Forslag til Organisering Syning Room Supplies

Forslag til Organisering Syning Room Supplies


Ideelt begyndte systue forsyninger organisation med de første emner, du har købt. Du havde et sted at holde dine sakse, dit målebånd, dine tråde, de omstrejfende knapper og herskere. Men som enhver quilter eller syerske ved, uanset hvor godt du planlægge, du vil snart have en stor samling af disse elementer, der vil være svært at holde styr på. Du kan bestemt ikke bare smide dem alle i en skuffe og forventer at være i stand til at finde, hvad du har brug for! Det er derfor, at organisere dine leverancer er så vigtigt.

Hobby Organization

Syning ofte begynder som en hobby. Du beslutter at tage en quiltning klasse eller tilbringe tid sammen med venner eller familiemedlemmer, der sy. Mange mennesker får deres første sysæt fra den person undervise dem. Som med alle hobbyer, vil du have scraps og madrester. Nogle du vil holde og andre, du vil smide væk. Du vil hente en standard saks. Snart du finde dig selv ønsker en roterende kniv. Skæring måtter i forskellige størrelser er utroligt praktisk at have, som er mønstre og en kjole mannequin. Den type syning du vil diktere den type forbrugsvarer.

Hvis din interesse i din syning opretholder, skal du begynde at tænke på at organisere det:

 • Dedikeret arbejdsplads (hvis muligt)
 • Plads til at gemme forsyninger (nødvendigt)
 • Organiseret for nem adgang (vital)

Om Syning Room Supplies Organization

Ideelt set vil du have en lagerplads til systue leverancer organisation valgt eller en let tilgængelige. De mest almindelige forbrugsvarer, som du bruger (dvs. for hvert projekt) skal være den mest tilgængelige. Syning kurve er fantastisk til at organisere dine leverancer i en bærbar måde. Inde din syning kurv, skal du have:

 • Pin pude
 • Pins
 • Nåle (mindst tre eller fire størrelser)
 • Standard tråd (hvid, sort, beige)
 • Saks (én eller to par)
 • Målebånd
 • Knapper
 • Fingerbøl
 • Roterende kniv (efter behov)

Pins skal opbevares i en klar plast boks eller i nålepude selv. Nåle skal opbevares på samme måde. Du ønsker ikke at nå ind i din syning boks og stikke fingrene.

Tip: Brug din syning saks for stof og tråd kun. De vil kedeligt, hvis du bruger dem på andre emner og forårsage klip og tårer i stoffet.

Organisationen på værelset

Syning kasser er ideelle til transporterer din syning forsyninger med dig, men du kan ikke pakke dem alle ind i feltet eller kurv, medmindre det er over-størrelse. Du skal bruge en skuffe til din tråd. Hvis du syr, du sandsynligvis har en stor samling af tråd i flere farver. En standard sag størrelse for tråden vil holde 30 til 40 spoler af tråd. Ikke alle spoler kommer i samme størrelse, så du kan få brug flere tilfælde eller skuffer til at gemme din tråd. En syning kurv eller bord er en anden mulighed. De kommer med indbygget lagerplads til dine systue forsyninger.

Ud over de værktøjer, du bruger til at sy med, skal du gemme det stof, du bruger. Et skab gør det til en ideel plads til stof. Sørg skabet har masser af lys, så du kan faktisk se farverne på stoffet. Organiser stoffet efter farve, med mønster eller efter tema. Du kan også anvende en kombination af alle tre. Fabric opbevaring behøver ikke at være i dit systue. For de fleste projekter, vil du blive matcher dit stof eller plukke det ud først.

For mindre områder, maksimere dit rum er den bedste løsning. Hvis du ikke har et skab til at gemme stof i, bruge printerpapir kasser eller ikke-plast opbevaringskasser. Plastic ikke ånde, lufttætte kasser kan føre til muggen, ulige ildelugtende stof. Du ønsker at beholde stoffet rent og støvfrit. Mærk papkasser bruges til at gemme stof for at gøre det let at finde.

Være sparsommelig

Modstå trangen til at købe forsyninger, når du ikke har brug for dem. Det er en fejl nybegyndere gør at afhente for meget stof (for fejl), for meget tråd (fordi du ikke er sikker på, hvor meget du har brug for), og for at holde saks, selv når du erstattet dem. Planlæg en årlig klart af værktøjer, som du ikke bruger, især hvis din lagerplads er begrænset.

Re-gave

Hvis du har for mange forsyninger og du har brug for plads, overveje at oprette en syning kurv gave at give til en ven eller et familiemedlem. Du kan give dem alle de grundlæggende at komme i gang og frigøre lagerplads på samme tid.