kan opfyldes med en mere grundlæggende kursus. Hvis du kun er på udkig efter grundlæggende turist sætninger, kan en kort begynderkursus kursus (billig) være mere end tilstrækkeligt. For den lærende søger at mestre fransk over flere år, at investere i en af ​​de mere komplette kurser er tilrådeligt.

Fransk CD Kurser

  • Fransk i aktion: Et fremragende kursus, hvis de anvendes med lærebogen og projektmappe, der sælges separat, fransk i aktion producerer fremragende resultater. Denne metode fungerer ved nedsænkning, og kombinationen af ​​input (audio, som er skrevet og billedkunst) sikrer forståelse uden nogensinde at skulle trække en fransk-engelsk ordbog. På dyr side, denne metode er værd sin høje pris.
  • Michel Thomas Metode: En pakke af 10 cd'er, denne nybegynder programmering giver fremragende resultater for at lære konversation fransk. Uanset om du er nybegynder sand eller du har taget fransk i flere år (men aldrig helt fik over læsning og skrivning), vil denne CD bundt har du taler fransk på ingen tid overhovedet.
  • Den rejsendes French CD Kursus: En billig sæt på mindre end $ 20, denne cd kursus er perfekt til den afslappede rejsende, der vil besøge Frankrig og vil gerne prøve kræfter med hilsen de indfødte i fransk.
  • Rosetta Stone fransk: Et velkendt navn i sprogindlæring software, Rosetta Stone har tilfredsstille kunder i årtier. En pebret sæt til den seriøse lærende, være parat til at arbejde hårdt med denne metode.

Tip til succes

At lære et sprog er bedst i små trin; hvis du kan afsætte en time om dagen i stedet for tre timer på en weekend dag, vil du se bedre resultater.

Hvis du er nybegynder sand, stick med at lytte i en periode, før du tager et kig på den ledsagende tekst; stavningen af ​​fransk kan gøre dig udtale forkert ord, fordi vi automatisk udtale franske ord i en engelsk-lignende måde.

Hav tålmodighed. . .learning et sprog flydende tager år. Forventer at lære det godt i en måned, vil kun frustrere dig.