Forstå Addiction til overtræning

Mens motion er en del af en sund livsstil, nogle personer bliver afhængige af motion og begynde overtræning. Trænings narkomaner, der overtræner vil ofte gøre deres kompulsiv træning førsteprioritet. De kan gå glip af arbejde, skole, eller andre vigtige forpligtelser som familie arrangementer. Forskere mener, at vanedannende endorfiner, der frigives under en træning kan være årsagen.

Endorfiner

Årsagen til motion afhængighed debatteres i det videnskabelige samfund. Der er ingen formelle definitioner eller testforanstaltningerne. De mange forskellige navne omfatter motion afhængighed, motion misbrug og obligatorisk øvelse. Lidelsen er heller ikke anerkendt af American Psychiatric Association. Forskning tyder dog på, at kroppen reagerer på stress af intensiv træning ved at producere vanedannende kemikalier kaldet beta-endorfiner. De hormoner udskilles af hypofysen til at blokere stress, appetit, angst og skabe euforiske følelser. Endorfiner kemisk relateret til lægemidlet morfin og begge binder til de samme receptorer i hjernen. Morfin er ofte brugt til at lindre smerter i hospitaler, men også vanedannende.

"Runner High"

A "runner høje" er et begreb, der anvendes til at beskrive en løbers følelsesløshed til smerte, som hun oplever en spændende energi i løbet af en lang sigt. Forskere mener, at de "runner høje" er forårsaget af en bølge af endorfiner, der reagerer på den vanskelige øvelse. Mere fysisk passer en atlet er, jo mere modtagelig er hun til hormoner. Ligeledes vil en længere og mere intens motion øge koncentrationen af ​​endorfiner. En atlet, der oplever øget eksponering for hormonerne har potentiale til at blive afhængig.

Andre beviser understøtter vanedannende endorfiner også. Forskere opdagede, at når beta-endorfiner blev injiceret i deprimerede patienter, blev deres humør forhøjet. Forsøget viser, at endorfiner forbedre en atlet humør under og efter en træning.

Advarselstegn på Motion Addiction

Der er stadig modstridende ideer om årsagen til motion afhængighed på trods af beviser, der understøtter endorfin årsager. Men der er fælles advarselstegn på sygdommen. Et tegn er, hvis den enkelte arbejder ud alene og isoleret fra andre. Et andet tegn på motion afhængighed er, når en person følger en streng øvelse mønster trofast. Addicts vil normalt træning for mere end to timer hver dag og vil blive fastsat på at tabe sig eller brænde kalorier. Disse personer vil endda udøve, når syge, tilskadekomne eller i smerte. Mennesker, der lider af motion afhængighed også opleve skadelige psykologiske virkninger. De vil ofte blive deprimeret og irritabel, hvis de ikke kan træne. De lindre disse symptomer ved at udøve og cyklussen fortsætter. Derfor lidelsen er skadeligt både fysisk og psykisk.

Motion afhængighed er sjælden blandt de fleste mennesker. For hver person, der udøver regelmæssigt, er der mere end hundrede mennesker, der ikke gør. Men det er vigtigt at vide, at dette er en alvorlig afhængighed, der påvirker mennesker og familier. Mere forskning skal gøres for at effektivt at behandle motion afhængighed og hjælpe enkeltpersoner overvinde denne lidelse.