Forstå "Fortæl mig om dig selv" Spørgsmål

Forstå "Fortæl mig om dig selv" Spørgsmål

Hvis du er som de fleste interviewpersoner, behøver du ikke se frem til den frygtede "fortæl mig om dig selv" spørgsmål, og du er ikke engang sikker på, hvorfor det er stillet. Beverly Ehinger Evans, assisterende dekan for Karriereudvikling med York College of Pennsylvania deler hendes indsigter om, hvorfor så mange interviewere stille dette spørgsmål.

Ekspert Insights fra Beverly Ehinger Evans

"Interviewere konsekvent bede ansøgerne til" fortæl mig om dig selv "for en række årsager. Selv om det kan synes at være en harmløs isbryder type spørgsmål, det giver betydelig indsigt i en kandidat. Deres svar giver intervieweren mulighed for hurtigt konstatere en række vigtige faglige egenskaber: niveau af fokus, forskning og beredskab, kritisk tænkning og analyse færdigheder, og professionelle kommunikationsevner.

  • Hvis svaret er for generel, har fundet sted ikke nok forskning og selvanalyse. Hvis svaret er for personligt, kan den ansøger, mangler modenhed, professionelt look og bevidsthed om passende grænser for arbejdspladsen.
  • Hvis svaret gylper det CV, kan den ansøger ikke har vigtige artikulation og overtalelse færdigheder eller forstå det større billede af arbejdsgiverens behov.
  • Kandidater også vise deres analyse færdigheder gennem deres evne til at tage deres forskning af organisationen, og krydshenvisning det med deres egne erfaringer for at gøre værdifulde forbindelser, der understøtter deres kandidatur til stillingen.

Det er denne kreative selvanalyse og forskning, der gør en indvirkning på interviewere, ud over den samlede præsentation af ansøgeren. Typisk ved udgangen af ​​ansøgerens svar på "fortæl mig om dig selv" intervieweren har allerede fastslået, om de er et godt match til stillingen. Interviewere vil undertiden forkorte et interview hurtigt i stedet for at bruge tid på en kandidat, de ikke har til hensigt at undersøge nærmere. "

Forbered dit svar forsigtigt

Nu hvor du har en bedre forståelse af, hvor vigtigt dette spørgsmål er virkelig, er det nemt at se, hvor vigtigt det er at tage sig tid til at forberede en solid respons. Sæt tid og kræfter på crafting dit svar og praksis at reagere på spørgsmålet, indtil du mageligt kan svare på en sikker, tone.