Fra walking til Jogging: amping af din træning

Du har mestret en effektiv walking træning, men nu du gerne vil amp det op et hak til jogging. Hvordan kan du skifte fra en walking træning til en jogging en?

Take It Slow

Du vil ikke ønsker at begynde at jogge det samme. Sørg for at du kan gøre en 30 minutters frisk gåtur forholdsvis let (hvis du endnu ikke er på det tidspunkt, bare holde walking dagligt - du får der). Prøv at tilføje et par minutter dagligt, indtil du når 30, eller prøve at øge din hastighed ud over, hvad du allerede gør.

Prøv "Wogging"

Når du er fortrolig med rask gang, kan du gå ind i en kombination gå / løbe træning (kaldet "wogging" i nogle kredse).

En god måde at starte er ved at indføre 30-sekunders løbeture i din tur. Varm op med en gåtur for måske 5 minutter, derefter jogge i 30 sekunder. Så gå tilbage til fods, indtil du har genvundet din ånde og energi, og prøv en anden 30 sekunder jog.

Du kan gradvist øge dine jogging gange til 1 og derefter 2 minutters intervaller, indtil du udelukkende jogging.

Interval træning

Denne kombination af gåture og jogging omtales som intervaltræning med fitness guruer, og det har flere sundhedsmæssige fordele:

  • Den øgede anstrengelse af endnu et par minutters løb vil øge antallet af kalorier, du forbrænder med din træning.
  • Den ekstra indsats er involveret i jogging vil bidrage til at styrke dine knogler og opbygge din udholdenhed.
  • Dit hjerte-sundhed vil gavne så godt.

Kombinationen af ​​jogging og walking er også gavnligt, fordi forskellige muskelgrupper kombinationer bruges til jogging versus vandreture og dermed mindske din risiko for visse gentagne belastningsskader.

Selvom din ultimative mål må udelukkende jogging, er det ikke en dårlig idé at fortsætte med en walking-jogging kombination. De af jogging og "hviler" leveres af walking sprints træner din krop til at tolerere en række respiratoriske udfordringer. Det er også dokumenteret, at motionister der udnytter sprints i deres træning forbrænder flere kalorier, end dem, der arbejder ud i et støt tempo.

Tips til Start en gå-Jogging Program

  • Invester i et par løbesko (de er lettere og absorberer stød bedre end travesko).
  • Find en workout partner. Dette vil hjælpe med at holde dig motiveret på de dage, hvor du helst ikke udøve.
  • Hold en dagbog. Det kan være ganske motiverende at læse dine indlæg fra begyndelsen, og det er en fantastisk måde at spore dine fremskridt.
  • Arbejde hen imod et mål. Det kan et maratonløb, jogging i en lokal festival 5K, mister 10 pounds eller bare øge din muskel versus kropsfedt ratio. Uanset hvad det er, vel vidende, at du arbejder hen imod et mål, vil give dig stor motivation til at holde i gang.

Uanset om du ender med at løbe konkurrencedygtige eller bare nyde en sundere krop, vil du være glad for du tog tid til at gå og jogge som et middel til større fitness.