Fragrance Designer Anne Gottlieb

Fragrance Designer Anne Gottlieb
Anne Gottlieb er næsen bag Calvin Klein Secret Obsession for kvinder.

Fragrance designer Anne Gottlieb er kendt er kendt for at være den kreative retning bag populære high-end parfume, en af ​​de mest kendte er Obsession for Calvin Klein.

Om Fragrance Designer Anne Gottlieb

Næse extraordinaire og international diva af duftstoffer Anne Gottlieb har designet en række af utrolige dufte og er blevet krediteret med anspore end en milliard dollars til parfumeindustrien. Hendes karriere begyndte med arbejde på Revlon, og hun var mentor af den ikoniske Estee Lauder selv. Med over 25 år i parfumere industrien, Anne Gottlieb er en næse, der kender duft!

Ud over at være meget vidende og kræsne, når det kommer til dufte, Gottlieb har også fremragende kreative markedsføring færdigheder, der resulterer i en vellykket parfume koncepter, der appellerer til forbrugerne i både duft og design. Hun udvider sine talenter ikke kun bemærkelsesværdige parfume, men også andre duftende skønhed pleje produkter til mænd og kvinder, herunder Unilevers Axe præmie linje.

Gottlieb har optrådt på mange skønhed hændelser og modtaget adskillige priser for sine dufte, og med en prestigefyldt Fifi Award (anset Oscar Awards i duften verden) af The Fragrance Foundation for parfumen "Euphoria". Hun er også blevet hædret i New Yorks Fragrance uge med en "Circle of Champions" tildeling.

New-York-baserede parfume diva trofast modbeviser, at Paris er det eneste sted for virkelig store parfume, citerer i stedet antallet af parfume skabt i Amerika, som er virkelig spændende og original - som de i Ralph Lauren og Calvin Klein parfume.

Anne Gottlieb og Sensational Scent

Komplekset kunst parfume er en, der hver perfumer har en individuel tilgang til. For Gottlieb, at skabe en duft er ikke kun om duften selv, men også bane, at indpakningen og emotionalitet af parfume-projektet. Hun erkender, at hver mærke har også et stærkt image for at beskytte, og mens ønsket kunne være at formidle noget frisk og nyt, er også den helt appel meget indflydelsesrige for forbrugeren.

I en "en sød Seduction", et interview til BusinessMirror.com, forklarer Gottlieb: "Jeg direkte parfumefabrikanter lidt ligesom et orkester direktør til at arbejde med 3.000 paletter på 200 ingredienser" for at gøre en duft "Integrering alle de forskellige elementer, fra. visuel appel, at samspillet mellem parfume, mærke besked og forbruger, til kernen parfume selv, duft designer Anne Gottlieb tilgange som et puslespil, der matcher brikkerne indtil resultatet passer perfekt til en sensationel duft.

Som kultur vokser mere og mere visuelle, Gottlieb lægger også en stor vægt på det visuelle og sanselige appel af en duft, og de ledsagende marketingkampagner af hendes designs er faktisk sexet og til tider dristige. Gottlieb også omhyggeligt, at klagen af ​​parfume i form af, hvordan folk reagerer på det. En duft, der trækker folk, og fremkalder en følelse af at ville være i nærheden af ​​bæreren hits mærket for designeren.

Gottlieb desuden har et talent for at indarbejde en berømthed persona i en duft begreb som Sarah Jessica Parkers Covet, der - som den stjerne selv, udstråler både sofistikeret samt en følelse af lethed og sjov.

Dufte af Anne Gottlieb

Anne Gottlieb har koordineret succes mange duft designs, herunder følgende populære dufte:

  • C Alvin Klein Obsession: Denne skelsættende duft til mænd kombinerer raffinement og sexiness for en duft, der har været elsket i årtier, og er nu betragtes som en klassiker.
  • CK Be: Den Opfølgning den ikoniske unisex, CK én, Be er en ren, let woodsy blanding.
  • Secret Obsession for kvinder: Denne Calvin Klein duft til kvinder er en varm orientalsk og blomster blanding, som debuterede i 2008, er designet til at være dragende og mystisk.
  • Farver de Benetton Mænd: Oprindeligt udgivet på 1987 denne duft kombinerer grønne urter med varme orientalske woodsy noter for en rig maskulin duft.
  • 212: The Caroline Herrera 212 for mænd (1999) er en sprød duft med slanke glas og metalemballage. Opfølgningen 212 Silver Edition (2002) er en lidt mere krydret version af duft.
  • Begære fra Sarah Jessica Parker: Sexy, sjov, og fabelagtig duftende, dette 2007 parfume unikt kombinerer dufte som citron, lavendel, og chokolade.

Fragrance designer Anne Gottlieb har hørt mere end to dusin parfume. En liste, se hende bibliotek side på Base Notes.com.