Forstå din krops Biochemistry-- Det er ikke så hårdt, som du tror

I bilen, på motorvejen, kan du se et skilt, der siger "150 miles til den næste tankstation." Du hurtigt tjekke din brændstof niveauer for at sikre, at du har nok gas til at gøre det. Du kan undre sig, hvis kroppen har en gasmåler. Når du er lav på næringsstoffer, hvordan kan du fortælle? Videnskaben har skabt en meget kompleks kort over vores krop på det sprog, biokemi. Men uden alle de dyre lab gear, der er en måde at vide, om din krops kemi er slukket.

Lyt til dine symptomer
Hvordan du føler vedrører din biokemi. Narkotika og naturmedicin har mulighed for at ændre din biokemi, så du rent faktisk får det bedre, genvinde dit helbred eller er fuldstændig helbredt fra sygdom. Det er værd at være opmærksom på kroppen, fordi den kan fortælle dig, hvor du har brug for ekstra støtte i dit helbred.

Pas godt
Med biokemi, kan du se, hvordan en afbalanceret kost er som en velholdt bil. Biokemi er "mekanik" af kroppen. For eksempel forstår, at sukkerholdige snacks kan føle sig godt, når du spiser dem, men efter et stykke blodsukkeret vil crash-- efterlader dig træt. Hvis det ikke er nok, kan lange misbrug af sukker sigt føre til hypoglykæmi og voksne diabetes.

Det er tid til et olieskift!
At sikre de systemer i kroppen fungerer godt ville være nemt, hvis det skete med en manual. Plus der er så meget information at finkæmme gennem, kan det virke skræmmende. Heldigvis er sundhedsprofessionelle som læger, apotekere, naturlæger, diætister og ernæringseksperter, der kan fortælle ved de symptomer, du har, hvad der sker i kroppen. Forstå din biokemi giver dig mulighed for bedre at tage kontrol over dit helbred og fitness.

Er vi alle de samme biokemisk?
Der er forskellige metaboliske typer blandt folk. Nogle mennesker løbe hurtigt og andre langsomt. Sygdomme ændrer biokemi også. Det gør fitness træning. Nogle mennesker har en hårdere tid opholder sund, mens andre er sjældent syg. Du kan se, hvordan vi alle er lidt anderledes. Det, vi alle ønsker, er biokemisk balance. Dette kaldes homøostase. Med nogle undersøgelser og måske et besøg med din sundhedsfaglig nogle grundlæggende viden kan opnås om din unikke biokemiske makeup.

Hvordan supplerer arbejde?
Når du giver et næringsstof i form af et tillæg, du mætte kroppen med en ingrediens, der påvirker din biokemi. For eksempel vil tage L-carnitin som en del af et træningsprogram hjælpe kroppen til at udnytte fedt som energi.

Kan min krop mangler noget?
Langsigtet mangel på essentielle næringsstoffer vil resultere i sygdom. Derfor er brød fremstillet af raffineret mel beriget med vitaminer og mineraler. At tage en multivitamin med til at sikre, at du får hele spektret af mikronæringsstoffer i tillæg til en sund kost.

Spis en sund kost
Spise syntetisk mad i form af kunstige ingredienser, smag og farver er som at sætte gas i motoren på din bil i stedet for olie. En sund, naturlig kost giver den rette ernæring for kroppen. Fyld 'er op!