Fotografi Baggrundsscener Idéer

Fotografi Baggrundsscener Idéer


Ikke alle fotograf er heldige at have et professionelt studie, hvorfra man kan arbejde, men med en smule kreativitet, kan du komme med nogle fantastiske kulisser. Vælg den perfekte baggrund for dit foto baseret på dit emne, årsagen til fotooptagelse, og din erfaring med at arbejde med både belysning og kameraindstillinger.

Grundlæggende baggrunde

Der er tidspunkter, hvor du ønsker, at baggrunden for at være ganske enkel, så det ikke forringer de emner i billedet. Heldigvis er der nogle billige og smukke kulisser, som du kan bruge til dette formål.

Hvide ark

Fotografi Baggrundsscener Idéer

En grundlæggende hvid baggrund fungerer godt at sætte hele fokus på emnet i et foto, hvilket gør det til det perfekte setup for enhver leder skudt. Du ønsker at finde et værelse med nogle gode naturlige lys og hænge en almindelig hvid plade, så lyset er foran motivet.

Nøglen med denne baggrund er at få opgjort som rynke fri som muligt, så stryge det før du begynder. Opret en kant langs bunden og toppen af ​​arket. Dette gøres ved at folde en kant over og syning det på plads, men forlader hver ende åben, så du kan indsætte en gardinstang. Det vil ligne et gardin, når du er færdig, men uden plissering, og med en lomme på både top og bund.

Indsæt en gardinstang gennem den nederste kant. Dette vil veje arket ned og gøre det hænge lige. Indsæt en anden stang i den øverste kant og hænge arket fra loftet med kroge eller ekstra styrke fiskesnøre. Hvis der er rynker i arket, damp dem ud med et dampstrygejern.

Materiale og Tæpper

Fotografi Baggrundsscener Idéer

En anden mulighed er at bruge materiale, du har på hånden, såsom ekstra stof, en letvægts tæppe eller et tæppe med et interessant mønster. Denne form for baggrund fungerer godt for billeder af børn og familier. For eksempel kan du hænge en baby tæppe i baggrunden og tage et close-up skud. Familie portrætter er også dejlige når stillet foran en familie arvestykke quilt.

Den bedste ting at gøre er at finde en fast, neutral farvet væg og hænge objektet ned fra væggen, så det fylder hele eller det meste af baggrunden.

Hvis væggen-hængende ikke fylder hele baggrunden af ​​en fuld-længde skud, syn fotografiet gennem din kameralinse og se om det ser godt ud med en del af væggen viser. Hvis ikke, så kan du tage nærbilleder kun så tæppet fylder helt baggrunden.

 • At hænge stof såsom tæpper eller lette tæpper anvende de bestående gardinstænger eller billede kroge til at hænge det materiale ved hjælp af stifter eller klemmer til at sikre den om nødvendigt. Simply drapere materiale ned ad væggen og ud foran væggen på gulvet. I modsætning til den hvide baggrund, kan en smule tekstur tilføje interesse. Lad struktur drapere naturligt og derefter samle den nederst.
 • Hvis du ønsker at bruge et område, hvor der ikke er nogen eksisterende stænger eller kroge, den nemmeste og mest omkostningseffektive måde at hænge materialet er at købe nogle 3M Command kroge og bukser bøjler med metalclips. Placer hver ende af tæppet (eller materiale) på bøjler og derefter måle, hvor krogene er placeret, så du ved, hvor langt fra hinanden til rummet kommandoen strimler på din væg. Dette vil være stærk nok til at holde en let tæppe, tæppe eller materiale på plads i en kort periode og vil ikke skade din væg den måde negle eller skrue-i kroge ville.

Træpaneler

Fotografi Baggrundsscener Idéer

En simpel træ baggrund giver et rustikt look til dit foto. Denne baggrund virker for alle aldre med næsten enhver headshot eller hele kroppen kroppen skudt for en enkelt person. Hvis du planlægger at have flere mennesker på billedet, får to eller flere paneler, og skub dem sammen.

Du kan købe et enkelt ark paneler hjemme levering butikker i mange forskellige størrelser. Må ikke gå nogen mindre end fire meter bred med otte meter høj, især hvis du ønsker at gøre fuld længde skud. Prøv at finde paneler, der er mat (ikke har nogen skinne) for at reducere blænding fra enhver belysning, du har brug for at tilføje.

En af de bedste ting ved hjælp af en plade af paneler er, at du simpelthen nødt til at prop det op mod en væg, stå emnet fire fødder væk fra det og snap dine fotos.

 • Indendørs, skinne en filtreret lys på motivet forfra eller fra siden.
 • Udendørs, bør du ikke brug for yderligere belysning, men tage billedet, når lyset er blødt om morgenen eller lige før solnedgang for at undgå hårde skygger.

Udendørs baggrunde

Unikke Hegn og pavilloner

Fotografi Baggrundsscener Idéer

Det er den klassiske engagement skud: det unge par holde hænder eller kysse foran den unikke udseende hegn eller havepavillon struktur. Men for at tilføje interesse for fotografiet tænke over, hvad du kan gøre for at gøre det unikt.

