Frankrig Rejser: Notre Dame Cathedral

Frankrig Rejser: Notre Dame Cathedral


En af de mest dominerende og ekspansiv arkitektoniske vartegn i Paris, Frankrig er Notre Dame katedralen. Domkirken tårne ​​over Seinen og Ile-de-la-Cite. Dens historie er lige så imponerende som selve bygningen og markerer mange vendepunkter i historien om Frankrig.

Historie

Notre Dame katedralen sidder på stedet, der oprindeligt støttede et tempel bygget af romerne som en dedikation til Jupiter. En romansk kirke, der blev bygget af den kristne basilika fulgte faldet af dette tempel. Templet blev kendt som Cathedral of St. Etienne og blev grundlagt i 528 af Childebert.

For at imødekomme den voksende befolkning i Paris, Maurice de Sully, som var biskop dengang, valgt at bygge den nye katedral i indvielsen af ​​Jomfru Maria. Færdiggørelsen af ​​katedralen tog næsten 200 år og på grund af den udbredte analfabetisme dengang, fokuserede på Bibelens lære i illustrationer og billedformat.

Kulturelle betydning af Notre Dame Cathedral

Historien om Notre Dame-katedralen er kraftfuld til befolkningen i Frankrig. Det var det første stop af korsfarere, der blev ledet ud til de hellige krige i Mellemøsten. Det blev et let mål for fjender af Frankrig og blev plyndret under den franske revolution, som var andre katedraler i området. Mange af de oprindelige design, kunst, og skatte blev ødelagt på dette tidspunkt. I sidste ende, katedralen blev en lagerenhed til mad under revolutionen.

En anden fødsel

I løbet af det 19. århundrede, en række parisiske kunstnere samt forfatteren Victor Hugo (forfatter til Klokkeren fra Notre Dame) bragte den delvise ruin af Notre Dame-katedralen opmærksom på folket. Deres hensigt var at generobre hellighed og skønhed af katedralen i forsøget på at genetablere den klassiske elegance og stolthed, at exuberated fra domkirken.

Denne rekonstruktion af Notre Dame katedralen tog næsten 25 år og kombineret kunst, udskiftning af blyindfattede ruder, og videnskabelig forskning at konstruere katedralen at være næsten tamper bevis. Den dedikerede gruppe designet ryggen af ​​bygningen, der fører til det solide fundament. The Baron Haussmann, Napoleon III mester byplanlægger, også bestilt hjem i nærheden at blive ødelagt og revet ned for at skabe sprudlende og uhindret udsigt over den storslåede katedral.

Artwork

Mens historien om Notre Dame-katedralen er en stor del af lokkemiddel, den største attraktion er illustrationer, der fortsætter med at ærefrygt. Der er 28 statuer, der repræsenterer de monarker i Judæa og Israel, som bor på vest foran bygningen. Tre portaler er sat op til at vise og demonstrere større hændelser i bibelske historie. Portalerne omfatter dommedag, Madonna og barn, St. Anne (Jomfru mor) og Marys ungdom før Jesu fødsel.

Besøger domkirken Notre Dame

Notre Dame Cathedral er fortsat en arbejdsgruppe - og aktiv - sogn. Besøgende er velkomne til at deltage i gudstjenester på domkirken. Faktisk kirken kan rumme turister ved at udføre flere tjenesteydelser på engelsk (samt andre populære turist-sprog.) Det indre af Notre Dame katedralen er i stand til at rumme op til 6.000 kirkegængere. Dette er især populær på solrige dage, hvor de blyindfattede ruder fange de herlige farver.

Mens besøgende til Notre Dame katedralen kommer fra hele til herlighed i illustrationen og skulpturer, mange kommer til at forkæle dig selv med den mængde historie, der optager en plads. Den enorme katedral overhaler landskabet i dets omgivelser og kan prale mest imponerende viden om bibelske historie. Dem, der besøger vil ikke forlade uuddannede.

Guidede ture i Notre Dame katedralen er tilgængelige for de interesserede i at stille spørgsmål, og dem, der er tørstige efter mere information. Mens der fortsat er en imponerende mængde af information, nogle gange en tur er ikke nok. Dele erfaringer med familien. De er garanteret at modtage en imponerende udsigt og en flade af viden.