Første akt Guitar Strings

Første akt Guitar Strings


Første akt guitarstrenge gøre en god ledsager til både masseproducerede og skræddersyede guitarer. Ligesom instrumenterne First Act fremstiller, deres strenge til bas og guitar repræsenterer virksomhedens høje produktionsstandarder.

Første akt legitimationsoplysninger

Siden virksomhedens start i 1995 af CMI Enterprises Inc. grundlægger, Mark Izen har First Act blevet darling high-oktan musikere fra en bred vifte af musikalske genrer. Ud over guitarer, basser og slagtøj, virksomheden producerer også en linje af overkommelige strenge egnede til både professionelle guitarister og amatører.

Blandt de berømte musikere, der rutinemæssigt bruger første akt guitarstrenge og instrumenter er Adam Levine (Maroon 5), Paul Westerberg (The Replacements), Brad Whitford (Aerosmith), Hugh McDonald (Bon Jovi) og Rick Nielson (Cheap Trick). Offentligt tilgængelige brugerdefinerede instrumenter omfatter en elektrisk guitar designet af Adam Levine og en anden model, Paul Westerberg Signature Guitar, som er godkendt af Westerberg selv.

Gennem hele virksomhedens historie, har elektriske og akustiske guitarstrenge forblevet en af ​​første akt top sælgere i deres linje af tilbehør.

Første akt Guitar Strings Info

Selv nye guitarister brug for kvalitet udstyr eller tilbehør med at arbejde, især da friske færdigheder og teknikker udvikles. At studere oplysninger om første akt strenge i afsnittene nedenfor hjælper hver guitarist vælge et godt sæt strenge at forbedre ydeevnen og spillestil.

Elektrisk Guitar Strings

Så alsidig som en guitar spiller skal være, og så holdbart som enhver top-of-the-line sæt strenge, First lovens elektriske ledninger til formål at behage. Tjek de valg, der er anført nedenfor.

  • Crunchies: Den stolthed og glæde af selskabets streng samling klart hviler på dette lys gauge linje. Sletten strenge er udformet fra høj kvalitet, poleret stål mens edb automatiseret spolemaskiner skabe præcision nikkel-sår strenge. Individuelle målere omfatter: Lav E streng 0,042 sår, En streng 0,032 sår, D strengen 0,024 sår, G string 0,016 plain, B snor 0,011 almindelig og høj E streng 0,009 almindelig.
  • Ultra Light: Den lette, nemme at manipulere kvalitet i Første lovens ultra lys string sæt gør at spille elektrisk guitar en leg. Let på fingerspidserne men robuste nok til at vare, ultra lys er godt for både amatører og øvede spillere. Sættet indeholder ultra lette og tunge bund målere.
  • Medium til Heavy: første akt tilføjet lidt heft til deres amerikanske -Lavet strenge og øget holdbarhed for tungere stilarter spille. Disse strenge tilskynde head-banging, men de producerer krystalklare lyde så godt.

Akustisk Guitar Strings

For akustiske spillere, har First lov tilsammen en stor samling af langvarige strenge at behage alle stilarter spille. Tag et kig på de valg nedenfor for at finde et sæt strenge er egnet til dine teknikker.

  • Creamies: Disse akustiske strenge er modstykket til crunchies i kvalitet, grad og ydeevne. Apparatets kendetegn omfatter en fosfor bronze, sår kerne og lys målere fra 0,012 op til 0,053 til nem afspilning. Sættet leveres med en genanvendelig tin og en celluloid guitar pick.
  • Extra Light: Når en soft touch gør jobbet, snor et sæt ekstra lys i målere ,011-,050. Ligesom andre første akt guitarstrenge, disse er 100 procent lavet i Amerika.

Bass Strings

Første akt mener bassister er også vigtige. For at bevise det, de tilbyder en linje af fine strenge til elektriske og akustiske bas guitarer.

  • Electric: Af hensyn til at opfylde alle typer af bassister, disse strenge kommer i en vifte af målere fra ekstra lys til tung.
  • Akustisk: Forniklet stål og hård som søm, First lovens lys strenge til akustisk bas gøre dybe noter, behage fingerspidserne og øret.

Alt i et navn

Første akt er vokset deres virksomhed omkring et ry som beslutningstagere af præcision musikinstrumenter, og guitarstrenge virksomheden fremstiller lever op til navnet. Det er vigtigt at eksperimentere med mere end en type af strengen som dit spil udvikler sig, og første akt er et godt sted at starte.