Franchise: Støtte Efter salget Tips

Forudse The Market

Vi ved alle, at intet er så konsekvent som forandring. De stadigt skiftende erhvervsklima kræver, at du udviser vision, hvis du ønsker at forblive konkurrencedygtige og fortsætte med at vokse. Vision er den proaktive kvalitet, der gør det muligt for ledere til ikke kun være opmærksomme på markedsudviklingen, men at foregribe dem. Du har pligt til dine franchisetagere til at forudse, benchmarke og indstille retning, der vil holde alle jer industris konkurrenceevne.

Være Tilgængelig

Du har solgt en franchise til den ideelle kandidat. I løbet af få måneder en ny hjemmeside vil være oppe at køre. Pludselig, din tid er ikke din egen. Din franchisetager vil have hundredvis af spørgsmål, og nogle af dem kommer til at kræve øjeblikkelige svar. Du kan ikke sætte din telefonsvarer på og indhente opfordrer endnu en dag. Hvis du ikke har personale dedikeret til franchisetager support, du er nødt til at gøre dig selv til rådighed på alle tidspunkter. Til sidst franchisetageren vil blive mere selvsikker og selvstændig, men i opstartsfasen er alle nye, og du er eksperten. Invester i en mobiltelefon eller en personsøger. Og holde det på og med dig. Reagere så hurtigt og fuldstændigt som muligt. Dette vil være en ændring for dig, da du er vant til at arbejde på egen hånd. Forudse behovet og du vil være i stand til at styre det bare fint.

Deltag i åbningen

Du er forpligtet til at støtte din franchisetagerens Grand Opening. Mens du kan uddelegere ansvaret, det er virkelig bedst, hvis du gå selv.

Plan om at være på stedet for 3-5 dage. Ankommer før den egentlige åbning til at bistå med sidste minut detaljer og godkende forberedelserne. Sørg alt lever op til dine standarder for drift. Hvis noget ikke, hjælpe franchisetageren udarbejde en plan for at komme til, hvor de skal være.

Cirkulere i den store åbning og overvågning af virksomheder. Du er nødt til at gøre dette på en hjælpsom og venlig måde, ikke som en lurende vejleder. Efter alt, du er den ene med den erfaring, og du ønsker franchisetageren til at lykkes.

Efter den store åbning tilbringe tid med franchisetageren gennemgå ting, der gik galt, og ting, der gik rigtigt. Det er en stressende tid og følelser kører højt. Der vil være ting, der kræver forbedring. Vær konstruktiv, når man citerer dem. Du er leder, og du skal lede - ikke diktere. Før du deltager i Grand Opening sørg dit fravær er dækket på din egen virksomhed.

Rådgive om Business Plan

Ligesom du, din franchisetager har brug for en forretningsplan. Det er en kritisk operationelt dokument, der giver fokus for virksomheden. Det er et værktøj til analyse af performance. Det er et krav for de fleste udlån institutioner og Small Business Association (SBA), som kan garantere for et lån til din nye franchisetager.

Det gavner alle, hvis du hjælpe din franchisetager med den oprindelige forretningsplan. Du kan ikke skrive det eller give numre (der åbner mere ansvar, end du ønsker at beskæftige sig med), men du kan give det format eller en skitse. Du kan også rådgive din franchisetager om hvor man kan finde de nødvendige oplysninger for at fuldføre det. En grundlæggende forretningsplan omfatter:

 • Executive summary
 • Firma og produktoversigt
 • Markedsanalyse
 • Marketing og salgsplan
 • Operations plan
 • Management team
 • Finans
 • Nødvendige finansielle midler og anvendelser

Mentor The Marketing Plan

Din nye franchisetager vil formentlig brug for din hjælp i udarbejdelsen deres oprindelige markedsføringsplan. Det er en kritisk internt dokument, der giver retning for virksomheden. Det er også en vigtig del af forretningsplanen. Hvis franchisetageren vil anmode finansiering, vil långivere ønsker at se en omfattende markedsføringsplan. Du er nødt til at godkende planen, før franchisetageren kan gå videre, så det giver mening at hjælpe med at udvikle planen. Du kan enten give et format til planen eller en checkliste over elementer, der skal dækkes.

Fælles elementer i en markedsføringsplan er:

 • Placeringen af ​​den vare eller tjenesteydelse på markedet
 • En prisstrategi baseret på kunden og markedet
 • En komplet selling plan
 • Defineret distributionskanaler
 • En komplet budget for reklame og markedsføring