Forstå Ernæring Fakta Label på din indkøbsliste Produkter

En ernæring fakta etiket afslører en masse vigtige oplysninger om et bestemt produkt. Dette mærke er meget nyttigt, fordi det kan hjælpe dig med at afgøre, om et produkt opfylder dine ernæringsmæssige behov. Andre end at give oplysninger om størrelsen af ​​makronæringsstoffer, der er til stede i produktet, angiver, at den også indholdet af vitaminer og mineraler. Ved at læse etiketten, vil du vide nogenlunde, hvad du vil være tidskrævende, og det gør det nemmere for dig at opretholde en sund kost.

Hvorfor en Ernæring Fakta Label?

Næringsdeklarationen og Education Act blev indført i 1990 af USDA og FDA. Formålet med mærket er at afsløre de ernæringsmæssige værdier af fødevarer til forbrugerne, så de kan gøre smartere valg. Alle producenter af fødevarer skulle omfatte en ernæring fakta etiket på alle deres produkter.

Hvilke oplysninger er inkluderet i en Ernæring Fakta Label?

Næringsdeklarationen og Education Act, at en ernæring fakta etiket skal indeholde oplysninger som produktets navn; den manufacturerâ € ™ s navn og adresse; foranstaltningen, vægt eller optælling af indholdet; ingredienslisten; og ernæring fakta. Komponenterne i en ernæring fakta etiket omfatter:

Portionsstørrelse: Serving størrelser af lignende fødevarer er normalt standardiseret, og det gør det lettere for dig at sammenligne de ernæringsmæssige værdier af produkter, der tilbydes af forskellige producenter. De er vist i både metriske og fælles husstand foranstaltninger. Den portionsstørrelse vil hjælpe dig med at bestemme den ernæringsmæssige værdi af den samlede mængde af et fødevareprodukt, som du har indtaget.

Kalorier: Kalorier refererer til den mængde energi, som du vil få, når du spiser en bestemt del af fødevarer. Disse oplysninger er især vigtigt, hvis du skal på en streng diæt for at tabe sig. Du tror måske, at fedtfattige fødevarer er helt sikkert lave i kalorier, men nogle lave fedtindhold fødevarer kan også indeholde store mængder af kalorier. Det er bedst, at du tjekker de kalorier på ernæring fakta etiketten, før du køber et produkt.

Ernæring Fakta: En ernæring fakta etiket skal angive en række fælles næringsstoffer, som omfatter total fedt, natrium og kolesterol. Nogle mærker kan også indeholde oplysninger om andre næringsstoffer, som kan være kalium, vitamin K eller andre. Mængden af ​​hvert næringsstof og fødevarer bestanddele pr servering skal også vises.

Liste over næringsstoffer: Producenter skal også indeholde oplysninger om total fedt og mættet fedt, transfedtsyrer, total kulhydrat, protein, kolesterol, fibre og sukker, calcium, vitamin A og C, og jern. De kan også vise andre næringsstoffer på deres etiketter, hvis de vælger at.

Daglige værdier: Sammen med de mængder af de elementer, der er angivet på ernæring fakta etiket, vil du også finde værdier, der er udtrykt i procenter. Disse kaldes daglige værdier, og de repræsenterer de anslåede procentdele af næringsstoffer i en 2.000 kalorie daglige kost.