Franchise: Ændring Karriere Tips

Career Change Rådgivning

Personlige trænere eller karriereudvikling fagfolk kan hjælpe dig med karriereskift rådgivning. Mange har opgørelse værktøjer til at vurdere dine evner og interesseområder. Når de har hjulpet dig definere, hvad du gerne vil, kan de tilbyde careeConfused om at lave en stor karriere forandring beslutning? Personlige trænere eller karriereudvikling fagfolk kan hjælpe ved at give dig råd og vejledning. Mange har opgørelse værktøjer til at vurdere dine færdigheder og områder af interesse. Når de har hjulpet dig med at definere, hvad du gerne vil og adgang dine styrker, kan de tilbyde dybdegående karriere forandring rådgivning i form af forskellige brancher og job, der opfylder dine behov og mål.

Nogle karriereudvikling fagfolk kan pege dig i retning af grupper af ligesindede individer også overvejer karriereskift. En mulighed som dette kan give dig værdifuld støtte i denne vigtige beslutningsproces. Tale over dine fremskridt og ideer med andre, der er i samme situation kan være ganske gavnligt.
r ændring rådgivning i form af forskellige brancher og job, der opfylder dine behov og mål. Nogle af dem kører grupper af ligesindede mennesker interesseret i skifte karriere. Tale over dine fremskridt og ideer med andre, der er i samme situation kan være meget nyttigt. Under en vis støtte kan være meget nyttigt, især hvis der kommer de karriereskift omkring grundet et job tab.

Ændring Karriere

Mange mennesker overvejer at skifte karriere på et tidspunkt (er) i livet. Mange ting kan føre en person til at revurdere mål og koncentrere sig om at gøre noget meningsfuldt og sjovt.

Hoppe ind i en ny karriere kan være vanskelig. Vurderinger af krav omskoling bør, før den falder i sådanne ting. Det tager ofte et stykke tid at arbejde op til en succesfuld ny karriere, og det er klogt at se på dette ud fra et finansielt synspunkt (sørg for at udarbejde en beboelig og overkommelig budget).

Ændring Job kan være både spændende og skræmmende på samme tid. Det kan være nyttigt at arbejde med en professionel karriere coach til at få nogle indsigtsfulde rådgivning. Disse personer kan evaluere styrker til at finde store karriere kampe. At være en succes i en ny karriere kræver, at du vurdere dine mål og dig selv. Husk dog, at der er altid en middel til at finde en måde at komme til hvor du ønsker at være.

Karriereskift

Karriere ændringer gør det muligt at udforske nye industrier og lære nye færdigheder. Uanset om du oplever en mid-life karriere forandring eller på udkig efter en virksomhed til at køre efter tilbagetrækningen fra et tidligere job, tager sig tid til fuldt ud at undersøge potentielle muligheder grundigt.

Vær sikker på at sammenligne dine personlighedstræk til dem, der forventes af mennesker, der har succes i de potentielle karrierer, du overvejer. For eksempel, hvis du kan lide være i konstant bevægelse og samtale med andre et job, der kræver, at du til at sidde ved et skrivebord hele dagen og arbejde på en computer er sandsynligvis ikke for dig. Ligeledes, hvis du føler dig utryg slående op samtaler med fremmede, har du sandsynligvis ikke ønsker at se på en karriere i salget, der kræver, at du kolde opkald folk, du ikke kender, og sælge dem ting.

Det kan være meget gavnligt for at starte eller deltage i en gruppe bestående af personer, der er også interesseret i karriereskift. Dette vil give dig mulighed for at dele ideer og opmuntring. Arbejde med en karriereudvikling professionel eller personlig coach kan også være en nyttig måde at udforske nye muligheder, der passer til din personlighed og mål.

Mid-Life Career Change

Uanset om din mid-life karriere forandring er blevet bragt om ufrivilligt eller ej, der er nogle fælles skridt til at navigere dig vej gennem situationen med succes.

1. Vurdere personlige færdigheder og interesser
2. Tal med mennesker, der arbejder i de pågældende områder
3. Sæt mål
4. Definer en handlingsplan og udføre den
5. lykkes!

Alt er muligt, hvis gået omkring logisk.

Under en del tid karriere med et fuldtidsjob

Hvis du er interesseret i at udforske nye selvstændig virksomhed eller skifte karriere, at opretholde en del tid karriere i overgangsfasen kan yde finansiel stødpude og stabilitet.

Må ikke bringe dit eksisterende job, hvis du er afhængig af lønnen. Der er mange muligheder for at arbejde på deltid i en række forskellige brancher. Afhængigt af hvor du arbejder i øjeblikket, dog kan du vælge at beholde din anden karriere tys-tys. Alternativt kan du finde mange medarbejdere, der er støttende og interesseret i dine ambitioner.

Hold nogle balance i dit liv, og sørg for at du ikke arbejder for meget (altid gøre tid til rekreation og afslapning). Balancing to forpligtelser kan beskatte. Sæt realistiske forventninger og sørg for at overholde dine forpligtelser.