Tilføj hånd såsom:

 • Looping blomster over havepavillon entryway
 • Snor twinkly lys over hegnet s skinner
 • Tilføjelse sheer gardiner til begge sider af havepavillon indgang for ekstra tekstur og kontrast, eller looping ren og skær stof over toppen skinne

Det bedste tidspunkt på dagen til at tage disse udendørs optagelser er tidligt om morgenen eller sent på eftermiddagen når lyset er blødere. Men ved at justere lukker og ISO, kan du tage billedet på ethvert tidspunkt af dagen. Husk, at hvis du åbner lukkeren, skal du bruge et stativ for at undgå kamerarystelser.

Mursten eller stenmure

Fotografi Baggrundsscener Idéer

Hvad senior portræt pakke er komplet uden mindst en mursten eller sten mur skudt? Mur tilføje tonsvis af tekstur og interesse og ser godt for både farve og sort-hvid billeder. Det interessante ved mursten og sten er, at ikke to vægge ser ens, så du kan have en unik foto hver gang du finder en ny at skyde foran.

Der er virkelig ikke nogen prep arbejde til at bruge en mur, men du bør se på de mønstre i væggen og forsøge at plukke et område, der er interessant at få motivet stillet foran. Forskellige typer af sten og mursten har forskellige mønstre, slid, og farvestoffer.

Posing dit emne kan også være sjovt med denne type baggrund. For eksempel:

 • Hvis du vil have dit emne at læne sig mod en sten mur, vil du ønsker at vælge et område, der har nogle større sten eller sten stikker ud, hvor motivet kan placere sine hænder, en fod, eller hvile en albue.
 • Hvis motivet blot står foran mursten eller sten mur, har hendes tur til siden og placere armene på en interessant måde, der ser naturlige ud. En arm op og den ene holder en halskæde eller skjorte skaber flot kontrast.

Gamle døre

Fotografi Baggrundsscener Idéer

Gamle døre gør fabelagtig baggrunde og der er så mange sorter af døre, som du kan finde næsten enhver farve, mønster eller stil, du kan forestille dig. Hvis du ikke ejer døren, sørg for at få ejerens tilladelse til at tage et par billeder. De fleste mennesker er glade for at imødekomme din anmodning, når du forklare, at du elsker udseendet af deres dør.

Særlige fotos kan tages ved hjælp af døråbninger, der har særlig betydning, såsom:

 • Skole døre ved eksamen
 • Kirkens døre til bryllupper eller communions
 • Slot eller museum døre for at dokumentere en tur

Husk, at hvis du ønsker at få hele døren i billedet og døren er høj, at du gerne vil have dit emne stand, således at sammensætningen af ​​fotoet er afbalanceret. Du ønsker ikke hele rammen fyldt med døren og motivet i den nederste niende af fotoet. Hvis du ikke har brug for at få det hele dør på billedet, kan en gruppe være spredt op og ned trin med blot en del af døråbningen fremvisning.

Ferie og Seasonal baggrunde

Der er mange typer af ferie og sæsonbestemte baggrunde, du kan bruge til at få et par professionelt udseende snapshots uden at bruge en formue. Den nemmeste ting at gøre, er at bruge elementer, der allerede i dit hjem, hvor det er muligt.

Frozen Tema Baggrund

Fotografi Baggrundsscener Idéer

Disneys animerede film Frozen er populær med næsten alle børn. Ved hjælp af en kulisse, der minder børn af en elsket film vil gøre dem mere afslappet, og du vil være mere tilbøjelige til at få reelle smil ud af dem, som de udgør.

Du bliver nødt til at begynde med en hvid væg, eller det hvide stof baggrund beskrevet ovenfor. Vedhæft twinkly hvide lys på væggen med klar tape i et mønster, du gerne vil. Derefter hænge en eller to lutter hvide gardiner over muren, som du ville et tæppe eller tæppe, eller du kan strengen billedramme wire gennem den øverste lomme af gardiner og krog ledning til eksisterende søm eller andre bøjler.

Lav nogle papir snefnug og hænge dem ned fra loftet med fiskesnøre. Snefnuggene skal hænge, ​​så de ser ud til at være faldende omkring motivet, så estimere motivets højde, når du placerer dem.

For at gøre dette billede endnu sjovere, har barnet kjole i frossen -inspired kostume og overveje at købe en udskæring af Olaf til at placere ved siden af hende.

Valentine hjerter

Fotografi Baggrundsscener Idéer

Intet siger Valentinsdag som et hjerte eller to, eller en flok af dem. Skab din egen Valentins baggrund for kreative og sjove fotos.

Røde og lyserøde blonder papir doilies kan skæres i hjerte figurer i forskellige størrelser. Find en almindelig, neutral farvet væg (hvid virker bedst, men enhver neutral farve vil arbejde), og brug lim kit til at arrangere hjerter over muren. Det er ligegyldigt, hvilken ordning, du bruger, så længe hjerter vil være synlige bag de emner.

Selvfølgelig denne opsætning er perfekt til par. De kan holde i hånd, stirrer på hinanden, gør fjollede ansigter eller bruge nogen form for sjov udgøre de gerne.

