Forsøger at blive gravide

Forsøger at blive gravide
Forsøger at blive gravide kan kræve indsats og diskussion mellem partnerne.

Hvis du Tring at blive gravide, kan det virke som alle andre kan blive gravid uden nogen samordnet indsats. Det bliver svært at huske, at der er andre i samme situation du er, forsøger at blive gravide og få frustrerede, når månederne går uden graviditet. I sandhed, er det ikke usædvanligt, at det tager flere måneder for et par at undfange et barn.

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du overveje at bruge disse tips til succes, mens du prøver at blive gravide.

Timing er nøglen

En kvinde kan kun blive gravid i løbet af en fire-dages vindue omkring den tid, hun har ægløsning. Kortlægge din basale kropstemperatur (BBT), udnytte ægløsning prædiktorer, og se efter din krops naturlige tegn på ægløsning til fingerpeg dig ind på de bedste tidspunkter at have sex, som vil resultere i undfangelse. Den optimale tid til at foretage en baby er lige før ægløsning. I løbet af fire dage vinduet mange læger anbefaler samleje hver dag eller hver anden dag. Også huske på, at menneskets sædkvalitet er på sit højeste i løbet af formiddagen.

Sperm Motivatorer

Mens det meste af opmærksomheden er normalt på kvinden, når de forsøger at blive gravide, så glem ikke, at manden spiller en central rolle i succes. Sperm produktion er mest aktiv ved en temperatur lidt lavere end i resten af ​​kroppen. Dette er grunden til testiklerne er placeret på ydersiden af ​​kroppen. Det er vigtigt for mænd at undgå at bære stramt undertøj eller bukser, der kan hæve temperaturen af ​​testiklerne og lavere sædproduktion. Mens parret forsøger at blive gravide, bør han overveje iført retro-shorts og løstsiddende bukser.

Sperm Killers

Når samleje, undgå at bruge vaseline, glycerin, kunstige smøremidler, og spyt, da disse kan dræbe sperm. Stress er en anden sikker måde ikke blot at vende elskov til en opgave, men at også mindske en mands sædkvalitet, så slappe af og nyde oplevelsen i stedet for at koncentrere sig om opgaven med at lave en baby. Undgå varme bade, saunaer, marihuana og alkohol samt.

Opret en nærende miljø

Da din krop skal huse og fodre barnet i ni måneder, er det vigtigt at gøre nogle husholdning, før du undfange.

  • Spis en sund, velafbalanceret kost;
  • Begynde at tage en prænatal vitamin, mens du prøver at blive gravide;
  • Ryg ikke, og undgå sekundære røg, alkoholforbrug, og brugen af ​​rekreative stoffer;
  • Tilføj en regelmæssig motion rutine til din daglige tidsplan;
  • Afbryd prævention og begynde at spore dine cyklusser;
  • Rådfør dig med din læge eller sygeplejerske om virkningerne af eventuelle medicin du tager, som kan påvirke din evne til at blive gravide;
  • Reducer dit stress-niveau og lære relexation teknikker.

Begynde at handle "som om" du allerede er gravid, selv før du undfange. Disse er alle positive livsstilsændringer som du kan gøre nu, vil vare hele livet.

Holdning har Matter

Når de forsøger at blive gravide, anbefales det, at par har sex i en missionær stilling. Grunden til dette er, fordi det giver mulighed for den dybeste penetration, hvorved deponering af sperm tættest på livmoderhalsen. Det anbefales også, at en kvinde opnå orgasme fordi denne yderligere støtte i bærer sæd til livmoderhalsen.

Før du giver op forsøger at blive gravide

Før du giver op dine drømme om at have en baby, overveje komplementære behandlingsformer såsom akupunktur, orientalsk medicin, urter, og hypnose. Diskuter med dine OB sundhedsfaglige yderligere testmuligheder og Assisted Reproductive Technology (ART). Din OB sundhedsperson kan også diskutere alternative midler for at blive gravid, såsom hormonbehandling og IVF: in vitro befrugtning.