Franchise: Forfatter Intro Tips

101 Tips til Franchising din Small Business

Den potentielle franchisetager har tusindvis af ressourcer, hjemmesider, bøger, artikler og endda statslige regler for at sikre, at han får omfattende information og bistand, før der indgås køber en franchise. De store, etablerede mega-franchisegiverne har alle de ressourcer, de har brug for - ofte i deres egne virksomheder. Afdelinger af mennesker dedikeret til marketing, PR, jura, uddannelse ... det hele er der. Men den lille virksomhed ejer med en stor forretning og en drøm om franchising er temmelig meget på egen hånd. Der er et par ressourcer, men de er ikke let at finde, og de er ofte modstridende. Kun få af dem er gratis. Du er nødt til stort set lære som du går som er dyrt i form af både tid og penge. Og hvordan kan du vide, hvilken retning at gå til at begynde med?

Denne bog giver nyttige tips til franchising din lille virksomhed fra en franchisegiver perspektiv. Jeg brugte megen tid og kræfter arbejder gennem tip jeg afsætte her. Jeg ville have været begejstret, hvis der havde været nogen ressource, i ethvert medium, der er anført, hvad jeg havde brug for at gøre, hvad jeg havde brug for at være opmærksom på, og hvad jeg havde brug for at spørge, da jeg begyndte processen med at gøre min lille virksomhed lovligt at franchisen .

Alle de bedste i din franchise succes,

Tracey Howard
LifeTips Expert Guru