Forståelse Hip Hop Dance for Fitness

Hip hop dans er en sjov og effektiv måde at forbrænde kalorier og få dit hjerte pumpning. Denne high-impact cardio træning indgreb hele kroppen og hjælper dig med at opbygge muskeltonus. Hvis du indarbejde hip hop dans ind i din motion rutine, kan du opleve en stigning i dit energiniveau og en forbedring af din generelle kondition.

Øger udholdenhed og udholdenhed

Hip hop dans øger din udholdenhed og udholdenhed. Det kræver, at du til at flytte og ændre holdninger på et meget hurtigt tempo. Denne konstante bevægelse hjælper til at opbygge udholdenhed og øger din aerobe kapacitet.

Toner mavemusklerne og styrker Core

Hip hop kræver, at du til at indgå kontrakter og udvide mavemusklerne i en serie af hurtige, men flydende bevægelser. Disse bevægelser virker den øvre og nedre mavemuskler og obliques og styrke hele din kerne.

Aids Vægttab

Omfattende hip hop dans ind i din rutine kan hjælpe dig med at administrere din vægt. Aerobic hiphop kan brænde op til 500 kalorier i timen. Hip hop også øger dit stofskifte, så du kan brænde flere kalorier på kortere tid.

Styrker hjertet

Hip hop dans er en stor cardio workout. Dancing på regelmæssig basis kan hjælpe dig med at styrke dit hjerte muskler, forbedre din lungefunktion og øge din energi niveau. Det kan også reducere risikoen for hjertesygdomme og visse former for cancer. Intense cardio øvelser, ligesom hip hop dans, kan forbedre søvnmønster og yde nødhjælp fra psykisk stress.

Hip hop dans kan være en god måde at udøve samtidig have det sjovt. Med et par enkle trin kan du finde dig selv på et forbedret kondition og i bedre form.