Forstå forholdet mellem Dehyrdation og svedtendens

Dehydrering og sveden har meget at gøre med hinanden. For at forhindre kroppen i at dehydrere, skal du sikre dig, at du tager i rigeligt vand. Men som et resultat af at tage i masser af vand, du også kan opleve mere sved end normalt. I gennemsnit kroppen sveder ud omkring 10 procent af det vand, den taber hver dag. Selv hvis du ikke motionerer regelmæssigt, vil din krop fortsætter med at svede på forskellige tidspunkter i løbet af dagen for at sikre, at du får fordelene af sved. Det kan hjælpe med at holde din hud aktiv, rense dine porer, hjælpe dig med at holde din kropstemperatur ned og endda forhindre dig i at få syge ved at fjerne giftstoffer fra kroppen. Svedende kan have et forhold til dehydrering, hvis du ikke passer på, selv om.

Hvordan Dehydrering Påvirker Svedende

Din krop har brug for at svede regelmæssigt, for at du at forblive sunde. Og for at svede, det har brug for vand. Sveden består af omkring 95 procent vand. Men hvis du ikke tager nok vand i og dehydrere dig selv, er der en god chance for, at du kan klare et par negative virkninger. Hvis du er ude i varmen eller arbejder ud, din krop har brug for at svede for at forhindre sig selv fra overophedning. Til sved, selvfølgelig, skal du være hydreret. Men hvis du er dehydreret, vil din krop ikke være i stand til at svede, og du vil lægge dig selv i risiko for hedeslag eller hedeslag. Begge disse kan få dig til at føle sig svag og kan endda få dig til at besvime. Derfor opholder hydreret direkte påvirker din sveden, som også bestemmer evnen af ​​din krop til at køle sig selv.

Fugtgivende Korrekt

For at undgå lidelse, fordi din krop ikke er i stand til at producere sved, er det vigtigt, at du ophold hydreret før, under og efter en træning. Om to til tre timer, før du arbejder ud, bør du begynde at drikke vand for at forberede dig til motion. Dette vand vil senere blive brugt til at producere sved under træningen og nedsætte kroppens indre temperatur. Når du begynder at udøve, bør du tage på cirka 10 ounces koldt vand for hver 10 til 15 minutters motion, som du gør. Dette vil hjælpe dig fortsætte med at producere sved i hele din motion rutine. Og efter du motion, bør du holde drikkevand at give din krop til at rehydrere selv efter svedtendens ud en god del af din vandforsyning.

Det handler om at sveden er bundet meget tæt til kroppens hydrering. Du er nødt til at erstatte noget vand, som du sveder ud for at forhindre kroppen i at få dehydreret. Hvis den gør, vil du sandsynligvis have en kropstemperatur, der bliver faretruende høj. Som et resultat, kan du lægge din krop i fare for at bryde ned eller mangel i sine normale funktioner. Hold dig hydreret at sikre, at du er i stand til at svede i løbet af dagen efter behov. Og hvis du opdager, at du opholder hydreret, men du er stadig problemer, skal du kontakte din læge for at finde ud af, om du kunne have et mere alvorligt problem.