Forstå, hvordan et spor mineral supplement Works

Hensigten med et spor mineral supplement er at introducere til kroppen gennem dit fordøjelsessystem, en tilstrækkelig mængde af spormineraler for et godt helbred. Om disse kosttilskud er nødvendigt for dig bare afhænger af, om din krop mangler dem.

Hvad er Trace Minerals?

Du ville genkende nogle af deres navne, såsom kobber, zink og tin. Men, kan du ikke vide, at din krop kræver disse mineraler for at bevare sundheden. Disse mineraler er også kaldet "mikro mineraler", fordi kroppen kræver kun en lille mængde, ikke mere end 11 mg om dagen, og i mange tilfælde betydeligt mindre. Trace mineraler er vigtige for celle regulering, knogle sundhed, immunitet, og utallige andre sundhedsrelaterede funktioner.

Hvorfor Mangler opstå?

Folk, der spiser mad vokset fra første verdens lande sjældent lider spor mineral mangler. Mad dyrket i mineralrige jord overføre næringsstoffer ind i din krop. Mennesker, der spiser hovedsageligt forarbejdede fødevarer, eller dårlig kvalitet vegetation dyrket i forarmet jord, kan lide af en mangel på disse mineraler. Dette kan også være tilfældet for personer med blødningsforstyrrelser, eller mennesker, der tager medicin, der dræner mineraler fra dem. Da disse mineraler er afhængige af hinanden for at udføre deres ernæringsmæssige funktioner, kan en ubalance bidrage til mange sundhedsmæssige komplikationer og manglende godt helbred generelt.

Kosttilskud og Nutrient Absorption

Det er velkendt, at spormineraler ofte fungerer som coenzymer. Det betyder, at de er katalysatorer eller udløser, for mange af de processer i kroppen. En undersøgelse søgt at opdage, hvis denne katalysator funktion foreslået, at en komplet næring af spormineraler kunne hjælpe den menneskelige krop absorbere andre næringsstoffer og vitaminer. I denne undersøgelse viste deltagerne en stigning 86% i tilgængelige næringsstoffer i blodet efter indtagelse kosttilskud. Det er vigtigt at bemærke, at disse kosttilskud personligt var designet til hver deltagers behov, ikke en homogeniseret over-the-counter pille. Med disse bestemte kosttilskud, undersøgelsen rapporterede bivirkninger omfatter mere energi, øget kognition og generelle velbefindende. Men undersøgelsen er ikke blevet udbredt duplikeret og derfor ikke nødvendigvis tages som resolut kendsgerning.

Høje doser kan være giftige

Så meget som kroppen har brug for spormineraler, kun er behov for en meget lille mængde. I de fleste tilfælde mængden er så lille, at en anbefalet daglig tilførsel ikke kan etableres for mineraler. Med dette in mente, være varsomme med over-forbrugende spormineraler gennem kosttilskud, og ikke tager kosttilskud, der tilbyder ental spormineraler, medmindre din læge siger det. Det er vigtigt at tale med din læge for at finde ud af, om du er i risiko for et sporstof mangel, før du tager kosttilskud.

Sporstoffer er en lille, men meget vigtige facetter af velvære. Hvis du allerede har et sundt niveau af sporstoffer i din krop, vil tage et supplement ikke forbedre dit helbred. Faktisk kan tage for meget fremprovokere en farlig resultat. Kontakt din læge til at teste, om du er en kandidat til at tage sporstof kosttilskud.