Dette arrangement også fungerer godt for familieportrætter. De voksne kan knæle foran hjerter og børnene kan stå, eller alle kan blive siddende på forskellige størrelser af afføring. Du kan også få de emner interagere med hjerter ved mod væggen med deres hænder på hjerter, vender til ansigt fotografen.

Røde og grønne Streamers

Hvis du tager de firmafest fotos i år og har brug for en hurtig og enkel baggrund idé, der vil arbejde for næsten alle, hænge røde og grønne streamers fra loftet til gulvet. Området skal være omkring fem meter bred til at rumme grupper af arbejdstagere, og streamers skulle være lige ved siden af ​​hinanden, skiftevis rød og grøn.

Hvis du har tid og lyst til at tilføje lidt mere interesse, kan du også bruge nogle fiskesnøre til at hænge guld og sølv metal ornamenter fra loftet, så de sidder lige foran streamers.

Denne baggrund fungerer bedst, hvis du har de emner står omkring tre meter foran det, og du sløre baggrunden lidt. Ellers kan det være for barsk, især hvis folk allerede er iført ferie-tema tøj.

Unikke ideer

Spejle

Fotografi Baggrundsscener Idéer

Spejle gør fantastiske baggrunde til generationsskifte fotos, billeder af unge mennesker på vej ind i fremtiden, eller søskende fotos. Læg et stort spejl i et felt for at tage et foto af en baby og hendes storebror, for eksempel ved at have hvert barn sidde på hver side af spejlet og se ned i refleksion.

Spejle kan støttet mod vægge eller anbringes på en overflade. Du kan endda prop dem på et bord og få motivet foregive at nå ud til den anden figur i spejlet.

Du bliver nødt til at arbejde på vinkler for at få belysning lige højre, så spejle kan skabe en masse ekstra lys på billedet. Du kan også nødt til at justere dine indstillinger lukkertid for at lade i den perfekte mængde lys. Fordi du kan få brug for at lege med lukkertid og ISO, sørg for at have et stativ til at reducere kamerarystelser.

Hvis du tager billedet indendørs, og du har brug for yderligere belysning, placere en filtreret lys på siden af ​​de emner omkring fire meter væk. Hvis du tager billedet udendørs, skal du sørge for solen ikke er høj over hovedet, hvor det kan skinne ind i spejlet og tænke ind i motivets øjne. Det er bedst at tage billederne tidligt om morgenen eller sidst på eftermiddagen, når belysningen er bløde. Du kan også tage fotos på en overskyet dag.

Wall of Objects

Fotografi Baggrundsscener Idéer

Hængende en gruppe af lignende genstande på en væg, kan skabe en interessant og enestående kulisse. Hæng snesevis af vinylplader på væggen for en musikelsker, f.eks. Lim kit fungerer godt til midlertidigt hænge objekter og derefter fjerne dem let uden at beskadige væggen.

Andre objekter, som du måske ønsker at hænge på væggen, omfatter:

 • Balloner i enkelt eller flere farver
 • Real eller kunstige blomster
 • Origami dyr eller andre former
 • Metalliske doilies i hvid og guld
 • Ark af indpakningspapir
 • Gamle avisudklip

Denne type baggrund kan tilpasses til de emner i billedet. En multi-generationsskifte familie shot kunne bruge aviser, der spænder over årtier, eller brug en baggrund af ternet indpakningspapir til en gruppe skudt af din lokale skakklub. Leg med forskellige elementer, der vil supplere, men ikke overvælde dine motiver.

Chalk Board Paint

Fotografi Baggrundsscener Idéer

Hvis du har lidt mere tid til at forberede og ønsker en virkelig flot look, investere i nogle kridt bord maling og male en væg med det. Kridt bord maling kommer i forskellige farver, men den grundlæggende sorte maling fungerer bedst som du kan bruge det igen og igen til forskellige formål. Du kan altid købe forskellige farver kridt, trods alt.

Påfør et par lag af malingen, så den første til at tørre helt, før du starter på den anden. Når den anden lag maling er tør, kan du oprette en kridt bue, tilføje billedtekster eller titler, eller endda entwine navnene på et nygift par.

Hvis du ikke har en fri væg at male, kan du købe to store plader af krydsfiner og male dem med kridt bestyrelsen maling. Derefter skal du blot læne dem mod væggen. Vær sikker på at de er i balance, så bunden er trukket ud lidt fra væggen og toppen læner ind i væggen. Du ønsker ikke bestyrelsen til at falde over på dit emne.

Denne baggrund er helt alsidig. Det kan bruges til bryllup fotos, senior billeder, fotos af objekter og endda billeder af små børn. Du kan også snap shots af færdige opskrifter, og bruge kridt til at skrive navnet på skålen over pladen.

De bedste baggrunde

Unikke baggrunde er hele vejen rundt. De bedste baggrunde er dem, der er meget personligt for de mennesker, du tager billeder af. Kig på verden omkring dig med en kunstnerisk øje, og du vil snart begynde at se forskellige baggrunde allerede på plads, og måder, du kan tilpasse dem til dine fotos.