Forstå hvorfor folk Skær selv: Teen depression Hjælp

Forstå hvorfor folk Skær selv: Teen depression Hjælp

Skæring selv er temmelig meget, hvad det lyder som - at tage en kniv eller en anden skarp genstand og skære ens egen hud på nogen del af ens krop, indtil det bløder. Selvom skæring er den mest almindelige form for selvskadende adfærd, kan skade på sig selv omfatte brændende sig med en tændt cigaret eller kampen bide, banging ens hoved, stansning sig selv eller trække ens eget hår (trichotillomani). Folk, der komme til skade på disse måder er typisk mellem 13-15 år og kvinder, selv om skæring kan gå i årevis ubemærket af andre. Nogle drenge udviser selvskadende adfærd samt. Her er nogle oplysninger, der kan hjælpe dig til bedre at forstå sig selv skade:

  • Cutting er en coping mekanisme, givet en usund én, der hjælper folk til at håndtere intense følelser af ked af det eller tryk.
  • Hjernen frigiver endorfiner, når kroppen er skåret. Disse endorfiner giver smertelindring og en følelse af velvære, og dermed lindre psykisk smerte.
  • På grund af frigivelsen af endorfiner, kan skæring blive en kompulsiv adfærd. Næste gang følelser er på et højt, hjernen craves den lettelse, at endorfiner giver.
  • Folk, der skærer i sig selv har tendens til at være mennesker uden de færdigheder til at udtrykke disse stærke følelser i mere sunde måder. De har brug for at lære selv-beroligende metoder, der ikke er skadelige.
  • Folk, der skærer sig undertiden også lider af andre psykiske problemer som bipolar lidelse, obsessiv-kompulsiv sygdom, depression, spiseforstyrrelser eller andre udfordringer, selv om dette ikke altid er tilfældet.
  • Mange teenagere, der skærer i sig selv har en tendens til at være meget gode til at skjule deres egen skade. De kan bære lange ærmer at skjule ar, bortforklare eventuelle nedskæringer, der observeres eller endda deler tips om, hvordan at skjule deres egen skade, som dette eksempel fra 43 Ting.
  • Du kan ikke lave nogen, der skærer sig stoppe. Forelæsning, tiggeri, afvisning ...... ingen af ​​disse strategier vil arbejde. I stedet kan du tilbyde din støtte ved at lade din ven vide, at hun fortjener at være sund og glad og at du er villig til at hjælpe hende med at finde den hjælp, hun har brug for.
  • Husk heroin chic? Dette var en mode stil i midten af ​​90'erne, der gjorde modeller ser ud som om de var heroinmisbrugere (således tegning protester fra anti-lægemiddelgrupper og selv da præsident Bill Clinton). Nogle mennesker, der ikke var heroinmisbrugere stadig forsøgte at opnå dette udseende, for eksempel gennem selvstændig sult. Desværre skæring har en analog element i grænse-passage chic for nogle teenagere, der forsøger at skære sig selv som en måde til at blive vist edgy og cool.
  • Hvis du kender nogen, der skærer sig selv, skal du ikke selv bestemme, om skæring er et forsøg på at være cool eller et råb om hjælp. Tag skære som et tegn på underliggende følelsesmæssige problemer, der skal løses.
  • Hvis du er en forælder til en teenager, der skærer sig selv, finde hende en terapeut, som hun kan lide og har tillid til. Vær forberedt på muligheden for, at hele din familie kan blive bedt om at deltage i familieterapi. I familieterapi, er familien ses som et system, der har brug for at arbejde sammen - alle medlemmer af familien, forventes at være en del af behandlingen proces.

At få et barn eller ven, der skærer sig selv kan være en skræmmende oplevelse. Men lad ikke din egen frygt eller benægtelse komme i vejen for en mulighed for at hjælpe. Den person, der skærer sig selv er i smerte og har brug for at udtrykke, at smerte på måder, der ikke er selvskadende. Skæring selv er en alvorlig nok symptom at fortjene mental sundhed hjælp så hurtigt som muligt.